Kun en efterbehandler på dette års Barkley Marathons ultra begivenhed

den primære skurk er kurset på Barkley Marathons, hvor der kun var en officiel efterbehandler i år!

denne ultra marathon-begivenhed i Tennessee, USA, har en afskæringstid på 60 timer, og i sidste uge lykkedes kun en løber dette. At sige kurset er brutalt ville være en underdrivelse.

*en anden efterbehandler afsluttede kurset på 60 timer og kun 6 sekunder, men blev ikke betragtet som en officiel efterbehandler på trods af at han havde alt kontrolpunktets papirarbejde (sider fra en roman). Barkley Marathon er en fem omgangsbane, der udgør 100 miles, men de fleste løbere når ikke målstregen med kun 15 efterbehandlere siden den første begivenhed i 1986.

dette legendariske løb, der løber gennem den tilgroede skov og skov i den frosne Head State Park, betragtes som et af de mest udfordrende trail-løb i verden. Med et maksimalt felt på kun 40 løbere har Barkley ultra en række særegenheder, herunder $1.60 (omkring kr.1.25) adgangsgebyr og en hemmelig registreringsproces. Løbere er forpligtet til at indsamle sider af en roman på banen for at bevise, at de kørte den korrekte Race rute til målstregen.

vinderen i 2017 var John Kelly, der løb 59: 30: 53. Uofficielt blev 2.pladsen afsluttet på 60 timer og 6 sekunder, men forbliver uratificeret, da afskæringstiden er 60 timer.