găsiți o agenție sau un avocat

căutați o agenție internațională de adopție ?

este important să înțelegeți că veți avea nevoie atât de o agenție de studiu/plasare la domiciliu, cât și de o agenție de plasare. Uneori funcționează că o agenție poate oferi ambele, dar în multe cazuri de adopție internațională, familiile trebuie să lucreze cu două agenții.

În primul rând, veți avea nevoie de o agenție acreditată de la Haga pentru servicii de plasare. Această agenție poate fi localizată în orice stat. Prin urmare, nu trebuie să utilizați câmpul „Stare de funcționare” atunci când căutați o agenție pentru aceste servicii. În schimb, puteți căuta pur și simplu după” programul de țară „și filtrul” acreditat de Haga”.

În al doilea rând, veți avea nevoie de o agenție licențiată în statul dvs. de reședință pentru partea de studiu la domiciliu și servicii de plasare a postului din procesul de adopție. Folosind căutarea de mai sus, selectați starea de reședință în câmpul „starea de funcționare”. Apoi selectați „Homestudy-adopție internațională” în câmpul „Tip de serviciu”. Acest lucru vă va oferi o listă a oricăror agenții membre NCFA licențiate pentru aceste servicii în statul dvs.

exemplu: Dave și Rhonda locuiesc în California și vor să adopte din Bulgaria. Aceștia ar trebui să selecteze California din meniul derulant „State of Operation” și „Homestudy-international Adoption” din meniul derulant „Type of Service” pentru a găsi o listă de agenții din California care pot oferi servicii de homestudy și post placement. Apoi, ei ar trebui să facă o căutare separată pentru o agenție de plasare. Aceștia ar trebui să aleagă „Bulgaria” din meniul derulant al Programului de țară și să bifeze caseta de selectare „Haga acreditată”. Ei nu ar trebui să facă o selecție sub „starea de funcționare.”Acest lucru le va oferi o listă a agențiilor membre NCFA oriunde în SUA care pot oferi servicii de plasare din Bulgaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *