Diferite tipuri de acoperișuri metalice și unde ar trebui utilizat fiecare panou

aflați ce tip de acoperiș metalic este potrivit pentru următorul dvs. proiect

a face sens de acoperiș metalic poate fi dificil, deoarece este un subiect atât de larg. Acoperișurile metalice sunt utilizate în aplicații rezidențiale, comerciale și industriale cu diferite profiluri și manometre de metal pentru a se potrivi fiecărei aplicații. În acest blog vom analiza 6 tipuri de acoperișuri metalice instalate, astfel încât să puteți afla ce tip de acoperiș metalic este potrivit pentru următorul dvs. proiect.

Iată cele mai frecvente 6 tipuri de acoperișuri metalice instalate în 2020

pentru început vom împărți tipurile de acoperișuri metalice în două categorii principale, elemente de fixare expuse și elemente de fixare ascunse. Panourile de fixare expuse se atașează la casă sau clădire prin rularea unui șurub direct prin fața acoperișului metalic în lemnul sau metalul de dedesubt. Un dispozitiv de fixare ascuns este modul în care este instalat acoperișul metalic în picioare. În ascuns fixat în picioare cusătură acoperișuri metalul este atașat la clădire printr-un clip care stă sub metal. În acest tip de acoperiș metalic șuruburile nu sunt văzute.

Pole Barn Metal Roof-1Standing Seam metal Roof Installation-1

două dintre cele mai comune tipuri de acoperișuri metalice fixate expuse și probabil cele mai vândute acoperișuri metalice din Statele Unite sunt un ecartament 29, acoperișuri metalice ondulate pentru agricultură/utilizare rezidențială, iar panoul R sau panoul PBR, așa cum este solicitat pentru aplicațiile comerciale de acoperiș, în special pe clădiri din oțel pre inginerie.

acoperiș metalic ondulat sau metal de hambar coaste maxime 29 ecartament acoperiș metalic ondulat este adesea denumit metal de hambar sau metal de hambar. Este un tip foarte comun de șurub în jos de metal, care este ușor de instalat și ușor de achiziționat la cele mai multe cherestea yards. Se poate întinde pe 2 ‘6″ peste purling din lemn deschis, făcându-l un acoperiș metalic excelent pentru clădirile post-cadru. Și, deși nu recomandăm acest tip de acoperiș metalic pentru case, acesta este instalat în mod obișnuit în aplicații de acoperiș rezidențiale.

r panou acoperiș metalic pentru comerciale sau industriale

R-panou este panoul de fixare expuse cel mai frecvent utilizate în aplicații comerciale și industriale acoperișuri. Panoul R este fabricat din metal de calibru 26 și poate deschide purling 5′ în centru, cum ar fi cele găsite în clădirile din oțel. Și aici vedem cel mai adesea panoul r folosit, pe clădirile din oțel pre-inginer.

panourile de acoperiș metalice fixate expuse sunt foarte frecvente, deoarece sunt relativ ieftine de cumpărat și ușor de instalat pentru contractorii de acoperiș. Cu toate acestea, ceea ce economisiți în preț, puteți renunța la calitate ca panouri fixate ascunse sau acoperișuri metalice cu cusătură în picioare, atunci când sunt instalate corect, vor dura mult mai mult decât un acoperiș metalic expus.

următoarele două tipuri de acoperișuri metalice vom discuta sunt ascunse fixate sau în picioare cusătură de metal acoperișuri. Ambele panouri sunt considerate snap lock din cauza modului în care piesele metalice se fixează împreună.

nail fin snap lock Metal roofing

26 gauge nail fin este un acoperiș metalic snap lock, care este un upgrade frumos de la un șurub ondulat în jos de metal. Acest panou are nevoie de o punte din lemn masiv și funcționează excelent în aplicațiile de acoperiș rezidențiale. Acest panou este considerat cusătură în picioare, dar nu folosește un clip, folosește o aripă de unghii pre-perforată pe partea laterală a metalului. Sloturile pre perforate sunt în cazul în care panoul este fixat în jos pentru podele din lemn.

metal cusătură în picioare fără elemente de fixare expuse-11-3/4″ snap lock este, de asemenea, o cusătură în picioare, dar acest panou este instalat în mod obișnuit atât în aplicațiile rezidențiale, cât și în cele comerciale. 1-3 / 4″ snap lock folosește un sistem de clip ca metodă de atașare și acest profil de acoperiș metalic a avut toate testele și evaluările de ridicare a vântului, ceea ce face ușor arhitecților să facă spec pe proiecte. Tipul de blocare rapidă a cusăturii în picioare este o alegere bună a panoului de acoperiș metalic, dar nici panourile de blocare rapidă nu pot fi instalate peste pene deschise și ambele acoperișuri metalice de tip blocare rapidă au nevoie de cel puțin un pas 3 pe 12 pentru a funcționa. Este nevoie de un panou de acoperiș metalic cu cusătură mecanică pentru a intra în aplicații de acoperiș metalic cu pantă mică și pentru a întinde panele deschise.

panouri metalice pentru acoperișuri cusute mecanic

În cele din urmă, lets se uită la câteva tipuri de panouri metalice pentru acoperișuri cusute mecanic.

un panou de acoperiș metalic cusut mecanic este un tip de acoperiș metalic care trebuie să fie sertizat sau pliat împreună după ce acoperișul metalic este așezat. Fiecare panou este sertizat, creând o cusătură etanșă la apă între foile de acoperiș metalice. Avantajul major al acestui tip de acoperiș metalic este capacitatea sa de a fi utilizat în aplicații cu pantă mică, cum ar fi clădirile din oțel sau pe alte tipuri de structuri în care pasul acoperișului este sub 3 /12. Profilele obișnuite de acoperiș metalic cu cusătură mecanică includ panoul mecanic 2″, 138t, 238t și panoul trapezoidal. Aceste panouri metalice pentru acoperișuri se găsesc cel mai adesea pe clădirile din oțel în aplicații comerciale sau industriale.

acoperiș metalic cu cusătură Mecanicăacoperiș metalic cu cusătură permanentă 238t atașat mecanic

după cum probabil ați învățat, există multe tipuri diferite de acoperișuri metalice, fiecare cu o utilizare și o aplicație specifică. Aceasta este într-adevăr în cazul în care preforme de acoperis metalic, atunci când tipul corect de acoperiș metalic este utilizat în aplicarea acoperiș dreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *