este val Warner căsătorit cu Jeff Cartwright? Wiki Bio, vârstă, salariu, valoare netă

cine este Val Warner?

născută Valerie Warner sub semnul peștilor pe 11 martie 1974, în Los Angeles, California, SUA, Val Warner este o ancoră, reporter, antreprenor și actriță afro-americană în vârstă de 45 de ani. Ea este, probabil, cel mai bine cunoscut în lume pentru prezența ei semnificativă pe ecranul televizorului ca co-gazdă a ABC 7 „Windy City LIVE”. De asemenea, a avut o serie de alte succese pe parcursul carierei sale de raportare uneori lucrative din 1994.

doar un simplu memento că articolul este creat și deținut numai de biographytribune.com. articolul nu poate fi re-publicat în alte pagini sau documente. Drepturile de autor sunt protejate de DMCA. Toate copiile găsite vor fi raportate.
sursa originală: https://biographytribune.com/is-val-warner-married-to-jeff-cartwright-wiki-bio-age-salary-net-worth/

Viața timpurie și educația: Crescând în Los Angeles

Val a fost crescută în locul ei natal de tatăl ei cu nume și profesie necunoscute și de mama ei Diane Jackson, autoarea seriei de cărți intitulată „Thelma”. Are o soră de o vârstă necunoscută pe nume Rae Bell. Când vine vorba de interesele ei timpurii, există foarte puține informații în sursele mass-media autoritare, deși ea părea întotdeauna înclinată spre locuri de muncă legate de comunicarea în masă. În ceea ce privește educația, a urmat un liceu local în locul nașterii sale, de unde s-a înmatriculat în 1992. Apoi și-a continuat educația înscriindu-se la Universitatea din California din San Diego, de unde a absolvit o diplomă de licență în Arte în 1996.

carieră: O studentă muncitoare

prima experiență profesională a lui Val a avut loc când a început să lucreze în culise la KGTV în 1994, unde și-a petrecut ultimii trei ani de facultate, între timp obținând practică și perfecționându-și meseria. După absolvirea facultății, a lucrat timp de un an ca ancoră de completare și reporter la Kbim în Roswell și KRQE în Albuquerque, New Mexico. Un an mai târziu, a început să ancoreze și să raporteze pentru știrile de dimineață la KSNT-TV în Topeka, Kansas, unde a rămas până în 2000. În acel moment, s-a transferat la WEYI-TV în Flint, Michigan, și a servit ca reporter și prezentator principal de seară timp de cinci ani, până în 2005. În anul menționat, s-a mutat la Chicago, Illinois, unde a început co-ancorarea și raportarea traficului în „Morning News”Al WGN-TV. Ea a păstrat această funcție din iulie 2005 până în 2011. În timp ce era acolo, ea a ancorat și știrile de la 5 A.M. și a acoperit diverse subiecte populare, cum ar fi politica și finanțele. De asemenea, a realizat interviuri cu celebrități și a găzduit pentru o vreme segmentul „Mami Test” al „Morning Show”. În plus, ea a fost responsabilă de intervievarea participanților la programul „profesorul lunii” de la WGN „știri la nouă”.

Val Warner

sosire la ABC 7

după mai mult de cinci ani la WGN-TV, Val a devenit reporter și prezentator pentru ABC 7. Schimbarea locului de muncă a avut loc datorită audiției sale de succes pentru poziția de co-găzduire a ABC 7 ‘ s new morning talk and entertainment show intitulat „Windy City LIVE”. Împreună cu Ryan Chiaverini, Val co-găzduiește acum emisiunea menționată pe ABC 7 în fiecare săptămână la 1 p.m., acoperind astfel o mare varietate de subiecte și realizând interviuri cu celebrități din toate categoriile sociale. Spectacolul a avut premiera pe 26 Mai 2011 și continuă de atunci.

viața amoroasă: este căsătorită cu Jeff Cartwright?

În ceea ce privește implicările romantice ale lui Val, nu există prea multe informații cu privire la relațiile sale din trecut, deși se știe că are doi copii cu fostul ei soț cu o identitate misterioasă-Zoe, care s – a născut în 2003, și Max, născut în 2007. S-au căsătorit în 1999 și au divorțat în 2008, la 1 August. În acel moment, Val a câștigat custodia copiilor lor, moment în care Zoe avea cinci ani, iar Max avea doar 10 luni. Val este în prezent logodit cu Jeff Cartwright, începând cu 4 martie 2013. Cu toate acestea, știrile despre căsătoria lor sunt încă la suprafață, ceea ce determină publicul să creadă că uniunea lor s-a dizolvat de-a lungul anilor. În ciuda credinței populare, nu există nici o dovadă că Val nu mai este logodită cu Jeff. În măsura în care publicul poate ghici și în funcție de informațiile disponibile sau de lipsa acestora, Val și Jeff trăiesc împreună cu cei doi copii ai lui Val, încă în procesul de planificare a datei nunții lor.

o gazdă influentă

Val a avut de-a lungul carierei sale plăcerea de a discuta cu unele dintre cele mai proeminente vedete americane, inclusiv chiar fosta primă doamnă, Michelle Obama, pe 13 noiembrie 2018, mai ales datorită faptului că Michelle era pe punctul de a-și lansa noua carte, intitulată „Becoming”, la Liceul Michelle ‘ s Alma mater Whitney Young Magnet, situat în Chicago. Interviul are trei părți și prezintă o copertă aprofundată a explicației lui Obama cu privire la motivul pentru care a decis să scrie noua carte.

aspectul aveți atunci când week-end este aproape aici??????????????????????!!!! # holidays # letsgo # workingmama # tvlife # tvmama # phonypony # never9to5 # free

postat de Val Warner joi, 13 decembrie 2018

Val pe IMDB

Warner este, de asemenea, o actriță, deși faima ei ABC 7 îi umbrește realizările actoricești. Astfel, este puțin cunoscut faptul că Val a fost prezentat ca Electra Johnson în filmul dramatic de comedie al lui Spike Lee din 2015 intitulat „Chi-Raq”. Ea a fost, de asemenea, văzută în rolul lui Madison Larsson într-un episod din Doris și Frank Hursleyrima criminală Emisiune TV romantică intitulată „Spitalul General” în 2016.

este antreprenor

un fapt puțin cunoscut despre Val este că are și un magazin online, purtând numele de marcă „GRATUIT”, care a fost creat personal de Val. Pe prima pagină a magazinului ei online, există poza lui Val purtând produsele ei și o scurtă descriere despre viața ei. Secțiunea ” magazin „a site-ului său web prezintă mai multe modele și culori diferite ale cămășii, toate cu cuvântul cu majuscule” liber ” în zona pieptului.

@Bigdaddybbq @ WindyCityLIVE pic.twitter.com/rmWK0qjZ8c

– Val Warner (@valwarnertv) 25 mai 2015

care este valoarea netă Val Warner?

v-ați întrebat vreodată cât de bogat este Val Warner, de la începutul anului 2019? Potrivit diferitelor surse autoritare, s-a estimat că totalul averii acumulate de Val este aproape de 70.000 de dolari, în timp ce salariul ei anual se spune că este de aproximativ 85.000 de dolari. Ea și-a făcut averea împrumutându-și găzduirea și raportarea expertizei către diferite puncte de știri TV, cel mai proeminent ca co-gazdă a ABC 7 ‘ s „Windy City Live”. Pe măsură ce cariera ei continuă să se dezvolte, suma menționată este obligată să crească, inclusiv veniturile din întreprinderea ei online.

Social Media Presence

datorită înțelegerii în continuă expansiune pe care social media o are asupra publicului din întreaga lume, este în interesul majorității celebrităților să-și țină fanii informați despre activitățile lor și, astfel, să-și susțină și să-și crească ratingul și profitul. Val însăși nu este străină de această tendință populară, deoarece dedicarea ei de a posta actualizări pe profilurile sale publice și de a se angaja cu fanii ei este la un nivel maxim. Pagina ei de Facebook are peste 30.000 de urmăritori, contul ei de Twitter peste 15.000, iar contul ei de Instagram aproape 50.000 de fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *