Dallas Oral Surgery Associates / top Oral Surgeons in DFW | (214) 363-9946Dallas Oral Surgery Associates

Dallas Oral Surgery Associates: îngrijire specializată, servicii excepționale

Bine ați venit și Vă mulțumim pentru alegerea Dallas Oral Surgery Associates, unde Dr.Sherry, Dr. Wallace, Dr. Gannon și Dr. Lee oferă o gamă completă de soluții – inclusiv implanturi dentare, îndepărtarea dinților înțelepciunii, chirurgie corectivă a maxilarului și multe altele – pentru a vă îmbunătăți sănătatea orală și generală. În calitate de pacient al practicii noastre, veți primi îngrijiri specializate efectuate cu un ochi pentru detalii și dăruire pentru excelență. Accentul nostru este întotdeauna pe a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate orală, confortul și bunăstarea totală.

siguranță și confort-prioritățile noastre

biroul nostru este dedicat siguranței dumneavoastră. Personalul nostru chirurgical este instruit în CPR, ACL (Advanced Life support), PALS (Pediatric Life Support), precum și DAANCE (Examenul Național de certificare a asistentului de anestezie dentară). În plus, medicii noștri folosesc o gamă uimitoare de tehnologii pentru a vă ajuta, inclusiv scanări CT 3D la fața locului. Centrul nostru acreditat de chirurgie ambulatorie Dallas oferă siguranță la standardele stricte, recunoscute la nivel național ale AAAASF (Asociația Americană pentru acreditarea facilităților de chirurgie ambulatorie). Confortul dvs. este o prioritate, deoarece ne străduim să facem din biroul nostru un mediu relaxant, sigur și plăcut.

numiri cu ușurință

apreciem timpul și ne mândrim cu eficiența biroului nostru. Avem ore de birou convenabile, care includ câteva sâmbete și continuăm să răspundem la apelurile dvs. în timpul prânzului. Acest lucru vă permite să faceți întâlniri care se potrivesc programului și stilului dvs. de viață. Odată ce sunteți pacient, Dr. Sherry, Dr. Wallace, Dr.Gannon și Dr. Lee se angajează să vă sune 24/7. Ei răspund la apelurile dvs. după ore, astfel încât să aveți întotdeauna o linie directă către medicul dumneavoastră în urma procedurii.

Apply

puteți finanța munca prin Club de creditare sau de Credit de îngrijire, ambele sunt lideri în finanțarea medicale și dentare.

care-credit-logo_rounded

când medicul dentist general, ortodont sau medicul diagnostichează o problemă care necesită expertiză chirurgicală specializată, apelează medicii de la Dallas Oral Surgery Associates. Dr. Sherry, Dr. Wallace, Dr. Gannon și Dr. Lee își folosesc pregătirea avansată, experiența și expertiza pentru a remedia problemele legate de oral și pentru a oferi rezultate pozitive și previzibile. Pacienții beneficiază de experiență, servicii exemplare și îngrijire de clasă mondială la Dallas Oral Surgery Associates. Sunați astăzi pentru a programa o întâlnire cu Dr. Sherry, Dr. Wallace, Dr. Gannon sau Dr.Lee la biroul nostru Plano sau Dallas.

implanturile dentare

implanturile dentare schimbă modul în care trăiesc oamenii. Acestea sunt concepute pentru a oferi o bază pentru înlocuirea dinților care arată, se simt și funcționează ca dinții naturali. O persoană care și-a pierdut dinții își recapătă capacitatea de a mânca practic orice, știind că dinții lor par naturali și că contururile lor faciale vor fi păstrate. Pacienții cu implanturi dentare pot zâmbi cu încredere. Click aici pentru a afla mai multe despre implanturile dentare.

îndepărtarea dinților de înțelepciune

dinții de înțelepciune sunt ultimii dinți care au erupt în gură. Când se aliniază corect și țesutul gingival este sănătos, dinții de înțelepciune nu trebuie îndepărtați. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă în general. Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre dinții de înțelepciune.

Chirurgie corectivă a maxilarului

chirurgia ortognatică este necesară atunci când fălcile nu se aliniază corect și / sau dinții nu par să se potrivească sau să funcționeze corect. Dinții sunt îndreptați cu Ortodonție și chirurgie corectivă a maxilarului repoziționează o maxilară nealiniată. Acest lucru nu numai că îmbunătățește aspectul facial, dar asigură și faptul că dinții se întâlnesc corect și funcționează corect. Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre chirurgia corectivă a maxilarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *