de ce unii licitatori vorbesc atât de repede, iar alții nu?

de la bovine la Caravaggio, viteza unui licitator contează.

dacă întrebați un bărbat sau o femeie obișnuită de pe stradă să descrie imaginea mentală a unui licitator, mulți vor spune: „cineva care poartă o pălărie de cowboy și vorbește foarte repede.”

acea imagine a adjudecătorilor a fost portretizată de zeci de ani, dar în realitate, adjudecătorii vin în mai multe pachete diferite, dar la fel de eficiente. Este adevărat că multe licitații la care participați vor avea un licitator cu o pălărie de cowboy și o cântare foarte rapidă. Veți găsi, de obicei, aceste adjudecători de vânzare animale, fermă și ferma echipamente sau alte elemente de obicei asociate cu agricultura sau constructii. Mai târziu în acea zi s-ar putea participa la o licitație imobiliare comerciale în cazul în care adjudecător este îmbrăcat într-un costum fin adaptate, este absent orice Pălării și este angajarea un cântec mult mai lent și mai deliberată. Ca seara poarta Pe, s-ar putea găsi-te la o licitație galerie de artă în cazul în care adjudecător de sex feminin este îmbrăcat în haine de afaceri conservatoare și a căror licitație chant frontierele pe conversație.

de ce diferența?

cei mai mulți licitatori își adaptează cântarea și stilul pentru a se potrivi clientului și clientului pentru care vând și vând. De exemplu, dacă participați la o licitație de vite cu 1.000 de capete de vite oferite, este mai probabil să apreciați acel adjudecător care se mișcă într-un ritm rapid pentru a trece prin ofertă și a respecta timpul tuturor. Pentru a realiza acest obiectiv, el sau ea poate rula licitația într-un ritm de 150 cap pe oră. Asta se traduce printr-un animal vândut la fiecare 40 de secunde. Mulți dintre ofertanții de la aceste tipuri de licitații sunt cumpărători profesioniști și apreciază și se așteaptă ca ritmul să fie rapid și eficient. Există, de asemenea, beneficii pentru vânzător dacă adjudecătorul poate construi impulsul pieței și poate crea un sentiment mai mare de urgență prin incitarea ofertanților să își plaseze ofertele rapid înainte ca un ofertant concurent să-i bată la pumn.

la capătul opus al spectrului de licitație, o licitație de artă plastică, de exemplu, va lua de obicei o aromă complet diferită. Cel mai probabil, adjudecătorul va fi un expert în stilul sau perioada de artă oferită și va folosi această expertiză pentru a accentua valoarea artei oferite. Poate dura 1 până la 2 minute doar pentru a descrie stilul, istoria și esența unei anumite opere de artă. Cântarea adjudecătorului este mai probabil să urmeze exemplul și să încetinească până la un stil aproape conversațional de licitație.

există excepții de la fiecare regulă, dar dacă licitatorul de vite menționat mai sus ar încerca să vândă licitația de artă plastică în stilul și ritmul folosit pentru a scoate la licitație eficient 1.000 de capete de vite, cel mai probabil s-ar întâlni cu eșec. În același mod, dacă licitatorul de artă plastică ar încerca o licitație de animale în ritmul și stilul unei licitații de artă plastică, cumpărătorii s-ar ridica cel mai probabil și ar pleca.

aici se află diferența.

Doak Lambert, CAS, adjudecător la Lambert Auction Co., a contribuit la acest articol.

găsiți un profesionist de licitație în zona dvs. pentru a comercializa orice activ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *