Hillary Scott Bio

cine este Hillary Scott?

Hillary Scott este o cântăreață și compozitoare americană. În prezent, Hillary Scott este co-solistul grupului de muzică country, Lady Antebellum (Lady a).ea a lansat mai multe albume până în prezent, inclusiv ‘Lady Antebellum’ și ‘Heart Break’.

Hillary Scott: Vârstă, părinți, frați, etnie, Educație

Scott s-a născut în Nashville, Tennessee la 1 aprilie 1986, părinților Linda Davis și Lang Scott. Mama ei este artistă de muzică country, iar tatăl ei este muzician și Antreprenor.

Sursa: o țară (Hillary Scott imagine)

În plus, ea are o soră mai mică pe nume Rylee Jean. A devenit interesată de lumea muzicii încă din copilărie. Este de naționalitate americană. Mai mult, ea aparține unui fond etnic mixt de engleză, scoțiană și Galeză.

vorbind despre educația ei, Scott a urmat școala elementară și liceul la Donelson Christian Academy. A absolvit acolo în 2004. În plus, mai târziu, a participat la Middle Tennessee State University.

Hillary Scott: carieră, Salariu, valoare netă

Scott a lucrat inițial cu cântăreața și compozitoarea Victoria Shaw în timpul petrecut la Middle Tennessee State University. Curând, și-a întâlnit viitorii colegi de trupă Charles Kelley și Dave Haywood. Au scris prima lor melodie intitulată ‘All we’ d Ever Need ‘ și în cele din urmă au semnat un contract cu Capitol Nashville în 2007.Scott a format Lady Antebellum în 2006 alături de Charles Kelley și Dave Haywood. În plus, pe 2 octombrie 2007, au lansat single-ul de debut, ‘Love Don’t Live Here’. Mai mult, și-au lansat albumul de debut auto-intitulat Pe 15 aprilie 2008.

de la lansarea primului album, Scott și Lady Antebellum au lansat alte câteva albume de studio, inclusiv ‘Need You Now’, ‘Own the Night’, ‘Golden’, ‘747’ și ‘Heart Break’. În plus, au lansat și un album de Crăciun intitulat ‘On This Winter’ s Night ‘ pe 22 octombrie 2012.mai mult, ea a oferit coloane sonore pentru mai multe filme și seriale de televiziune, inclusiv ‘The Clash’, ‘Zero Dark Thirty’ și ‘Glee’. Scott a apărut, de asemenea, ca mentor pentru ‘Team Adam’ în sezonul 4 al ‘The Voice’. În plus, ea a prezentat Gospel Hour pentru BBC Radio 2 Country în 2016.Scott și Lady Antebellum au câștigat nouă Premii Grammy, șapte premii ACM, un premiu Billboard Music și șase Premii CMA. În plus, Scott a fost numit compozitorul SESAC al anului timp de trei ani în 2008, 2010 și 2011.

această cântăreață nu și-a dezvăluit salariul actual. Cu toate acestea, ea are o valoare netă estimată de aproximativ 11 milioane de dolari în prezent.

Hillary Scott: zvonuri, controverse

Scott a făcut recent vestea după nașterea fiicelor sale gemene. Anterior, s-a raportat că a suferit un avort spontan în 2015. În prezent, nu există zvonuri despre Scott și cariera ei.

măsurători ale corpului: înălțime, greutate

vorbind despre măsurarea corpului ei, Hillary Scott are o înălțime de 5 picioare 9 inci (1,75 m). În plus, ea cântărește în jur de 76 kg sau 167 lire sterline.

Social Media

Scott este activ pe social media. Are un număr mare de adepți pe site-urile de rețele sociale precum Facebook, Instagram și Twitter. Are peste 235 de urmăritori pe Twitter.

În plus, ea are peste 550K adepți pe Instagram. În mod similar, pagina ei de Facebook are mai mult de 125K de adepți.pentru a afla mai multe despre Nicole Kang, Josie Lawrence, și Jennifer Freeman, vă rugăm să faceți clic pe link-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *