Cum se utilizează banda de părtinire în coaserea

banda de părtinire este o bandă de țesătură care a fost tăiată pe părtinirea țesăturii. Biasul este unghiul de 45 de grade peste țesătura țesăturii. Țesătura tăiată pe părtinire este mai elastică, ceea ce reprezintă o calitate esențială a benzii de părtinire. Fâșiile de țesătură tăiate cu părtinire sunt folosite pentru a acoperi marginile brute ale țesăturii sau pentru a realiza conducte pentru perne și multe alte proiecte de cusut.

banda de părtinire ambalată poate fi achiziționată în forme simple și duble în diferite lățimi. Tăierea propriei benzi de părtinire din țesătură este ușor de făcut, în special cu instrumente de tăiere rotative. Știind cum să folosiți rigle rotative și tăietori este primul pas pentru tăierea benzilor de părtinire perfecte.

nu aveți nevoie de echipament special pentru a coase banda de părtinire. Stăpânirea liniilor drepte de cusut este primul pas pentru a obține rezultate excelente atunci când coaseți pe bandă de părtinire.

De ce și unde să folosiți banda de polarizare

banda de polarizare poate fi utilizată pentru a închide aproape orice margine brută a țesăturii. Multe modele noi nu au fațete complete. Ei vă instruiesc să utilizați banda de părtinire pe zona care ar fi avut o față în zilele trecute, pentru a închide marginea brută a unor părți ale unei îmbrăcăminte. Acest lucru se face cu o singură bandă de părtinire.

banda de părtinire este perfectă pentru un finisaj decorativ pe o margine curbată, deoarece părtinirea se va îndoi și va ușura în jurul curbei. O bandă cu cereale drepte nu se va curba fără îndoiri și deformări. Bias este utilizat în multe tehnici de matlasare și proiecte de cusut. Acesta este adesea folosit pentru a acoperi cording pentru a face conducte decorative pentru perne și alte proiecte. Puteți utiliza țesături potrivite sau contrastante.

cum se coase o singură bandă de polarizare pliată

banda de polarizare pliată poate fi cusută în forma în care a ieșit din pachet, folosind cusături de bază ale mașinii de cusut sau o cusătură decorativă. Coaserea liniilor drepte este o parte importantă a coaserii benzii de părtinire și a unui produs finit profesional.

pentru a avea cusături pe o singură margine a benzii de polarizare cu o singură pliere, așezați partea corectă a benzii de polarizare pe partea corectă a țesăturii, deschideți o margine a benzii și cusați în linia de pliere a benzii de polarizare. Apăsați și rotiți pentru a avea partea corectă a benzii de polarizare care arată pe partea corectă a țesăturii. Coaseți marginea rămasă a benzii de părtinire în jos pe țesătură.

ca o față, banda de părtinire este deschisă și cusută pe pliu, cu părțile drepte ale îmbrăcămintei și partea dreaptă a benzii de părtinire orientate una spre cealaltă. Începeți cu capătul benzii de părtinire pliate și terminați prin suprapunerea zonei pliate. Banda de părtinire este apoi pliată în interiorul îmbrăcămintei, cusătura este tăiată sau clasificată dacă este necesar, presată în poziție și apoi cusută în poziție pe marginea neacoperită a benzii de părtinire. Sub-cusatura poate fi folosit pentru a ajuta banda de părtinire rămâne în interiorul de îmbrăcăminte.

cum se coase banda de polarizare dublă

există două moduri în care puteți coase banda de polarizare dublă:

  • metoda unu: pentru a coase banda de polarizare față-verso, deschideți banda de polarizare și așezați partea corectă a benzii pe partea corectă a țesăturii. Deschideți o margine a benzii de polarizare pentru a alinia pliul cu linia cusăturii. Cusătură în linia de pliere a benzii de părtinire. Apăsați la locația finită a benzii de părtinire și cusați-o în poziție.
  • Metoda alternativă: Când utilizați banda de polarizare dublă achiziționată, veți observa că o margine nu este la fel de largă ca cealaltă. Închideți marginea brută cu banda de părtinire, păstrând marginea mai îngustă pe partea superioară sau pe partea care va fi ridicată atunci când coaseți. Pin sau mână ungeti banda părtinire în loc. Coaseți cu grijă de-a lungul marginii marginii mai înguste a benzii de părtinire. Marginea care este dedesubt ar trebui să fie cusută dacă ați aliniat totul corect în etapa de fixare sau de însăilare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *