de ce agenții de asigurări au nevoie de un FMO?

indiferent dacă sunteți nou în industria asigurărilor sau ați vândut asigurări de ani de zile, probabil că ați auzit termenii: Field Marketing Organization (FMO), National Marketing Organization (NMO) sau chiar Independent Marketing Organization (IMO).

ce înseamnă toate acestea și de ce contează pentru brokerul independent de asigurări?

Continuați să citiți pentru a afla de ce fiecare agent are nevoie de un FMO. La sfârșitul articolului, obțineți ghidul nostru gratuit despre cum să îl alegeți pe cel mai bun pentru dvs. Simțiți-vă liber pentru a sari în jurul folosind link-urile de mai jos:

  • Field Marketing Organization: fundamentele
  • de ce nu lucra direct cu transportatorii de asigurare?
  • beneficiile cheie ale colaborării cu un FMO
  • concluzie

organizație de Marketing pe teren: Fundamentele

în centrul său, o organizație de marketing pe teren (FMO, NMO, OMI) comercializează, vinde și distribuie produse de asigurare, cum ar fi viața, sănătatea și anuitățile.

sunt de obicei aliniate cu contractele de cel mai înalt nivel pentru a deveni suportul back-office al agentului EDC (External Distribution Channel).

Acest suport include de obicei credentialing, certificare, contractare, aliniere transportator, erori și omisiuni asistență de cost, și sprijin personal.

FMOs oferă, de asemenea, programe de instruire care ajută agenții să devină calificați în procesul de vânzare și reprezentare a transportatorilor lor.

multe oferă chiar acces la tehnologie, cum ar fi motoarele de cotare, instrumente de înscriere, și chiar site-uri de cumpărături personale.

De ce să nu lucrați direct cu transportatorii de asigurări?

mare întrebare.deși este adevărat că unii transportatori sunt dispuși să lucreze cu agenți direcți, majoritatea transportatorilor de top necesită să lucrați printr-un FMO pentru a obține un contract.

Acest lucru are sens, nu-i așa?

de ce ar dori un transportator național de asigurări să se ocupe de toate back office-ul și sprijinul de formare pentru mii de agenți atunci când aceștia pot delega acest rol unei mână de FMOs naționale?

un alt factor de luat în considerare este cerințele de producție. Chiar dacă sunteți în măsură să obțină un contract de transport direct, va avea loc la un standard mai ridicat. Dacă sunteți în imposibilitatea de a produce în consecință, s-ar putea fi la risc de reziliere.

exclusiv prin FMO, aveți acces direct la instruirea produselor de transport și chiar la clienți potențiali!

beneficiile cheie ale colaborării cu o FMO

există atât de multe oportunități de a avea succes în industria asigurărilor, dar conducerea unei afaceri nu este o sarcină simplă. Sprijinul unui FMO de calitate vă permite să prospectați, să comercializați și să vă executați planurile pentru venituri reziduale! indiferent dacă lucrați într-un oraș important sau sunteți un agent rural, o organizație de marketing pe teren are cunoștințele, experiența și resursele necesare pentru a vă ajuta să aveți succes.

agenți în parteneriat cu brokeraj Inc. poate câștiga până la 5.400 USD pe an în oportunități și asistență de marketing prin intermediul programului nostru exclusiv de brokeraj Bucks.

de asemenea, primesc instrumente de vârf în industrie, cum ar fi link-ul brokerului, motoarele noastre de cotare pentru sănătate, viață și Medicare, instrumente de înscriere Online și multe altele.

Agent Portal

cel mai important, un FMO de calitate își învață agenții cum să ofere clienților lor cele mai bune produse pentru nevoile lor unice.

concluzie

agenții de asigurări au nevoie de un FMO? Răspunsul este da, absolut!acum, că ați înțeles importanța de a lucra cu o organizație de marketing domeniu, este timpul pentru a afla care unul este potrivit pentru afacerea ta.

consultați ghidul nostru gratuit despre cum să alegeți cea mai bună asigurare FMO și, dacă aveți întrebări, suntem aici pentru a vă ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *