definiția datei de intrare în drepturi

sumele de intrare în drepturi în conformitate cu următorul calendar sunt cumulative: 25% din numărul inițial de unități la „Vestingdate” („Data de intrare în drepturi”),• și încă 6,25% din numărul inițial de unități la sfârșitul fiecărei perioade succesive de trei luni de la data de intrare în drepturi până la a treia aniversare a datei de intrare în drepturi.

orice acțiuni din acțiunile comune ale societății emise beneficiarului subvenției în conformitate cu teza imediat precedentă vor fi emise la data intrării în drepturi a PSU sau, dacă este mai târziu, la data decontării.

restricțiile și condițiile de la punctul 2 din prezentul Acord expiră la data sau datele de intrare în drepturi specificate în următorul program, atât timp cât beneficiarul subvenției rămâne angajat al companiei sau filialei la astfel de date.

dacă beneficiarul se retrage din companie și filialele sale după ce beneficiarul a împlinit vârsta de 65 de ani, atunci restricțiile și condițiile din secțiunea 2 a prezentului Acord vor expira la data sau datele de intrare în drepturi specificate în secțiunea 3(a) de mai sus, fără a ține cont de continuarea angajării.

fiecare dată la care acțiunile din acțiunile comune emise în decontarea Unităților restrânse atribuite în continuare sunt emise beneficiarului (inclusiv, orice dată anterioară unei date de intrare în drepturi în conformitate cu Secțiunea 3 sau Secțiunea 6) este menționată aici ca o „dată de decontare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *