Iadul cunoscut ca o sarcină restante

știam data exactă am conceput primul Meu Fiu Născut — a fost un fel de sub pomul de Crăciun într-o seară de decembrie. Motivul pentru care știu acest lucru este pentru că a fost imediat după ce l-am convins pe soțul meu (atunci) că probabil va dura câteva luni pentru a face un copil și dacă am vrea să începem o familie, ar trebui să ne ocupăm de el. Mi-am simțit ceasul ticăind și amândoi ne-am dorit câțiva copii.

cu toate acestea, după exact o lovitură, am fost cu copilul. Când am mărșăluit în OBGYN meu strîngînd burta mea pentru că am fost peste luna despre bun gătit în cuptorul meu, ea mi-a spus data mea din cauza ar fi pe 6 septembrie. Perfect — să înceapă planificarea. Am fost extaziat.

m-am dus acasă și am dormit timp de patru luni. Am mâncat o tona de rahat de alimente și am simțit toți hormonii alergând prin sistemul meu. M-am îmbolnăvit, copilul meu a crescut și abia așteptam să aflu sexul. Când am descoperit că vom avea un băiat, am ieșit și am cumpărat o mulțime de haine cu dungi, converse topuri înalte (pentru că, desigur) și fiecare animal de pluș pe care l-am putut găsi. Știi, necesitățile.

am pictat pepinieră și a înființat pat de copil. Am venit acasă după dușul copilului meu, I-am spălat toate hainele mici și m-am simțit atât de binecuvântat încât nu am putut să-l suport. Pe măsură ce burta și țâțele mele au crescut la proporții epice, mi-a plăcut să mă plimb în hainele mele de maternitate, arătându-le.

dacă străinii m-au întrebat când trebuia să mă nasc, i-am spus cu nerăbdare atunci: „6 septembrie!”Am adorat să fiu însărcinată și să vorbesc despre copilul meu și nu aveam nicio îndoială că lucrurile vor merge așa cum am planificat.

și planul meu a fost să-l aibă acasă și apoi obține casa curățate și decorate pentru toamna ca el a dormit în bassinet lui și frunzele au căzut grațios din copaci în timp ce am aprins lumânări condimentate cidru.

toată lumea plănuia să vină să-l vadă în weekendul de după Ziua Muncii și am vrut să fiu acolo. Și prin asta, vreau să spun în noii mei blugi și pulover de toamnă, în timp ce coaceam fursecuri în formă de frunze la timp pentru sosirea tuturor.

încă îți dai ochii peste cap? Pentru că în retrospectivă, eu sigur sunt.

pe măsură ce zilele au trecut și data scadenței a venit și a plecat, m-am gândit, bine, nu este așa de rău. A întârziat câteva zile, se întâmplă.

apoi telefonul a continuat să sune și toată lumea a vrut să știe de ce nu am avut încă nenorocitul de copil și când ar putea întâlni copilul și a fost totul în regulă cu copilul și „OMG! ÎNCĂ NU AI NĂSCUT COPILUL?”

deci, am încetat să răspund la telefon.

am mâncat Doritos și bețe de brânză înmuiate în înghețată pentru că aș putea la fel de bine să trăiesc această sarcină fără sfârșit, nu?

am continuat să urinez puțin în pantaloni de fiecare dată când m-am ridicat, m-am aplecat, am strănutat sau am tușit. Am mâncat mâncărurile picante despre care mi-a spus mama. Am venit la soțul meu în fiecare seară și l-am sunat în timp ce era la serviciu în fiecare zi și l-am rugat să vină acasă și să scoată acest copil din mine. Am încercat toate pozițiile și am început să mă întreb dacă ne cicatrizăm copilul cu toate shenaniganele noastre sexuale. Poate că a decis să-mi rămână uterul atât de mult pentru că părinții lui erau ciudați de sex și el era speriat.

m-am dus la plimbări lungi și în timp ce am crezut că am fost de croazieră, eu sunt sigur că am fost doar waddling de-a lungul. Dar am continuat pentru că cel puțin o mie de oameni mi-au spus că mersul pe jos este ceea ce i-a făcut să intre în travaliu, așa că pariezi pe fundul tău că am mers până când nu am mai putut merge.

pe 16 septembrie, am plâns în cadă. Am fost atât de inconfortabil nu am putut dormi. A trebuit să mă ridic să fac pipi la fiecare 5 minute și mă gândeam serios la scutecele pentru adulți. Mă trezeam în miez de noapte, mâncam ceva, și apoi eram scos dintr-un vis delicios două minute mai târziu, pentru că arsurile mele la stomac erau atât de rele. Am fost în a 4-a lună de a nu putea respira prin nas din cauza rinitei de sarcină. Am cumpărat deja toate magazinele din benzi nazale. Am fost epuizat, inconfortabil și făcut.

m-am gândit cu siguranță că acest copil îmi va prelua corpul. Nu era loc pentru mâncarea mea, nu era loc pentru pipi și la naiba, nu exista o pereche de unders sau pantaloni de maternitate care să mi se potrivească mai mult.

puteai simți sfârcul căderii în aer, dar eram un cuptor nenorocit. În dimineața zilei de 18 septembrie, am ieșit de la duș și am văzut îngheț pe pământ, așa că am ieșit pe puntea mea goală pentru a mă aerisi. Nu-mi păsa dacă mă vedea cineva, adică, nu era prea mult de văzut pentru că stomacul și sânii îmi ascundeau toate celelalte părți ale corpului și cel mai important lucru pentru mine în acel moment a fost să mă ușurez de la nenorocitele de bufeuri.

dar nu există un astfel de lucru ca fiind confortabil atunci când sunt restante cu un copil, nu-mi pasă ce spune cineva. Poți să-ți urmezi sfatul și să ți-l bagi în fund. Nimic nu funcționează oricum și singurul lucru pe care îl puteți face este să așteptați cu acel copil pliat în interiorul dvs. până când decide să vină sau medicul vă recomandă o inducție.

am trecut de la dorința de a spune lumii despre sarcina mea, la dorința de a le lovi cu pumnul în față când m-au întrebat dacă am gemeni. Mi-am luat telefonul de pe cârlig și am avut fantezii de a-mi amenința medicul dacă mi-a spus încă o dată că voi merge „în orice zi.”

orice zi nu a fost suficient de bună pentru mine. Mi-am pierdut dopul de mucus, eram dilatat și mă plimbam cu capul între picioare. Am făcut toate lucrurile și el nu a fost clintit.

pe 19 septembrie — aproape două săptămâni după data scadenței — aveam programată o întâlnire. I-am spus copilului meu în timpul plimbării noastre de dimineață că trebuie să iasă pentru că nu-l mai puteam purta în mine. Era timpul ca el să înceapă să-și tragă propria greutate.

mi-am văzut doctorul și nici măcar nu am stat pe patul acoperit cu hârtie. I-am spus, „Am nevoie pentru a avea acest copil chiar acum.”

câteva ore mai târziu m-au cuplat la Pitocin și în câteva minute, mi s-a rupt apa.

fiind gravidă trecut data scadenței nu numai că te face incredibil de anxios și emoțional, este greu pe corpul tau. Nimeni nu vrea să fie însărcinată mai mult decât ar trebui să fie, indiferent cât de distractiv este la început, dar aproximativ 40 din 100 de femei ajung să experimenteze acest tip special de iad, 5 din 100 de femei au agonia de a merge cu două săptămâni după data scadenței.în timp ce motivele pentru care copilul nu dorește să-și ridice capul nu sunt cunoscute, nașterea unui copil după a 40-a săptămână de sarcină este rareori dăunătoare ,dar medicul sau moașa vor dori să verifice lucrurile pentru a se asigura că placenta funcționează corect, copilul nu este stresat și fluidele sunt la un nivel sănătos. Acesta este motivul pentru care majoritatea medicilor recomandă inducerea travaliului în săptămâna 41-42 de sarcină.

dacă copilul tău nu se mișcă și vrea să rămână în adâncul uterului tău, este incredibil de incomod și nu vrei nimic mai mult decât să scoți acel om din tine și să-i lovești pe toți oamenii care te tot întreabă. Ca cineva care a fost acolo, pot oferi acest lucru: lapte-l pentru toată valoarea sa, deoarece oamenii simt cu adevărat simpatie pentru tine și poți ține asta peste capul copilului tău când sunt mai mari și vrei să-ți facă favoruri speciale.

încă îi amintesc fiului meu de 15 ani că m-a trecut prin iad săptămâna trecută, așa că îmi este dator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *