NASCAR Pocono Organic 325 tulokset: Kevin Harvick voittaa ensimmäisen uran voitto Pocono Raceway

ensimmäistä kertaa 39 uran alkaa Kevin Harvick on voittaja Pocono Raceway, koska hän otti ruutulipun johdettuaan viimeiset 17 kierrosta Pocono Organic 325. Harvick on nyt vain kaksi kappaletta, että NASCAR Cup Series tekee säännöllisesti pysähtyä, että hän ei ole voittanut kilpailua – Roval Charlotte Motorspeedway ja Kentucky Motor Speedway. Harvick oli sijoittunut poconossa neljästi toiseksi, viimeksi vuonna 2017.

Harvick piti Denny Hamlinia – jonka kanssa hän on nyt tasapisteissä Cup-sarjan johdossa kolmella voitolla tällä kaudella-luovuttaakseen No. 11-autolle toisen sijan. Aric Almirola, joka johti eniten kierroksia tässä kilpailussa sijoittui kolmanneksi, hänen kolmas peräkkäinen top-5 loppuun.
tämänpäiväisen kisan top-20-voittajat käännetään lähtöruudukkoon NASCAR Cup-sarjan kaksinpelin jälkipuoliskolla Pocono Racewaylla, Pocono 350: ssä, eli Harvick starttaa 20.sijalta, keskeltä pakkia. Ryan Preece sijoittui 20: nneksi ja starttaa paalulta Austin Dillonin seuratessa häntä eturivissä.