Găsiți cele mai ieftine bilete Disney

Hei Tata… Cum pot găsi cele mai ieftine bilete Disney?

Wow, asta e una grea. (Nu chiar…)

căutați să economisiți niște bănuți – sau un ban numărul unu? – pe biletele WDW? Fotografie de Mike Billick.

există o mulțime de locuri care vă vor vinde bilete Walt Disney World ‘ s Magic your Way ieftine. Unele locuri care încearcă să vă vândă bilete de reducere Disney World sunt escrocherii complete. Veți dori să le evitați.

Tata recomandă

deci, care este secretul pentru a găsi bilete ieftine Disney World. Promiți să nu spui nimănui?

promiți?

OK. Aici este.

pentru a găsi cele mai ieftine bilete Disney trebuie să faci un pic de cumpărături, sau ca tata îi place să-l numesc, de cercetare. (Tata urăște cumpărăturile.) Da, băieți cumpărături este OK atunci când este Disney shopping.

de unde să cumpărați

când căutați cele mai ieftine bilete Disney, există o mulțime de locuri care vă vor vinde bilete. Unele sunt mai ieftine decât altele, dar nu cu mult. Disney nu permite actualizarea și nu plătește suficient comision vânzătorilor pentru ca cineva să reducă prea mult.

vânzătorii de bilete reputate

aici este tata broker recomandă atunci când vine vorba de bilete. Atenție: când cumpărați, asigurați-vă că aveți de-a face cu brokeri de bilete stabiliți. Crezi sau nu, există oameni acolo care doresc doar să ia banii.

Tata recomandă Centrul oficial de bilete

Disney

majoritatea oamenilor își cumpără biletele de la Disney. Acest lucru este natural și uneori chiar înțelept. Uneori chiar primești zile gratuite adăugate biletelor tale atunci când cumperi un pachet promoțional – dar în ultima vreme, reducerile Disney au fost la hoteluri și mese, și nu la bilete.

unde să nu cumpărați

trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați bilete. Mulți oameni vor să-ți ia banii. Tata a primit rapoarte de escrocherii care par a fi o afacere foarte bună. Amintiți-vă dacă pare prea frumos să fie adevărat, probabil că este.

tata de unde să nu cumpere bilet la Disney World

Tata recomandă

linia de Jos Tata

dacă faci un pic de cumpărături (cercetare) veți găsi prețurile nu variază mult. (Disney nu permite prețuri cu discount și nu are vânzări pe bilete.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *