de ce este Important să vă imaginați două persoane simultan

„s-a terminat, s-a terminat”, scrie prietena mea Emily pe WhatsApp. Vorbește despre Harry, un tip cu care s-a întâlnit săptămâna trecută. „Nu răspunde. Tocmai a plecat.”

” cât timp a trecut?”Întreb.

„cinci ore”, spune ea. „Dar de obicei răspunde imediat.”

o oră mai târziu mă întreabă dacă oamenii primesc încă o notificare pe Facebook dacă doriți, dar apoi imediat spre deosebire de o postare. Apoi spune că mama lui a apărut pe Marea albină britanică de cusut și nici nu vreau să întreb de unde știe asta.

îmi ating limita. „Acest lucru nu este durabil”, îi spun. „Trebuie să echilibrezi nebunia. Ai nevoie pentru a găsi pe altcineva să Fantezie astfel încât să puteți răspândi obsesia ta peste doi tipi.”

fac asta des când îmi place foarte mult de cineva – dacă îți distribui uniform nebunia asupra câtorva oameni, tinde să-ți diminueze intensitatea sentimentelor, așa că ești mai calm și mai fericit, ajutându-te în același timp să pari mai nonșalant în jurul tipului care îți place de fapt.

există vreodată o modalitate bună de a da peste un Ex?

de Annie Lord

o zi mai târziu, Emily îmi trimite capturi de ecran ale noului meci de balamale cu care vorbește. Sam a ascultat deja unul dintre episoadele sale de podcast, i-a trimis note vocale în spaniolă (pentru că învață limba pe Duolingo) și i-a trimis un link către o poezie pe care credea că i-ar putea plăcea. „E amuzant! E așa de amuzant!”ea spune despre Sam, doar pe jumătate observând că ultimul răspuns al lui Harry despre o a doua întâlnire a fost extrem de noncomittal.

între timp, i a lua un meci pe balama, deși nu-mi amintesc când am swiped dreapta. Imaginile lui nu sunt foarte clare, dar dacă te uiți atent la imaginea pixelată, poți vedea că este foarte fierbinte. Ochii întunecați ascunși sub genele groase întunecate. El răspunde la promptul” cea mai bună poveste de călătorie „cu”timpul în care am ajuns într-o închisoare cubaneză”. Și e o fotografie cu el pe un teren de fotbal cu cămașa deasupra capului, alunecând în genunchi prin iarbă, lăsând urme de noroi maro pe genunchi și pe coapse.

prietenul meu Moya a spus că dacă vrei să întâlnești pe cineva dintr-o aplicație de întâlnire, trebuie să aranjezi o întâlnire în 24 de ore sau pur și simplu ajungi să vorbești de vârste și nimic nu se materializează niciodată. Deci, timp de câteva ore, răspund constant. Vorbim despre durerile de spate. Cum ne lipsește vremea rece. El spune că poți purta acel bikini de top de la una dintre imaginile tale până la întâlnire și spun da știind că nu o voi face, gândindu-mă că l-ar putea încuraja să apară.

a apărut. Stăteam în parc bând bere pe o bancă și l-am întrebat ce face și mi-a spus că este profesor.

leșin pentru că este una dintre primele trei locuri de muncă cele mai fierbinți.

„sunt și fotbalist semi-profesionist.”

leșin a doua oară.

„Oh, și scriu poezie.”

acum sunt doar pe cale de dizolvare. Pământ în jos în ceva de genul praf. Vreau să sun un prieten și să țip receptorul telefonului.

în timp ce vorbim picioarele noastre ating accidental și pot simți fiecare fir de păr înțepându-se unul câte unul și apoi nu mă pot gândi la răspunsuri interesante pentru că sunt atât de conștient dacă să-mi mișc sau nu piciorul. Vorbim despre cărți atât de mult timp, încât nu sunt sigur dacă mă place. Dar apoi spune: „Pot să te sărut?”Și am snort râde și apoi spun,” Îmi pare rău, că a fost atât de ciudat am fost doar…”dar nu-mi pot termina propoziția pentru că buzele lui sunt pe ale mele și mâna mea este în părul său gros și negru, creț, pe care valul de căldură s-a udat de transpirație.

„nu răspunde”, îi spun lui Emily. „I-am cerut lui Dumnezeu să-mi trimită un om și el are și acum omul nu răspunde.”După o săptămână de discuții înainte și înapoi și încet, am devenit nerăbdător și am spus” Vrei să faci ceva săptămâna asta?”, iar acum cele două căpușe albastre ale unui mesaj văzut se uitau la mine de trei zile.

De atâta timp am spus: „de ce nu se întâlnesc tipii ăștia de la Hinge cu mine? Vreau doar sex?”. Și acum, după o întâlnire cu un bărbat cu care pot purta o conversație, încerc cum sună „Annie” împotriva celui de-al doilea nume. M-am gândit cât de greu ar fi pentru mine să ajung la Haringey când suntem într-o relație și dacă este prea devreme să-l invit la acea excursie în septembrie.

„trebuie să răspândești nebunia”, îmi scrie Emily. „Du-te pe balama, găsi pe altcineva!”

dar nu-mi place propriul meu sfat. „Acest lucru este diferit”, vreau să spun. Dar când vine vorba de dragoste toată lumea crede că sunt diferite și nimeni nu este vreodată. Am respins sentimentele lui Emily pentru că am crezut că știu mai bine. Dar acum vreau să țin cât de mult îmi place tipul ăsta între mâini ca o rățușcă pufoasă. Știu că e dezgustător. Dar să-ți placă de cineva te face dezgustător. De aceea, atunci când ești într-o relație, începi să crezi că este acceptabil să folosești termenul „bebeluș”.

am plecat în vacanță pentru o primă întâlnire

de Lizzie Cernik

trece o altă zi, încă două căpușe albastre, încă nu răspunde. Încerc să încarce balama, dar se simte ca inseala. Nici Emily nu prea are noroc. Mi-a trimis mesaje despre Sam, tipul pe care ar trebui să-l administreze unor nebuni. „Nu știu dacă îl găsesc atractiv. Gâtul lui este ca, atât de lung.”

” Uită-te la acestea”, continuă ea. Și apoi ea trimite peste patru fotografii el a luat de noul său roșu Leopard-imprimare chefal. Ea îmi trimite un baraj de mesaje: „dar poate că sunt doar unghiuri proaste???”; „E atât de frumos, deși. Sunt o persoană rea?”; „Este probs nu la fel de rău în viața reală.”

și apoi vine un alt șir de imagini, de data aceasta cu fața ei ținută în aceleași ipostaze ca Sam. Ea explorează dacă majoritatea oamenilor arată rău din aceste unghiuri, sau pur și simplu nu este fierbinte. Nu sunt sigur dacă nebunul s-a diluat sau s-a înmulțit.

m-am întâlnit cu adolescentul meu Rocker Crush 10 ani mai târziu. Aceasta este ceea ce sa întâmplat

de Emma Firth

cinci zile mai târziu și el încă nu a răspuns. „Poate că te-a plăcut prea mult?”prietenul meu Vicky sugerează, pentru că femeile prietene știu întotdeauna când trebuie să fii mințit.

„nici măcar nu m-am culcat cu el”, îi spun prietenului meu Henry și el spune: „Da, Acesta este un mit pe care îl știi. Acum, probabil, el crede că va trebui să pună o mulțime de efort pentru bang,” și mă întreb dacă este posibil în datare pentru a face ceva corect.

simt fără speranță, am mesaj un meci balama nu am răspuns încă. Un asistent social care are Clipuri pe profilul său de el joacă Beethoven la pian. Vorbim aproape deloc și apoi el întreabă ” când ești liber pentru o băutură?”Este același mesaj pe care l-am trimis. Cel care este ignorat. Și deși fiecare parte a corpului meu caută acum ceva greșit-fața lui este prea drăguță? Seamănă puțin cu yoga? – Știu că trebuie să plec pentru că în momentul în care jelesc o relație care a durat toate cele cinci ore.

„știu că este plictisitor acum, dar mă tot gândesc la Harry”, spune Emily, aproape scuzându-mă, când mă duc la cina ei.

„sincer, ignoră-mi sfatul”, îi spun. „Nu știu despre ce naiba vorbesc.”

am crezut că pot să-mi gestionez sentimentele, dar mă tot gândesc la el. Amintindu-și liniile schimbătoare ale mușchilor spatelui de sub tricoul lui Kaki în timp ce mergea prin magazinul din colț pentru a cumpăra mai multă bere pentru noi. Felul în care mâna lui stătea pe spatele șoldului meu, în timp ce mă călăuzea încet din magazin. Încerc să răspândesc nebunia. Nu simt că va merge.

Mai multe de la British Vogue:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *