detaliile dulci din spatele căsătoriei Private a lui Adam Driver

Adam Driver este un actor care a câștigat multă popularitate în ultimii ani. În 2012, a ajuns la faimă jucând Adam Sackler în emisiunea HBO Girls. În aceste zile, este renumit și pentru rolul său de Kylo Ren în seria de filme Star Wars.

este clar că mulți oameni sunt familiarizați cu munca șoferului, dar nu toată lumea știe cu adevărat multe despre viața personală a șoferului. Există un motiv pentru asta: șoferul este notoriu privat în legătură cu aceste lucruri.

cu toate acestea, pentru cei care sunt curioși de viața amoroasă a șoferului, avem mai jos câteva detalii dulci despre căsătoria sa.

cine este soția lui Adam Driver?

Adam Driver participă la premiera din Los Angeles A
Adam Driver participă la premiera din Los Angeles A
Adam Driver/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Driver este căsătorit cu Joanne Tucker, care a avut câteva credite de film la numele ei, inclusiv o apariție în Fete.

Driver și Tucker s-au întâlnit când studiau la școala Juilliard pentru dramă la începutul anilor 2000. Driver s-a înscris de fapt la școală după o perioadă în Corpul Marinei.

el a împărtășit odată cu Broadway.com că inițial i-a fost greu să se adapteze la viața de colegiu și „s-a obișnuit cu un mod foarte agresiv de a vorbi cu oamenii.”Cu toate acestea, în cele din urmă a învățat cum să comunice bine cu colegii săi de clasă.

Driver l-a creditat și pe Tucker pentru că l-a ajutat cu tranziția, mai ales când a venit să locuiască în New York.

„m-a învățat ce este brânza Gouda”, a spus el, „și că nu ar trebui să vorbești cu gura plină și să scuipi pe trotuar.”Driver și Tucker au început să se întâlnească la Juilliard. Cuplul a continuat să se căsătorească într-o ceremonie privată în 2013.

Adam Driver and his wife keep their lives very private

View this post on Instagram

Adam Driver and wife Joanne Tucker have a date night at the premiere of his new @starwars movie! #AdamDriver #JoanneTucker #StarWars #TheRiseOfSkywalker Photos: Getty

o postare distribuită de Just Jared (@justjared) pe 16 decembrie 2019 la 8:10 pm PST

șoferul este acum o stea de la Hollywood, ceea ce înseamnă că există, fără îndoială, mulți fani care mor să afle mai multe despre viața sa personală. Cu toate acestea, Driver și Tucker au insistat să nu împărtășească prea mult cu oamenii despre familia lor.

de fapt, Driver și Tucker au un fiu care are în jur de 3 ani, dar nimeni nu știa despre existența copilului până când șoferul nu a lăsat accidental aceste informații să alunece. Când a vorbit cu W Magazine la începutul anului 2017, el a vorbit despre dragostea Sa pentru câinele său și a menționat accidental copilul său.

„mă uit la câinele meu—sună atât de absurd, dar nu este—nu știu că aș putea iubi ceva mai mult”, a spus Driver. „Cum ar fi, Am un copil—oh, uh, poate—și va fi ca,” Eh, știi. Dar câinele!”

în 2019, Driver a vorbit cu The New Yorker despre motivul pentru care îi place să-și păstreze viața în jos. Actorul a comparat această sarcină cu o operațiune militară.

„treaba mea este să fiu spion—să fiu în public și să trăiesc viața și să am experiență”, a împărtășit el. „Dar, când simți că ești în centrul atenției, este foarte greu să faci asta.”

Adam Driver și soția sa au fondat o organizație nonprofit

În afară de creșterea fiului lor, Driver și Tucker petrec, de asemenea, mult timp lucrând la organizația lor nonprofit. În 2006, cei doi au fondat Organizația Arte în Forțele Armate, care se concentrează pe aducerea programării artistice membrilor serviciului, veteranilor și familiilor acestora.potrivit site-ului organizației, scopul Artelor în forțele armate este de a „folosi experiența împărtășită de artă și/sau pregătire militară pentru a încuraja un schimb de idei între rânduri și între membrii serviciului și artiști.”

organizația se mândrește, de asemenea, cu furnizarea de spectacole care prezintă diverși membri ai distribuției.

„citirile noastre sunt minime prin design…aruncăm decoruri, costume, lumini…citim doar o piesă grozavă cu actori grozavi și purtăm o conversație după aceea”, a spus odată Driver. „Știu că este o zicală obișnuită în actorie să spui „nu salvăm vieți”, dar cred că arta salvează vieți. Doar scoate oamenii din întuneric.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *