Iggy Azalea vorbește despre” privilegiul rasial”, iar educația ei din clasa muncitoare

Iggy Azalea a vorbit despre atitudinile față de rasă și muzică, spunând că în America există”privilegiul care vine cu culoarea pielii tale”.rapperul australian a răspuns anterior acuzațiilor de însușire culturală, în urma comentariilor făcute de un trib numit Q-Tip Quest, care i-a dat azaleei o lecție de istorie hip-hop prin Twitter, după ce a acuzat-o că a ales și a ales din cultura neagră, dar a ignorat probleme mai mari.

acum, într-un nou interviu cu GQ, a spus că ea nu vrea să „banalizeze” discuția, dar, de asemenea, nu vrea nimic pentru a distrage atenția de la ceea ce ea a realizat în creștere de la ei „săraci” fundal clasa muncitoare.

publicitate

„am înțeles că în America există rasism instituționalizat și există privilegiu care vine cu culoarea pielii tale”, a spus Azalea. „Am muncit foarte mult. O mare parte din copilăria mea este trecută cu vederea. Oamenii presupun că știu viața mea pentru că Australia este o țară frumoasă frumos. Este greu pentru că vreau să-mi recunoașteți munca și să înțelegeți că acest lucru nu a fost ușor, dar, de asemenea, nu vreau să diminuez sau să banalizez poziția vreunui popor de culori pentru că este legitim.”

ea a adăugat: „Nu vreau să spun că sentimentele tuturor cu privire la privilegiile rasiale sunt invalide pentru că eram sărac. Dar cum putem avea o conversație în care nu discreditez niciunul dintre scenarii?”

Iggy Azalea Salvator
Iggy Azalea a împărtășit o nouă melodie

la începutul acestei luni, rapperul a dezvăluit că prietenii ei și noua echipă de management a trimis-o într-o „retragere mentală” după ce a organizat o intervenție.

vorbind cu Billboard, Azalea detaliază cum a făcut recent echipă cu echipa de conducere a lui Demi Lovato, care – împreună cu „prietenii mei cu care lucrez” – i-au cerut să participe la o întâlnire în Arizona înainte de a sugera că va petrece două săptămâni lucrând cu profesioniștii din domeniul sănătății mintale pentru a aborda furia și problemele de sănătate mintală.

Azalea spune că profesioniștii din domeniul sănătății mintale au petrecut timp analizându-și copilăria turbulentă, în timp ce tabăra ei a descris șederea ca o „retragere mentală” care a inclus „terapie intensivă”.

publicitate

„am crezut că vin să vorbesc despre altceva”, a spus Azalea. „Apoi au spus:” Credem că trebuie să plecați în acest loc.”

Azalea urmează să lanseze al doilea album „Surviving the Summer” la sfârșitul acestui an. Va fi urmarea debutului din 2014 ‘noul clasic’. Distorsiunea digitală planificată anterior de Azalea a fost mult întârziată și, în cele din urmă, abandonată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *