Diastasis Recti

Dr.Brian Jacob în NYC efectuează o reparație laparoscopică non mesh diastasis recti pe pacienți foarte selectați.

înainte și după operația de diastază de Dr. Jacob

înainte de operația de diastază
diastază Recti: înainte de operație
după operația de diastază laparoscopică de Dr. Jacob
după operația de diastază laparoscopică de Dr. Jacob

ce este diastaza Recti?

o diastază a peretelui abdominal , (diastază recti), nu este o hernie. Din punct de vedere clinic, o diastază poate arăta ca o hernie, în sensul că atunci când abdomenul este flexat, există o umflătură vizibilă și neplăcută din punct de vedere cosmetic, localizată de obicei în abdomenul superior în linia mediană, deasupra buricului. Dar există o mare diferență. O hernie este o gaură în fascia. O diastază este doar întinsă fascia mediană și nu o hernie reală. Astfel, o diastază nu are o incidență reală de a dezvolta o încarcerare sau strangulare emergentă. O diastază, cu fascia mediană întinsă, are ca rezultat cei doi mușchi rectus fiind departe.

Cum știu dacă am diastază Recti?

diastaza recti se poate prezenta ca o umflătură sau durere (sau ambele) în abdomen. Slăbiciunea funcției peretelui Abdominal este un simptom comun și a fost adesea raportată ca fiind îmbunătățită după repararea diastazei. Cu toate acestea, în ciuda faptului că este simptomatic, o reparație diastază singură este încă considerată electivă, cosmetică și, prin urmare, nu este rambursată de majoritatea companiilor de asigurări.

No Mesh Laparoscopic diastasis Recti Repair

Dr.Brian Jacob oferă o reparație minim invazivă (laparoscopică) non-mesh diastasis. Procedura a fost verificată și acceptată de colegi la nivel internațional. Nu există excizie a pielii, care este o mare diferență față de o abdominoplastie tradițională de chirurgie plastică. Această intervenție chirurgicală este oferită numai pentru selectarea pacienților. Vă rugăm să discutați toate riscurile, așteptările și beneficiile potențiale cu chirurgul dumneavoastră. Diastaza recurentă recti și formarea herniei este posibilă. Seroamele sunt posibile. Rezultatele cosmetice nu pot fi întotdeauna garantate. Acest videoclip chirurgical poate conține imagini chirurgicale grafice numai pentru publicul matur. Acesta este conceput cu singura intenție de a educa alți chirurgi.

Cum știu dacă am nevoie de o intervenție chirurgicală?

dacă credeți că aveți o diastază recti, faceți o întâlnire cu un expert în hernie sau un chirurg plastic pentru a discuta opțiunile dvs. Majoritatea diastazei nu necesită intervenție chirurgicală. Unii chirurgi folosesc abordări minim invazive (laparoscopie și robotică) pentru a sutura Închide fascia întinsă și astfel reaproximează mușchii rectului. De obicei, asigurarea nu acoperă această procedură, deoarece din punct de vedere tehnic aceasta nu este o reparație a herniei. Fiecare caz trebuie individualizat. Majoritatea chirurgilor ar recomanda încercări neoperatorii care includ reducerea greutății și terapia fizică. În regiunea dvs. pot exista programe specifice de terapie fizică.

imagistica pentru diastază recti este uneori utilă și chirurgul dvs. poate comanda un CTSCAN. Acest CTSCAN poate identifica amploarea și dimensiunea diastazei și poate fi utilizat pentru a măsura cu exactitate cât de departe sunt mușchii rectus și pentru a confirma că nu este o hernie. Unii pacienți au hernii mici, sau o hernie ombilicală, în diastază.

cum se repară diastaza?

Opțiuni de reparare pentru diastază recti includ:

  • nici o intervenție chirurgicală. Procesul de timp și / sau terapie fizică.
  • repararea primară deschisă (adesea făcută de un chirurg plastic în același timp cu o abdominoplastie pentru a îndepărta excesul de piele)
  • repararea ochiurilor deschise (acest lucru este rareori făcut sau necesar pentru diastaza primară).
  • repararea suturii diastazice laparoscopice sau robotice cu sau fără armătură de plasă. Dacă se utilizează plasă, atunci fixarea suturii, fixarea tacului sau o combinație sunt frecvente. Obiectivul principal aici este de a utiliza o sutură pentru a reaproxima mușchii rectus la linia mediană.Dr. Jacob oferă o reparație laparoscopică a diastazei fără plasă pentru anumite cazuri.

există riscuri pentru operația de diastază?

unele riscuri chirurgicale includ, dar nu se limitează la:

recurențe, dureri cronice, obstrucție intestinală, enterotomie, eroziune a ochiurilor, fistula, serom, hematom și infecție.

pregătire chirurgicală

pacienții cu obezitate (IMC mai mare de 35) ar trebui să încerce să slăbească pentru a menține un indice de masă corporală mai mic de 35, dacă este posibil. Dacă aveți obezitate, nu este recomandat să aveți o reparație a diastazei, deoarece ratele de recurență sunt destul de mari.

pacienții trebuie să renunțe la fumat înainte de orice intervenție chirurgicală.

programați o consultație

pentru a afla mai multe despre diastază recti, vă rugăm să sunați astăzi la biroul nostru pentru a programa o programare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *