Cat Zingano

Early careerEdit

Zingano teki pro MMA-debyyttinsä 13.kesäkuuta 2008 Ring of Fire 32-tapahtumassa ja tyrmäsi Karina Taylorin käsivarsitangolla ensimmäisessä erässä.

10.joulukuuta 2010 Zingano kohtasi Carina Dammin Crowbar MMA: Winter Brawl-tapahtumassa Grand Forksissa, Pohjois-Dakotassa. Hän voitti Dammin TKO: lla toisella kierroksella.

Zingano kohtasi seuraavaksi Takayo Hashin Fight to Win: Outlawsissa 14.toukokuuta 2011. Hän voitti Hashin tyrmäyksellä tyrmäyksellä kolmannessa erässä.

Invicta FC: n ja Strikeforceditin

Zinganon oli tarkoitus kohdata Anita Rodriguez Invicta Fighting Championships 1-tapahtumassa, mutta hän joutui vetäytymään kortista loukkaantumisen vuoksi.

Zingano oli sopinut kohtaavansa Amanda Nunesin Strikeforce: Melendez vs. Healy-tapahtumassa 29.syyskuuta 2012, mutta ottelu peruttiin, kun Pat Healya vastaan titteliään puolustanut Gilbert Melendez sai harjoituksissa polvivamman, joka pakotti hänet vetäytymään kortista.

Zingano sen sijaan kohtasi Raquel Penningtonin Invicta FC 3: Penne vs Sugiyama-tapahtumassa 6.lokakuuta 2012. Hän kukisti Penningtonin alistumalla takakuristuksen seurauksena toisessa erässä.

Ultimate Fighting ChampionshipEdit

helmikuussa 2013 paljastettiin, että Zingano osallistuisi Ultimate Fighting Championshipin (UFC) historian toiseen naisten otteluun. Hän otteli Miesha Tatea vastaan 13.huhtikuuta 2013 Ultimate Fighter 17-finaalissa. Zingano voitti Taten TKO: lla kolmannessa erässä. Ottelu sai nimekseen Fight Of The Night.

ottelun voittajana Zinganon oli määrä ryhtyä valmentajaksi Ultimate Fighter 18-tapahtumassa Ronda Rouseya vastaan ja olla seuraava haastaja UFC: n naisten Bantamestaruudesta. Kuitenkin, 28. toukokuuta, ilmoitettiin, että Zingano on pois valmentaja / vastustaja Rousey sen jälkeen, kun hän oli kärsinyt polvivamman aiemmin tässä kuussa, joka vaati leikkausta ja oli korvattu Tate. 3. lokakuuta 2013 Zinganolle tehtiin PRP (Trombosyyttipitoinen plasma)-ja kantasoluhoito molemmissa polvissa Ortho Regenerative Institutessa tohtori Fady Eliaksen kanssa Costa Mesassa, Kaliforniassa.

oltuaan lähes puolitoista vuotta sivussa lajista loukkaantumisen vuoksi, zingano palasi Oktagoniin syksyllä 2014. Hän kohtasi Amanda Nunesin 27. syyskuuta 2014 UFC 178-tapahtumassa. Hävittyään ensimmäisellä kierroksella Zingano tuli takaisin kahdella seuraavalla kierroksella voittaen TKO: n kautta kolmannella kierroksella. Ottelun jälkeen hän sanoi ” koko ensimmäisen erän, sain vain pääni luhistumaan, minua huimasi; en voinut olla valossa kuukauteen. Lihoin 30 kiloa, koska aivolisäkkeeni kolhiintui ja hormonini olivat sekaisin. Minua ei ollut koskaan lyöty tuolla tavalla tappelussa.Säikähdin, koska olin poikani ainoa vanhempi. Jos olen ihan sekaisin enkä pysty ajamaan enkä tekemään töitä ja sanon, että vamma on niin paha, etten pysty enää taistelemaan…entä jos en pysty siihen? En pääse siihen pisteeseen, että aivoni ovat mössöllä ja pystyn hädin tuskin puhumaan, koska poikani henki riippuu terveydestäni.”

Ronda Rouseyn ja Zinganon välinen ottelu käytiin UFC 184-tapahtumassa naisten bantamestaruudesta. Zingano taipui nopeasti ottelun avaussekunneilla.

Zingano palasi kohtaamaan Julianna Peñan UFC 200-tapahtumassa 9.heinäkuuta 2016. Hän hävisi ottelun päätöksellä, ja kaikki tuomarit palauttivat pisteet 29-28 Peñan eduksi.

Zingano kohtasi Ketlen Vieiran 3.maaliskuuta 2018 UFC 222-tapahtumassa. Hän hävisi ottelun hajapäätöksellä.

tämän jälkeen hän kohtasi Marion Reneaun UFC Fight Night 133-tapahtumassa 14.heinäkuuta 2018. Hän voitti ottelun yksimielisellä päätöksellä.

Zingano kohtasi Megan Andersonin höyhensarjan ottelussa 29.joulukuuta 2018 UFC 232-tapahtumassa. Hän hävisi ottelun oudolla tavalla, teknisellä tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä saatuaan Andersonin potkusta silmävamman, joka ei antanut hänen jatkaa. Andersonin varvas hipaisi Zinganon silmämunaa, jolloin hän ei pystynyt jatkamaan näön hämärtymisen vuoksi. Vaikka vamma näytti siltä, että se voisi mahdollisesti olla vakava, Zingano kertoi myöhemmin, että hänen silmänsä kunto oli paranemassa. 14. tammikuuta 2019 Zingano valitti tappiosta vedoten Unified Rules of MMA ’ s definition of eye gouging. CSAC vahvisti Andersonin voiton komission kokouksessa 19. helmikuuta 2019.

14.elokuuta 2019 ilmoitettiin, että Zingano on vapautettu UFC: stä.

Bellator MMAEdit

29.lokakuuta 2019 ilmoitettiin Zinganon tehneen sopimuksen Bellator MMA: n kanssa.

promootiodebyytissään Zingano kohtasi Gabby Hollowayn Bellator 245-tapahtumassa 11.syyskuuta 2020. Hän voitti ottelun yksimielisellä päätöksellä.