Hvor mange kilometer er Tour de France?

selv de mest afslappede af sports faans kender til Tour de France. Det historiske cykelløb, der krydser det franske landskab, er uden tvivl det mest berømte cykelløb i verden. Hvert år tiltrækker det global opmærksomhed for at være en absolut udmattende begivenhed.

Har du nogensinde tænkt på, hvor længe løbet er? For virkelig at sætte pris på opnåelsen af at gennemføre løbet hjælper det med at se på løbets historie, selve ruten og dens længde.

Tour de France historie

cyklister konkurrerer i Tour de France 2019
cyklister konkurrerer i Tour de France 2019/Chris Graythen/Getty Images

Armstrong stod engang over for en retssag på 100 millioner dollars fra den amerikanske regering

History.com Tour de France blev første gang kørt i 1903. Grundlæggeren af løbet var journalisten Geo Lefevre, der forsøgte at forbedre præstationen af sin sportsavis, L ‘ Auto. Sammen med avisredaktør Henri Desgrange designede de en 1.500-mile kursus rundt om i landet.

bortset fra løbet, der afholdes i Frankrig, lignede det ikke engang fjernt det løb, vi alle kender i dag. Nogle interessante trivia fra det første løb inkluderede:

• de fleste af deltagerne var franske med et par fra andre europæiske lande blandet ind. I dag konkurrerer ryttere fra hele verden.
  • der var kun seks etaper i det første løb i modsætning til 21 i dag.
  • hvert trin dækkede 250 miles-ingen af stadierne i dagens version er længere end 150.
  • i det første løb blev der oprettet 1-3 hviledage mellem etaper til bedring.
  • løbet var meget farligere end den nuværende version. Veje var asfalterede, og ingen af rytterne havde beskyttende hjelme, der er almindelige i dag.
  • en stor del af det første løb blev kørt natten over. Ryttere blev efterladt med kun måneskin for at guide dem.

den aktuelle version af løbet er kun invitation. Kun de 18 bedste professionelle cykelhold i verden er inviteret til at deltage. De fleste af dens vindere er ikke ligefrem husstandsnavne — medmindre du tæller vanæret, syv gange tidligere mester Lance Armstrong.

Tour de France 2019 — ruten

ifølge den britiske telegraf begyndte Tour de France 2019 i Brussels, før de gik ind i Frankrig-de første tre stadier forekommer i Belgien. Kurset flyttede derefter mod uret gennem Pyrenæerne, mod syd mod Alperne.

fem af etaperne kulminerede på en bjergtop med 30 stigninger inkluderet i. Løbet sluttede i Paris, som det altid gør. Så hvordan kan det sammenlignes med dette års løb, og hvor lang er det nøjagtigt?

hvor mange kilometer er Tour de France?

relateret: Lance Armstrong ‘reddede’ sin familie med et geni $100.000 investering

cykling ugentligt rapporterede, at på grund af den igangværende COVID-19-pandemi blev Lance Armstrong svar, Tour embedsmænd har udsat 2020 Tour de France indtil august. Ruten går fra Nice til Paris. Banen er 2.162 miles lang. Løbet løber fra 29. August til 20.September. Det tager typisk cirka tre uger at afslutte. Det er en af de mest udmattende atletiske tests i sport.

denne iteration af Tour de France kommer med sin rimelige andel af udfordringer. Det inkluderer otte bjergetaper (hvoraf fire har topmøder), tre kuperede etaper og en tidsforsøg den næste til sidste dag af begivenheden. Det vil rejse gennem følgende bjergkæder:

• Alperne
  • Pyrenæerne
  • Massif Central
  • Vogeserne
  • Jura

kurset rejser nord fra Nice til toppen af Orcieres-Merlette i Haute-Alperne i fase fire. Derfra går rytterne gennem midten af Frankrig mod Pyrenæerne og to udfordrende etaper med bjerge. Rytterne kører derefter nordpå igen til Le Charente Maritime, hvor de får en meget tiltrængt hviledag.

bagefter henter de tilbage på Frankrigs vestkyst. Massif Central bliver det næste store topmøde, før endnu et topmøde slutter gennem Jura-bjergene. Det vil føre til Alperne for to finish i både Meribel og La Roche-sur-Foron.

Tour de France kan blive forsinket i år, men fra nu af sker det. Løbet er helt sikkert kommet langt i sine 107 års eksistens, og dette års udgave kan være den mest udfordrende endnu.