donați electronice

reciclarea electronică

Tehnologia se îmbunătățește în fiecare zi. De fiecare dată când actualizați telefonul mobil, sistemul audio, DVD player, Mp3 player sau alt dispozitiv electronic, vă rugăm să faceți tot posibilul pentru a recicla tehnologia veche sau nedorită în mod corespunzător. Materialele electronice pot fi periculoase pentru mediu dacă sunt eliminate în mod necorespunzător. Fondul comercial a făcut mai ușor ca niciodată să doneze! Prin donarea electronicelor dvs., ajutați mediul nostru și ajutați oamenii din comunitatea noastră să obțină locuri de muncă.

electronice acceptate

bunăvoința acceptă toate tipurile de electronice, cum ar fi televizoare, telefoane mobile, computere, laptopuri, monitoare, imprimante, tablete, console de jocuri video și multe altele! Cu toate acestea, nu acceptăm becuri sau obiecte cu ecrane sparte sau crăpate. Aparatele electrocasnice mari pot fi donate numai la magazinele noastre.

informații fiscale

o chitanță vă este furnizată de un reprezentant al fondului comercial atunci când faceți o donație. Pentru mai multe informații cu privire la reglementările fiscale IRS, click aici.

Computer Recycling

Goodwill și Dell și-au unit forțele pentru a crea programul Dell Reconectare. Vasta rețea de centre de donare a fondului comercial și experiența de vârf a industriei Dell în programele de reciclare a consumatorilor au fost combinate pentru a face reciclarea gratuită a computerelor disponibilă în județul San Diego.

despre Dell reconectați

  • computerele dvs. au valoare indiferent dacă funcționează sau nu. Când donați un computer, veți primi o chitanță în scopuri fiscale și veți ajuta mediul și comunitatea noastră.Dell Reconnect este gestionat la cele mai înalte standarde pentru siguranța la locul de muncă și a mediului. Toate practicile de colectare și reciclare sunt auditate pentru a asigura respectarea acestor standarde.Dell Reconnect este conceput pentru consumatorii rezidențiali care doresc să recicleze computerele uzate, dar Goodwill acceptă computerele de la întreprinderile locale ca colector prin intermediul Consiliului de gestionare integrată a deșeurilor din California.

site-uri de donare de calculatoare și electronice

În prezent, fondul comercial oferă peste 20 de centre de donare de calculatoare și electronice în tot județul. Găsiți site-ul cel mai apropiat și să aducă într-o donație de azi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *