De ce dvs. scurgeri de coș de fum: cauze comune ale problemelor de coș de fum

Acest articol este adus la tine de Washington DC zona semineu și coș de fum specialiști de înaltă servicii de coș de fum.

scurgerea coșului de fum provoacăpe măsură ce ne apropiem de lunile mai reci, mulți dintre noi vor cu siguranță să știe că totul este în regulă cu șemineele și sistemele noastre de coș. Uneori există probleme care trebuie abordate înainte de a vă bucura de o iarnă de incendii confortabile. O problemă majoră este scurgerile de coș. Coșul dvs. de fum ar putea provoca probleme suplimentare, deci este important să vă ocupați de problemele mai mici din timp. Să ne uităm la câteva motive pentru care scurgerea coșului de fum.
1. Șemineul intermitent este crăpat sau rupt.
intermitent este materialul, de obicei din aluminiu, care înconjoară o parte a coșului de fum care pokes din acoperiș, și se apleacă peste ambele părți ale coșului de fum și zona zoster pentru acoperișuri. Intermitentul împiedică apa să coboare între coș și acoperiș. Gudronul impermeabil sigilează de obicei intermitentul pentru a preveni scurgerile intermitente, dar acest lucru se uzează în cele din urmă, provocând probleme mai târziu. Produse de etanșare de specialitate (cum ar fi FlashSeal) dura mai mult decât gudron și face dreptul de locuri de muncă.
2. Fisurile se dezvoltă în îmbinări de mortar și cărămizi.
cărămidă deteriorată de-a lungul timpului, mortarul și cimentul care țin coșul de fum împreună se pot sparge, la fel și cărămizile. Când se întâmplă acest lucru, apa poate cădea în interiorul coșului de fum și al casei. Mai rău, pereții coșului de fum din zonele umbrite vor rămâne umezi mai mult după ploaie, iar cărămizile vor absorbi și această apă și, în cele din urmă, o vor expulza în casă.

o modalitate de a determina dacă aceasta este problema este prin efectuarea unui test de absorbție a zidăriei (MAT). Covorașul implică plasarea unei eprubete pe partea laterală a coșului de fum și măsurarea duratei de absorbție a apei în peretele coșului de fum. În funcție de rezultatele acestui test, puteți afla că coșul dvs. de fum trebuie să fie impermeabil. Acest lucru se poate face cu materiale de etanșare din cărămidă de specialitate (cum ar fi ChimneySaver), care va proteja împotriva scurgerilor de apă fără a prinde apa din interiorul cărămizilor și a le distruge.
3. Noduri libere și fisuri în siding din lemn.
două scenarii posibile pot afecta sănătatea coșului dvs. de fum atunci când casa dvs. are siding din lemn. Într-un caz, nodurile din lemn se vor desface sau se vor desprinde cu totul. În cealaltă, lemnul poate îmbătrâni, se poate usca și se poate împărți. În ambele cazuri, apa poate ajunge în spatele sidingului și se poate scurge în coș și în casă. Cel mai bun curs de acțiune aici este de a avea doar un profesionist ieși și verificați pentru a se asigura că totul în ambele siding și coș de fum este sigilat corect.
4. Nu există nici un capac de coș de fum.
capace de Coșcând coșul de fum nu are acoperire, ploaia și alte lucruri nedorite (frunze, bug-uri și chiar păsări) pot cădea direct în interiorul acestuia. Soluția ușoară aici este să investești doar într-un capac de coș. Fără unul, nu numai că apa se va scurge, dar și cealaltă gunk va fi, ceea ce este mai rău, deoarece poate înfunda coșul de fum și poate provoca fum înapoi în casă. Nimeni nu vrea probleme de redactare sau otrăvire cu CO.
5. Coroana coșului de fum este crăpată.
coroana coșului crăpatcoroana coșului este suprafața de ciment din partea superioară a coșului, care funcționează pentru a menține ploaia afară. Când devine crăpată, apa se poate infiltra și poate provoca probleme. Mai rău este cazul daunelor prelungite, deoarece o fisură lăsată netratată în timp va absorbi apa, care îngheață pe vreme rece. Înghețarea repetată face ca fisura să se extindă și devine mai greu de remediat. Fisurile din coroană se pot dezvolta din mai multe motive, dintre care unul include schimbări în întreaga structură a coșului de fum. Din fericire, dacă problema este prinsă destul de curând, acoperirile speciale (cum ar fi stratul de coroană) pot sigila mici fisuri și pot proteja coroana de daune suplimentare. Fisurile mai mari vor necesita, din păcate, înlocuirea coroanei cu totul.

o scurgere de coș poate apărea din mai multe motive și este de obicei fixabilă. Este important să detectați problemele din timp și să luați măsuri pentru a evita problemele grave (și cheltuielile mari). Aveți grijă să vă inspectați șemineul și coșul de fum în fiecare an și veți fi în formă pentru a face față iernilor dure!

Northeastern Chimney, Inc.37 Cody Street, West Hartford, CT 06110 telefon: 860-233-5770

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *