Durerea și suferința

așezarea pe care o persoană o primește pentru durerea și suferința sa depinde de mulți factori. Aceasta include gravitatea vătămării, tipul de tratament medical primit, durata timpului de recuperare și consecințele potențiale pe termen lung ale rănilor personale. În plus față de durerea fizică, reclamanții pot cita, de asemenea, traume emoționale și psihologice în pretențiile lor de durere și suferință. De exemplu, o cicatrice vizibilă pe față poate duce la sentimente dureroase de jenă constantă și nesiguranță.suma daunelor bănești pe care o primește un reclamant pentru durere și suferință va depinde, de asemenea, de suma solicitată într-un proces dacă aceasta este depusă sau de suma solicitată părții responsabile în cererea de bază dacă este o cerere de asigurare. Chiar dacă un avocat care reprezintă un client într-un proces bazat pe neglijență poate solicita o anumită sumă pentru durere și suferință, juriul sau Ajustorul de asigurare va acorda bani pentru durere și suferință din motive diferite. În practică, cazurile de delict istoric care implică vătămări corporale implică adesea taxe contingente, avocaților li se plătește o parte din durere și suferințe; un comentator spune că o împărțire tipică a durerii și suferinței este o treime pentru avocat, o treime pentru medic și o treime pentru reclamant.premiile juriului pentru durere și suferință pot varia în funcție de factorii socio-economici și politici din cadrul comunității din care este extras juriul. În cele mai multe state suma monetară maximă acordată pentru durere și suferință este limitată la ceea ce este listat în costum special sau plângere scrisă. În unele jurisdicții există sume maxime stabilite în lege pe care un juriu nu le poate depăși în acordarea de daune.

personalitatea reclamantului, martorii acestuia și efectul general al vătămărilor care au afectat reclamantul victimei vor juca un rol puternic în orice atribuire a daunelor dacă daunele sunt acordate chiar și odată ce problemele de răspundere sunt satisfăcute. Puterea și personalitatea avocatului care o reprezintă pe ea sau pe clientul său pot, de asemenea, să ia în considerare un caz de atribuire a daunelor bănești mari.

astfel de premii pot urma în liniile directoare de asigurare a casei, cu o anumită marjă de manevră acordată ajustorilor pentru a ajusta cererea pentru a împiedica litigiul complet în instanță. Există o gamă largă de niveluri de compensare, care pot fluctua sezonier și cu economia și dictează industriei de asigurări stabilirea diferitelor niveluri de compensare a reclamanților. Unii asiguratori au experimentat cu utilizarea calculatoarelor care tabelează datele prezentate și acordă Ajustorului un nivel de autoritate monetară pentru care să soluționeze cererea.în lumea occidentală, aceste premii sunt de obicei premii discreționare făcute de jurii și sunt considerate dificil de prezis, variabile și subiective, de exemplu în SUA, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *