Cum se face sare de ceapă

cum se face sare de ceapă

cum se face sare de ceapă

de Erin Huffstetler | 04/06/2020 |

această postare poate conține linkuri afiliate. Vizualizați dezvăluirea noastră.

treceți la cardul de rețetă/tipăriți cardul de rețetă

sarea de ceapă cumpărată din magazin este supraevaluată și conține de obicei aluminiu. La naiba! Iată cum să vă creați propria versiune în două minute sau mai puțin.

rețetă de sare de ceapă de casă

ce veți avea nevoie:

  • sare
  • praf de ceapă sau ceapă tocată

ce faci:

bol de sare de ceapă de casă

Se amestecă împreună trei părți sare și o parte praf de ceapă.

pentru a face 1/4 cana (4 linguri): combina trei linguri de sare si o lingura de praf de ceapa.
pentru a face o ceasca: combina 3/4 ceasca de sare si 1/4 ceasca de praf de ceapa.

depozitați sarea de ceapă de casă într-un recipient etanș la aer.

încercați să vă reduceți aportul de sodiu? Apoi, nu ezitați să ajustați raportul. Unul dintre avantajele creării propriilor amestecuri de condimente este că vă oferă posibilitatea de a le adapta la preferințele și nevoile dvs.

această rețetă de sare de ceapă este fără aluminiu

majoritatea sării de ceapă produsă comercial conține silico aluminat de sodiu. Pe lista ingredientelor, acesta poate fi listat ca:

aluminosilicat de sodiu
sare de sodiu din aluminiu
silicoaluminat de sodiu
Acid aluminosilicic, sare de sodiu
silicat de sodiu din aluminiu
silicat de sodiu din aluminiu
sasil

este un agent anti-coacere (flux liber) care se adaugă pentru a împiedica sarea de ceapă să se aglomereze. Deoarece conține aluminiu, este un ingredient pe care încerc să-l evit. Deci, această rețetă de sare de ceapă nu conține un agent anti-coacere. Aceasta înseamnă că sarea de ceapă de casă se va aglomera în cele din urmă. Dar asta e ușor de rezolvat. Faceți doar un lot mic pentru a minimiza timpul de depozitare și, dacă găsiți că sarea de ceapă s-a aglomerat, pur și simplu rupeți aglomerările înainte de a le folosi. Puteți face acest lucru cu o lingură, un mortar și un pistil sau pulsându-l scurt într-o râșniță de condimente. Ușurel!

ceapă tocată

cum se folosește ceapa tocată pentru a face sare de ceapă

dacă nu aveți pudră de ceapă în cămară, puteți folosi și ceapă tocată (denumită și ceapă uscată, fulgi de ceapă, ceapă deshidratată sau ceapă tocată) pentru a face un lot de sare de ceapă. Se adaugă doar un pas la rețetă.

pudră de ceapă făcută într-o râșniță de condimente

macinați doar câteva cepe tocate într-o râșniță de condimente, un robot de bucătărie sau cu un mortar și pistil, pentru a crea pulberea de ceapă de care aveți nevoie. Apoi, continuați cu rețeta.

înlocuitor de sare de ceapă

dacă nu aveți ingredientele pentru sarea de ceapă, cel mai bun pariu este să folosiți sare de usturoi ca suport. Va conferi o aromă similară, fără a adăuga nicio textură sau umiditate nedorită în vasul dvs.

în ultimă instanță, ceapa mărunțită fin poate fi folosită ca înlocuitor. Figura pe 1/4 cană de ceapă rasă (sau tocată fin), plus 3/4 linguriță de sare pentru fiecare lingură de sare de ceapă care este solicitată. Acest lucru va adăuga o cantitate considerabilă și umiditate rețetei dvs., deci luați în considerare modul în care acest lucru va afecta rețeta dvs., înainte de a continua.

Print

ingrediente:

  • sare
  • praf de ceapă sau ceapă tocată

instrucțiuni:

combinați trei părți sare și o parte praf de ceapă.

pentru 1/4 cană (4 linguri): folosiți 3 linguri de sare + 1 lingură de pudră de ceapă.
pentru a face o ceașcă: folosiți 3/4 cană sare + 1/4 cană praf de ceapă.

A se depozita într-un recipient etanș. Această sare de ceapă nu conține un agent anti-coacere, așa că, dacă o păstrați de ceva timp, poate fi necesar să rupeți câteva aglomerări, înainte de a o utiliza.

Note

pentru a face sare de ceapă din ceapă tocată (cunoscută și sub numele de ceapă uscată sau fulgi de ceapă), pur și simplu macinați ceapa tocată într-o mașină de tocat condimente, un robot de bucătărie sau cu un mortar și pistil, pentru a crea pudra de ceapă de care aveți nevoie pentru această rețetă.

înlocuitori de sare de ceapă:

  • o cantitate egală de praf de usturoi
  • înlocuiți o lingură de pudră de ceapă cu 1/4 cană de ceapă rasă (sau tocată fin) + 3/4 linguriță de sare. Acest lucru va adăuga vrac și umiditate rețetei dvs., deci nu este potrivit pentru fiecare fel de mâncare
1/4 tsp10 g442.2 mg0 g0.1 G0 G0 mg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *