Only one finisher at this year\’s Barkley Marathons ultra event

the primary villain is the course at the Barkley Marathons where there was only one official finisher this year!

tässä ultramaratonitapahtumassa Tennesseessä, Yhdysvalloissa, on lyhennetty aika 60 tuntia, ja viime viikolla vain yksi juoksija onnistui tässä. Olisi vähättelyä sanoa, että kurssi on raaka.

*toinen viimeistelijä suoritti kurssin 60 tunnissa ja vain 6 sekunnissa, mutta häntä ei pidetty virallisena viimeistelijänä, vaikka hänellä oli kaikki tarkastuspisteen paperit (sivut romaanista). Barkleyn maraton on viiden kierroksen rata, joka on yhteensä 100 mailia, mutta useimmat juoksijat eivät saavuta maaliin, vain 15 finishers sitten ensimmäisen tapahtuman vuonna 1986.

tätä legendaarista kilpajuoksua, joka kulkee Frozen Head State Parkin umpeenkasvaneen metsän ja metsän läpi, pidetään yhtenä maailman haastavimmista polkukilpailuista. Maksimikentällä on vain 40 juoksijaa Barkley ultra on useita erikoisuuksia, mukaan lukien $1.60 (Noin £1.25) osallistumismaksu ja salamyhkäinen rekisteröintiprosessi. Juoksijoiden on kerättävä radalta sivuja romaanista todistaakseen juosseensa oikean kilpailureitin maaliin.

vuoden 2017 voittaja oli John Kelly (Washington DC:stä), joka juoksi ajan 59:30: 53. Epävirallisesti 2. sija valmistui 60 tunnissa ja 6 sekunnissa, mutta on edelleen vahvistamaton, koska katkaisuaika on 60 tuntia.