ghidul final al melodiilor preșcolare

cântecele preșcolare pot fi folosite în orice moment al zilei! Ele pot ajuta copiii să se miște, să treacă prin tranzițiile aspre, să-i învețe pe copii concepte noi și multe altele! Dacă ați fost în căutarea pentru ghidul final de cântece preșcolare, aici toate sunt într-un singur loc!

aveți nevoie de o melodie pentru ca preșcolarii să cânte? Acest ghid pentru cântece preșcolare și fingerplays este sigur de a ajuta cu timp cerc, tranziții, și abilități de ascultare prea! # preschool # prek # circletime # songs # music # songsforkids

ghidul final al melodiilor preșcolare

cum să transmiteți muzică în clasă sau acasă

Dacă doriți să obțineți melodii fără anunțurile de pe YouTube, există câteva soluții simple. Puteți face clic pe melodii direct din această postare și ar trebui să elimine majoritatea anunțurilor. Ecranați-l mai întâi pentru a vă asigura că funcționează pentru nevoile dvs.

dacă utilizați doar audio, am Amazon Music Unlimited, care nu este gratuit, dar merită pentru mine, deoarece îl folosim în fiecare zi între clasă și acasă. Dacă doriți să descărcați mai mult de 10 melodii pe lună, merită greutatea sa în aur! Este compatibil cu telefonul, dispozitivele electronice, Alexa și computerul. Ce este minunat este că pot descărca melodiile în timp ce sunt acasă pe telefonul meu folosind wifi cu aplicația Amazon Music. Apoi, melodiile sunt întotdeauna acolo pe telefonul meu și le pot reda în clasă, în mașină sau oriunde altundeva.

există, de asemenea, o bibliotecă de muzică de 2 milioane de melodii cu Amazon Prime. Așa am început, dar apoi am trecut în cele din urmă la Amazon Music Unlimited, deoarece are aproape fiecare melodie.

cântece educaționale pentru preșcolari

utilizați aceste melodii care predau! Ele pot ajuta la predarea faptelor, abilităților fundamentale și multe altele! Pentru ușurința de utilizare în timpul cerc, ne-am luat melodiile noastre preferate de învățământ și rime și le-a făcut într-o tipărit la îndemână. Verificați-le în magazinul nostru!

cântece și stick – uri de melodii

preșcolar Circle Time Songs by Preschool Inspirations-am creat această listă incredibilă de cântece antrenante și educative care îi ajută pe copii să învețe concepte specifice prin magia muzicii.

Days of the week Songs by Preschool Inspirations – melodii Calendar sunt întotdeauna un mare succes cu prescolari (și profesori prea)! Această mega listă de melodii și videoclipuri va acoperi tot ce aveți nevoie pentru zilele săptămânii până la lunile anului!

Melodii care predau prin inspirații preșcolare-de la totul despre mine la matematică la rimă, această listă de melodii are acoperite academicienii tăi! Aceste cântece încercate și adevărate îi vor ajuta să-i învețe și ceva nou!

Geography Songs that Teach by Music with Nancy – ajuta pe cei mici să învețe locul lor pe hartă cu aceste cântece geografie angajarea!

învățarea cântecelor predând 2& copii de 3 ani – aceste cântece de învățare sunt simple și distractive, plus că predau concepte importante precum stânga și dreapta și o parte în alta. Preșcolarilor le place să se alăture în timp ce cântă!

5 Songs for Circle Time by Lovely Commotion – cinci melodii perfecte pentru a obține timp cerc balansoar! Aceste melodii sunt ideale atunci când abia începeți cu circle time sau aveți nevoie de câteva idei noi pentru a vă menține preșcolarii interesați.

cântece educaționale de viață Montessori acum – aceste cântece de timp cerc sunt doar atât de special! De la siguranță la maniere și curățenie, acestea acoperă toate abilitățile importante de viață cu o melodie plină de viață!

Name Game Songs by Child of the Redwoods – atrage atenția preșcolarilor cu aceste melodii clasice de nume! Ei vor fi chicotind de-a lungul și iubitor că numele lor ajunge să fie în centrul atenției.

cântece de bun venit pentru preșcolari

începeți ziua întâmpinând elevii cu aceste melodii! Crearea unui început cald, primitor și previzibil al zilei îi ajută pe preșcolari să se simtă confortabil și pregătiți pentru o nouă zi. Aceste melodii sunt sigur de a obține aceste creiere mici a început și aceste picioare mici în mișcare!

Bine ați venit și cântece de bună dimineață de inspirații preșcolare-această rundă uimitoare de melodii și videoclipuri sunt o modalitate excelentă de a începe dimineața și de a-i încânta pe cei mici pentru o nouă zi de distracție!

Hello Songs by Preschool Inspirations – aceste melodii salut vor avea prescolari rânjind de la ureche la ureche ca acestea bun venit vecinul și prietenul lor într-o nouă zi.

Songs to Begin the Day by Teaching Mama-începând cu ziua cu un ton fericit sigur stabilește ziua pentru succes! Check out acest post pe blog pentru un tipărit gratuit cu melodii să stea în clasă și să cânte de-a lungul.

Songs To Begin Circle Time by Songs For Teaching – această listă de melodii este perfect pentru a începe o rutină de timp cerc cu prescolari dvs. și îndrumându-i să participe, cota, și să se angajeze cu circle time fun.

Melodii de bun venit de la A La Z Stuff – o modalitate foarte bună de a începe ziua! Cântece preșcolare clasice, precum și multiculturale și cântece pentru a întâmpina un nou copil, această listă este plină de idei excelente.

Fingerplays pentru preșcolari

Fingerplays sunt melodii interactive perfecte pe care copiii le adoră și învață atât de mult! Sunt perfecte pentru construirea abilităților de rimă, susținerea memoriei, construirea încrederii, îmbunătățirea dezvoltării motorii fine, creșterea coordonării și lista continuă! Dar cel mai bun dintre toate… preșcolarii îi iubesc! Copiii abia așteaptă să se alăture și să încerce să-și reproducă mâinile pentru a se potrivi mișcărilor.

Fingerplays fabuloase care educa și distra de inspirații preșcolare – Fingerplays sunt atât de Fermecatoare! Această listă este plină de fingerplays distractive și interactive pentru orice moment al zilei!

15 Fingerplays for Kids by Teach Preschool – Fingerplays poate fi folosit doar cu degetele și mâinile și unele adăuga în distracție și recuzită angajarea pentru copii de a utiliza. Teach preșcolar are unele idei fingerplay foarte inteligent!

25 Fun Fingerplay idei de mama iubește cel mai bun – prescolari dragoste rime creative și unice și ritmuri. Această listă vă oferă o mulțime de idei ușoare pentru jocuri de degete super captivante cu manipulative sau artă.

Fingerplays for Young Children by Songs that Teach – această listă de fingerplays clasice (și unele idei noi prea) este începutul perfect pentru introducerea fingerplays pentru cei mici.

mișcare și acțiune cântece preșcolare

obține copii în mișcare și excitat cu melodii care au acțiuni corespunzătoare. Sunt atât de distractive de făcut împreună, atrag atenția preșcolarilor, ard puțină energie și îi ajută să învețe noi abilități!

cântece de mișcare și acțiune prin inspirații preșcolare – Stomp, bate, mișcă acel corp! Această listă final va avea prescolari dvs. în mișcare și canelare, de învățare, și râzând ca acestea să urmeze de-a lungul a bate!

Brain Break Dance Songs by Preschool Inspirations – pauzele creierului sunt atât de importante, chiar și pentru adulți. Acest timp special permite creierului (și corpului) să se reîncarce și să se reorienteze. Cu cât piesa este mai distractivă, cu atât mai bine! Aceasta este lista perfectă și pentru o petrecere de dans distractivă!

Brain Break Videos by the OT Toolbox – aceste videoclipuri brain break sunt foarte bune pentru perioadele de tranziție și atunci când aveți nevoie de copii pentru a da drumul la abur și doar muta!

Gross motor Movement Songs by Let ‘ s Play Kids Music-indiferent dacă vă place stropirea în bălți sau picioarele magice urmați ritmul, aceste melodii de mișcare sunt un hit sigur cu preșcolarii!

cântece de mișcare de Humble într – o bătaie de inimă-Rainy day? Copii morocănoși? Rulați prin această listă de redare a melodiilor de mișcare și întoarceți ziua! La urma urmei, nu poți rămâne albastru după câteva melodii groovy!

Melodii Color

Roșu, albastru și verde! Preșcolarii dvs. vor numi și identifica toate culorile lor odată ce vor învăța aceste melodii distractive de culoare!

Melodii Color de inspirații preșcolare – nuanțe luminoase și rapide beats…it e cel mai bun mod de a învăța toate culorile! Această listă de melodii color este plină de Favorite pentru copii (și profesori)!

Rainbow Songs by Preschool Inspirations – curcubee sunt astfel o parte specială a naturii și copii doar le adora. Această listă de melodii include melodii optimiste și jazzy, precum și interpretări liniștitoare ale clasicilor.

preșcolar Color Songs by Teaching Mama – aceste melodii interactive de culoare ajuta pe cei mici invata culorile lor în timp ce învață să urmeze instrucțiunile și să participe la acțiuni de grup.

cântece de culoare spaniolă de viață Montessori acum-nu bilingv? Nici o problemă! Aceste melodii spaniole sunt ușor de reținut și simplu și o mulțime de distracție! Ajutați-vă preșcolarii să-și dezvolte culorile în două limbi… veți fi surprinși cât de repede o vor ridica!

Songs that Teach Kids about Colors by Prekinders – cu melodii individuale pentru fiecare culoare, prescolarii vor ști culorile lor în cel mai scurt timp! Aruncă niște cântece rockin ‘ Jack Hartmann și micuții tăi vor cânta toată ziua!

Rainbow Songs by Fantastic Fun and Learning – aceste melodii inteligente curcubeu va ajuta prescolari dvs. să învețe știința din spatele cum forma curcubee. Sau folosiți această melodie pentru a vă crea propriul curcubeu colorat în interior!

cântece de alfabetizare

folosiți aceste cântece pentru a ajuta copiii să lucreze la abilitățile lor lingvistice! Învățarea citirii vine cu un set mare de cerințe – litere, sunete, rime, concepte de imprimare, fonică, vocabular și înțelegere, doar pentru a numi câteva! Muzica face lucruri uimitoare pentru mintea noastră … și folosind melodii pentru a preda abilitățile de alfabetizare este modul final de a construi memorie și să se distreze în același timp!

ABC and Alphabet Songs by Preschool Inspirations – ajuta prescolari dvs. să învețe literele alfabetului și sunetele pe care le fac cu această listă incredibil de melodii.

Rhyming Songs for Kids by Preschool Inspirations – Rimarea este o parte critică a dezvoltării limbajului, așa că de ce să nu facem rimarea super distractivă? Această listă de melodii rimate îl va face pe micuțul tău să gătească rime în cel mai scurt timp!

Nursery rhyme Songs by Preschool Inspirations – rime pepinieră sunt direct legate de abilitățile de alfabetizare și sunt atât de iubit de copii mici. Presărați în aceste rime clasice de pepinieră și urmăriți-vă copiii să înflorească în limbă și alfabetizare!

5 cântece care întăresc alfabetizarea prin muzică cu Nancy – când copiii sunt expuși în mod repetat la cuvinte prin versuri vizuale, ajută la realizarea conexiunilor în creierul lor la Litere și sunete. Aceste videoclipuri cu versuri sunt o modalitate excelentă de a expune copiii mici la text!

Rhyming Songs and Fingerplays by Fun-A-Day-ai observat vreodată cum rime sau cântece se blochează în capul nostru? Toată rima și ritmul își fac treaba… să te blochezi este un lucru bun! Check out aceste cântece rime distractive concepute pentru a obține blocat și de a construi cititori puternici și care învață!

cântece pentru copii care construiesc abilități de alfabetizare prin creșterea carte cu carte – o listă super de angajarea și populare, de la alfabetul la vocalele la twisters limba prostie.

cântece de sezon pentru copii

cântece de primăvară pentru copii

plantele înflorite, Viața Nouă și schimbările meteorologice sunt atât de interesante pentru copiii mici. Primăvara a sosit și este ceva de cântat! Check out aceste melodii Super-primăvară și pregătiți-vă pentru a sărbători sezonul.

the Best Spring Songs for Kids by Preschool Inspirations – aceste cântece de primăvară pentru copii sunt sigur de a umple zilele de primăvară cu o mulțime de mișcare, râsete, și de învățare!

cântece de primăvară de muzică cu Nancy-Meri înfloriți, ploaie căzând din cer și păsări cântând sunt doar câteva dintre melodiile distractive de primăvară de pe această listă!

preșcolar cântece de primăvară și Cântări de predare Mama – simplu și adorabil, aceste cântece de primăvară sunt ușor de reținut și o explozie de a cânta.

Spring Songs by Laptime Songs – aceste melodii clasice de primăvară includ activități practice de Arte și meserii pentru a face învățarea și mai plăcută.

cântece de vară pentru copii

vremea caldă și zilele lungi de vară merită cântate! Consultați această listă distractivă de melodii de vară care îi vor face pe copiii dvs. să scârțâie vara!

Summer Songs by Living Montessori Now – capul în jos la plajă și ocean, cu această listă distractiv melodii de vară. Nu uitați să vă purtați protecția solară!8 Summer Songs for Kids by Let ‘ s Play Music – această colecție de cântece de vară include fingerplays, rime, cântece, și idei de timp cerc.

cântece de toamnă și toamnă pentru copii

trecerea la toamnă din vară este una atât de specială! Frunzele care cad de pe copaci, vremea rece se apropie și, desigur,… tradiții distractive de toamnă! Totul, de la cules de dovleac la truc-sau-tratarea … acest sezon sigur aduce o mulțime de amintiri speciale!

Pumpkin and Halloween Songs by Preschool Inspirations – Privind pentru (mic) copil-friendly cântece de Halloween? Am pus împreună o listă mare de melodii drăguț Halloween cu o mulțime de dovleci prea!

Fall Songs by Preschool Inspirations – toamna este mai mult decât dovleci și frunze… Ce zici de Apple-cules și veverițe/ghinde? Te-am acoperit cu aceste cântece distractive de toamnă!

Thanksgiving Songs by Preschool Inspirations – aceste cântece festive și distractive Ziua Recunostintei sunt doar dreptul de a sărbători! Silly Turcia cântece și cântece de mulțumire sunt o modalitate foarte bună de a împărtăși această tradiție de vacanță.

10 cântece de toamnă pentru preșcolari prin predarea mamei – aceste cântece distractive de mere și dovleac îi vor face pe cei mici să cerșească pentru un test de gust!

cântece de toamnă pentru copii de Let ‘ s Play Music – toamna aduce culori superbe de roșu, maro și galben. Consultați aceste cântece colorate de toamnă care includ activități de artă pentru a vă bucura.

Fall Songs and Rhymes for Circle Time by Living Montessori Now – această colecție minunat de melodii toamna este un must-see! Totul, de la frunze de toamnă la Johnny Appleseed până la ciclul de viață al unui măr.

Fall / Autumn Songs for Kids by Prekinders – mare selecție de cântece de toamnă preșcolare și o resursă ideală pentru învățarea de melodii noi!

the Leaves of the Trees Song by Growing Book by Book-cântă de-a lungul la tonul roților de pe autobuz, folosind aceste versuri amuzante despre frunzele de pe copaci!

cântece de iarnă pentru copii

Brrrr….iarna este aici! Sezonul de iarnă conține propriul fel de magie … vreme rece, zăpadă și oameni de zăpadă, ciocolată caldă și, desigur, haine de iarnă pentru a vă menține cald și confortabil. Această listă de cântece de iarnă preșcolare este sigur că vă va menține preșcolarii distrați chiar și atunci când ieșiți afară se simte imposibil!

cântece de iarnă de inspirații preșcolare – timp pentru a cânta Baby Shark winter-syle și pentru a-i face pe cei mici să se miște și să danseze! Aceste melodii distractive și energizante sunt perfecte pentru o zi cu zăpadă!

Winter Songs by Teaching Mama – acest cântec de iarnă la îndemână imprimabilă este perfect pentru ori de tranziție și de timp cerc în timpul cele mai reci luni ale anului.

cântece de iarnă gratuite și rime de viață Montessori acum – Dressing cald pentru iarna poate fi distractiv sau un pic greoaie pentru prescolari. Aceste cântece de uzură de iarnă sunt perfecte pentru a vă ajuta preșcolarii să se îmbine!

Winter Songs and Music by Everything Preschool – atât de multe cântece de iarnă pentru a alege de la! Aceste melodii simple, dar atrăgătoare sunt perfecte pentru o melodie și un dans rapid!

cântece de vacanță

indiferent de vacanță, cântând cântece este o modalitate foarte bună de a învăța despre tradițiile și valoarea de fiecare ocazie speciala.

cântece patriotice

President Songs by Living Montessori Now – această mega listă de cântece prezidențiale este o resursă excelentă pentru Ziua Președintelui și anii electorali.

American Patriotic Songs by Living Montessori Now – bucurați-vă de aceste rime și cântece în timp ce sărbătorim America în timpul 4 iulie, Memorial Day, sau Ziua Veteranilor.

cântece de Crăciun

s-ar putea să nu fim de acord cu totul, dar probabil că putem fi de acord cu asta… muzica de Crăciun este atât de magică! Ne amintește de o perioadă specială a anului și ne reunește ca familie și prieteni. Consultați această listă de favorite preșcolare de Crăciun!

Christmas Songs by Preschool Inspirations – fie că vă place clasice sau sunt în căutarea unor noi favorite copil de Crăciun, ne-am acoperit pe această listă cântec de Crăciun!

Christmas Songs by Fantastic Fun and Learning – această listă fantastic include propuneri pentru a obține prescolari dvs. angajat cu ritmul. Nu uitați să aruncați o parte din recuzita distractivă!

cântece de animale

cântând despre animale este un favorit preșcolar! Există atât de multe tipuri de animale pe care le-am rupt cântecele de animale în categorii pentru tine!

cântece de animale de inspirații preșcolare-aceste animale favorite sunt un început excelent pentru orice temă animală sau pentru o tranziție rapidă sau o recompensă bine meritată. Sunt atât de grozavi!

cântece de animale pentru copii de cântece pentru predare – Check out această listă monstru de cântece de animale! De la animale de companie la animale sălbatice la sunete de animale, această listă are fiecare idee de melodie de care ai putea avea nevoie și apoi unele!

Ocean Animale cântece

Ocean animale sunt atât de fascinant! Cu atributele lor unice și forme și dimensiuni variate, ele par cu siguranță magice! Aceste cântece oceanice vă vor ajuta preșcolarii să învețe și mai multe despre ei!

Baby Shark Songs by Preschool Inspirations – Baby Shark este la modă în aceste zile, dar știați că există peste 100 de tipuri de cântece Baby Shark? Sunt o mulțime de cântece de rechin pentru copii! Ne place rechin copil la fel de mult ca tine, așa că am pus împreună o listă super-distractiv de cele mai bune!

Ocean Animal Songs by Kid Sparkz – aceste cântece ocean și rime sunt perfecte pentru orice temă Ocean!

cântece de animale de fermă

animalele de fermă, tractoarele și câmpurile larg deschise atrag preșcolarii ca o molie la o flacără! Aceste cântece de animale de fermă sunt sigur că vor fi un mare succes!

cântece agricole de Let ‘ s Play Kids Music – de la clasicul „Old McDonald Had A Farm” la tradiționalul cântec „5 purceluși”, această listă este plină de idei de lecții și activități distractive de cântece.

poezii și Fingerplays despre ferma de Pre-K Fun – o listă foarte mare de cântece agricole clasice și perfect pentru a cânta de-a lungul sau citind ca un poem!

Farm Songs and Rhymes by Preschool Express – această listă de cântece agricole este perfect pentru o unitate de fermă preșcolară! Bucurați-vă de clasici sau învățați noi rime de fermă!

cântece de animale din iaz

ce trăiește într-un iaz? Broaște, rațe, pești și broaște țestoase! Aceste cântece de animale sunt clasice onorate de timp și vor avea preșcolarul tău fredonându-le pe tot parcursul zilei!

Pond Songs by Let ‘ s Play Kids Music – aceste melodii clasice de broaște și pești sunt perfecte pentru o temă de iaz și excelente pentru o tranziție rapidă.

Pond Life Songs by PreKinders – Privind pentru unele melodii mai noi? Această postare te-a acoperit…cu cântece despre lebede și ciclul de viață al unei broaște, această listă te va face să te simți plin de idei noi.

Math Songs

indiferent dacă predați identificarea numărului, adăugarea simplă, formele sau măsurarea, încorporarea melodiilor este o modalitate excelentă de a cimenta învățarea matematică nouă.

numărarea melodiilor

Numărarea este mult mai distractivă atunci când cântăm o melodie despre asta! În plus, îi ajută pe copiii mici să se simtă mai încrezători atunci când numără și dezvoltă conștientizarea numărului.

number Recognition Song by Music with Nancy – acest cântec inteligent învață numărul de identificare, de numărare, și subitizing toate în timp ce cântă și canelare!

predarea numărării la 100 de conexiunea grădiniței – această listă enormă de melodii și videoclipuri care vă ajută preșcolarii să învețe să numere până la 100 prin exerciții fizice sau ca supereroi!

numărați până la 100 trăind Montessori acum – sărbătoriți a 100-a zi de școală? Această listă de melodii este excelentă pentru orice sărbătoare de 100 de zile sau pentru încorporarea în timpul cercului.

forma Melodii

forme sunt peste tot! Preșcolarii adoră identificarea formelor și găsirea formelor în obiectele de zi cu zi. Folosind melodii pentru a preda forme va introduce copii mici la vocabular importante și atribute ale fiecărei forme.

Shape Songs by PreKinders – de la agenți secreți la forme 2d și 3d, această listă oferă cu siguranță o mare varietate de melodii shape!

predarea formelor copiilor mici prin cântece pentru predare-consultați această listă finală de melodii de forme și culori!

melodii de tranziție

treceți prin acele părți dificile ale zilei cu melodii de tranziție! Folosirea muzicii și a cântecelor pentru a ajuta copiii mici să se pregătească pentru o schimbare în programul lor le oferă un sentiment de putere și control asupra zilei lor.

Silly Songs for Kids by Preschool Inspirations – cântece stupide pentru copii pot fi folosite ca tranziții, pauze de creier, de relief de stres, ca un instrument distractiv de modificare a comportamentului, sau atunci când aveți nevoie doar de unele râs în ziua ta!

10 cântări de tranziție preșcolare și mai mult de predare Mama – aceste melodii de tranziție rapidă și simplă sunt perfecte pentru timp cerc, curat-up, sau doar pentru a expulza aceste wiggles!

cântece hol pentru copii de predare Mama – călătoresc în jurul campusul școlar poate fi dificil cu cei mici! Aceste melodii minunate de hol sunt excelente pentru predarea etichetei liniei și modelarea bunelor maniere.

10 cântece de tranziție preșcolară prin zona de educație timpurie-această listă de melodii de tranziție vă va duce printr-o zi obișnuită și va ajuta preșcolarii să treacă cu succes la următoarea sarcină.

curățați melodiile

când este timpul să curățați, o melodie este un memento perfect și un cronometru încorporat pentru a ajuta preșcolarii să-și gestioneze timpul și să curețe rapid!

Clean up Songs by Preschool Inspirations – această listă maestru de melodii curat va avea casa ta sau clasă imaculat într-o clipită!

curățați rime de viață Montessori acum-kiddos dvs. sunt sigur de a coopera și ridica odată ce au auzit aceste melodii distractive!

La revedere cântece

A Spune La revedere este o tranziție importantă pentru micii cursanți pentru a semnala sfârșitul zilei sau sfârșitul unei activități. Aceste melodii încurajează prietenia și colaborarea în timp ce infuzează mișcarea energizantă!

prescolar Goodbye Songs by Preschool Inspirations – unele dintre aceste melodii vor avea prescolari dvs. în sus și dans, în timp ce altele sunt calm și liniștitor și o mare La revedere liniștită la prietenii noștri. Alege-l pe cel potrivit pentru sfârșitul zilei wrap-up!

Goodbye Songs by Teaching Mama – e ceva atât de special despre cântând un cântec la sfârșitul zilei pentru a finaliza o altă zi mare. Teaching Mama are o listă mare de cântece bye-bye.

cântece de absolvire

a spune la revedere este întotdeauna trist, dar preșcolarii tăi vor străluci de mândrie în timp ce cântă împreună cu aceste cântece de absolvire!

cântece pentru absolvire prin inspirații preșcolare – aceste cântece prețioase de absolvire vor asigura că nu există un ochi uscat nicăieri, deoarece preșcolarii dvs. cântă despre viitorul lor uimitor și realizările preșcolare.

end of the Year Song for Graduations by Fun-A-Day – Perfect pentru un sfârșit de an slideshow de absolvire, acești artiști celebri și versurile lor puternice sunt modalitatea perfectă de a încheia un an școlar uimitor.

cântece de absolvire să cânte și să se joace de preșcolar Plan It – Check out aceste melodii uimitoare pe care copiii se referă la ca acestea se încheie anul lor preșcolar, precum și cântece pentru copii pentru a efectua pentru un public.

Felicitări! Ai ajuns la sfârșitul ghidului final al cântecelor preșcolare! Sperăm să izbucniți în cântec și dans și să folosiți aceste melodii distractive pentru a vă ajuta micii cursanți să învețe să iubească muzica.

imagine pinnable de trei copii de desene animate joc instrumente și cântece de text pentru preșcolar ghidul final

  • autor
  • Posturi recente
Creator la inspirații preșcolare Katie a petrecut 17 ani împreună în domeniul copilăriei timpurii ca profesor, proprietar preșcolar și scriitor educațional. A lucrat în programe de profit și non-profit, școli cu risc ridicat și a început un program preșcolar colaborativ la domiciliu și în aer liber. Adoră să fie mamă la trei copii, iar cea mai mică este în prezent la grădiniță.

ultimele postări de Katie T. Christiansen (vezi toate)
  • Ceasuri analogice pentru copii care sunt Ceasuri de profesor de timp – 25 Noiembrie 2020
  • Jingle Bells sticlă senzorială – 9 Noiembrie 2020
  • Bebeluși animale sălbatice: Cartea alfabetului-30 iunie 2020

5538shares
  • Share2733 Pin2805
  • Tweet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *