Cum să investească $ 500,000

administratorii de fonduri speculative în conferință bani face bani. S-ar putea să nu fie corect, dar este una dintre cele mai vechi reguli de investiții. Mai mulți bani trebuie să pună în portofoliul dumneavoastră, mai multe opțiuni și oportunități trebuie să crească aceste investiții chiar mai departe. Căutarea unor modalități de a investi o sumă mare de bani poate fi destul de dificilă, deși este cu siguranță o problemă bună. Imaginind ce să facă cu toți banii este la fața locului dulce de Finanțe personale. Dar este și complicat. Chiar și planificarea financiară cu șase cifre poate deschide tipul de planificare pe termen lung indisponibil pentru cineva care gestionează un portofoliu mai mic, împreună cu active și categorii de investiții pe care altfel nu le-ați fi putut permite. Desigur, obținerea contribuției unui consilier financiar în aceste situații este recomandată cu tărie.

fie că aveți bani chiar acum sau doar planificați pentru viitor, nu strică niciodată să vă gândiți la modul în care veți gestiona bogăția în creștere. În timp ce următoarea este doar o listă reprezentativă, iată câteva dintre opțiunile pe care vi le poate deschide un portofoliu de investiții cu șase cifre. Vom folosi cifra rotundă frumoasă de 500.000 de dolari ca punct de săritură.

fonduri speculative

probabil că ați auzit de fonduri speculative înainte, dar dacă sunteți ca investitorul mediu, este posibil să nu știți neapărat ce este de fapt acest produs.

fondurile speculative, la fel ca toate activele bazate pe fonduri, sunt ceea ce este cunoscut sub numele de investiții cumulate. Aceasta înseamnă că fondul utilizează banii combinați ai tuturor investitorilor săi pentru a cumpăra activele din portofoliul său, apoi distribuie veniturile din aceste investiții pe o bază proporțională (de obicei pe acțiune).

majoritatea investitorilor cumpără fonduri fie prin fonduri mutuale, fie prin fonduri tranzacționate la bursă. Fondurile speculative iau, în general, poziții cu risc mai mare decât aceste produse comparabile și caută rate mai mari de rentabilitate. Ei fac acest lucru luând poziții mai agresive. Fondurile speculative vor tinde să investească în active mai exotice și mai riscante decât ar putea un fond mutual, cum ar fi mărfuri, instrumente derivate sau (în epoca modernă) criptomonede, sau vor lua poziții de risc mai mari, cum ar fi vânzările în lipsă.în timp ce acest lucru poate face fondurile speculative considerabil mai profitabile decât un fond mutual, ele vin, de asemenea, cu riscuri mai mari. Ca urmare, acestea sunt reglementate în mod diferit. Acestea sunt active private care nu sunt disponibile publicului larg. Publicul larg nu poate cumpăra fonduri speculative. Doar ceea ce este cunoscut ca un investitor acreditat poate cumpăra într-un fond de hedging. Investitorii acreditați sunt persoane sau instituții sofisticate, cu cunoștințe despre piață și o valoare netă ridicată. Acest lucru creează o barieră ridicată la intrare. În plus față de această cerință, fondurile speculative necesită, în general, un buy-in minim de șase cifre, multe costând cel puțin 500.000 USD. În schimb, ei susțin perspectiva unor profituri mari.

dacă fondurile speculative oferă de fapt randamente pentru a-și justifica comisioanele mari este o altă întrebare. Mulți nu, așa că cercetați cu atenție înainte de a vă scufunda banii într-un produs scump care promite să bată piața.

Real Estate

o fermă Carolina de Nord

în multe piețe, imobiliare a oferit investitorilor cu mare apreciere de capital. Terenurile agricole, de exemplu, pot crește semnificativ în valoare. Imobilul Urban este, de asemenea, o opțiune puternică. În Boston, valorile imobiliare s-au dublat pe o perioadă de cinci ani. În New York City, prețurile medii de vânzare au crescut cu 100.000 de dolari. Chiar și în Detroit, valorile proprietăților comerciale au crescut cu mai mult de o treime într-un singur an. Acest lucru înseamnă că imobiliare este întotdeauna o idee bună? Nici măcar de la distanță. Dar aceasta nu înseamnă că în piețele dreapta, imobiliare poate oferi unele dintre cele mai mari randamente de orice activ.mai mult decât orice altă clasă de active, cumpărarea de bunuri imobiliare necesită bani. Plata pentru proprietate cu datorii are încă costuri ridicate în avans, iar ratele dobânzilor vor mânca orice profit pe care îl faceți. Plata cu numerar înseamnă a avea banii la îndemână pentru a cumpăra una dintre cele mai scumpe clase de active de pe piață. Un ou cuib de 500.000 de dolari vă oferă șansa de a cumpăra pe această piață, fie sub forma unei ferme sau ferme, a unei reședințe sau chiar a unui magazin.

desigur, imobiliare nu este fără dezavantaje sale. Acesta este, fără îndoială, cel mai nelichid activ pe care îl puteți achiziționa și, chiar dacă puteți vinde proprietatea cu ușurință, uneori durează ani pentru ca imobilul să aprecieze cu adevărat valoarea. Mai mult, aceasta este o clasă de active extrem de speculativă. În timp ce o categorie de investiții foarte puternică în general, există un element foarte real de risc aici. Cumpărați pe piața greșită sau la momentul nepotrivit și puteți pierde mulți bani.

dar banii deblochează oportunități, și dacă cumperi pe piața potrivită la momentul potrivit … ei bine, asta e o poveste foarte diferită.

fonduri Index

fondurile Index sunt plictisitoare, previzibile și sigure — Toate cuvintele excelente atunci când sunt asociate cu banii. Chiar dacă $500,000 este o mulțime de capital, nu doriți neapărat să luați asta la cazinoul bursier. De fapt, oportunitățile pentru o rentabilitate semnificativă create de a avea o mulțime de bani la îndemână fac investiții mai riscante potențial inutile și neînțelepte.

in schimb, o opțiune atunci când investesc o jumătate de milion de dolari este să-l joace rece și chiuveta că banii în fonduri de index de piață. În timp ce siguranța acestei clase de active, în general, vin la costul de randamente mai mici, având o investiție inițială semnificativă compensează că într-o măsură semnificativă. Banii dvs. nu vor crește la fel de repede aici ca în altă parte, dar vor vedea în continuare câștiguri semnificative.

aceasta este o mișcare deosebit de înțeleaptă pentru economiile de pensii. De fapt, pentru un investitor în lor 20 sau 30, această investiție puteți seta pentru o pensie generoasă toate de la sine. Având în vedere S &randamentul mediu anual de 10% al P 500, o investiție în avans de 500.000 USD se poate transforma în peste 8,7 milioane USD până când sunteți gata să vă retrageți. Asta chiar dacă nu mai pui niciun ban în cont.

linia de Jos

afișare electronică a prețurilor acțiunilor

alegerile de ce să facă cu 500.000 $sunt legiune. Printre acestea se numără fondurile speculative, fondurile imobiliare și fondurile index. În timp ce fondurile index sunt adesea cumpărate de oameni cu o valoare netă scăzută, ele pot fi, de asemenea, atractive pentru cei bogați. Acest lucru se datorează faptului că unele fonduri de indici urmăresc indici extrem de speculativi care dețin potențialul de câștiguri supradimensionate. Ele pot fi, de asemenea, atractive pentru cei bogați, servind ca ancoră proverbială pentru windward pentru un portofoliu de șase cifre.

Sfaturi pentru investiții

  • nu face nici o greșeală: articolele noastre aici, la SmartAsset poate fi unele dintre cele mai bune conținut financiar de pe web, dar ele sunt nici un substitut pentru un bun consilier financiar. Găsirea unuia nu trebuie să fie greu. Indiferent dacă doriți să investiți 500.000 USD sau 500 USD, instrumentul de potrivire SmartAsset vă poate ajuta să găsiți un profesionist financiar în zona dvs., în câteva minute, pentru a stabili un plan real care să vă îndeplinească obiectivele. Dacă sunteți gata, începeți acum.deoarece nu este o idee bună să vă puneți toate ouăle financiare într-un singur coș, alocarea prudentă a activelor dvs., indiferent dacă acestea se ridică la 500.000 USD sau nu, este importantă. Un calculator de alocare a activelor poate fi un ghid util pentru acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *