Cum să atragă flăcări

desene flacără

învățarea cum să atragă flăcări este destul de ușor dacă urmați câteva principii de bază. Vă vom arăta pas cu pas cum să creați desene cu flacără pe care le puteți utiliza pentru a vă accentua opera de artă.

există multe utilizări diferite pentru desenarea flăcărilor. Le puteți adăuga în partea laterală a unei mașini. Sau poate face niște scrisori în flăcări.

poate vrei să desenezi un foc de tabără sau un șemineu aprins. Toate aceste lucruri vor fi mult mai ușor de desenat după ce înțelegeți cum să desenați flăcări.

acesta este un desen pe care l-am făcut pentru unul dintre elevii mei, unde au fost adăugate flăcări pe fundal.

deci, să mergem mai departe și să începem.

* unele dintre link-urile din acest post pot fi link-uri afiliate. Aceasta înseamnă că primesc comisioane mici pentru achizițiile efectuate prin aceste link-uri fără costuri suplimentare pentru dvs.

consumabile de artă

hârtie sau carton

creion

Eraser

negru outliner

markeri (Bic)

descărcați ghid de desen gratuit la partea de jos a post

Flame desen bazele

când desen flăcări dvs., doriți să fiți sigur că urmați câteva tehnici de bază. Aceasta este cheia pentru a atrage flăcări bune.

vrei ca vârfurile flăcărilor tale să fie înguste și îndreptate în partea de sus și mai largi în partea de jos.

o singură flacără, ca ceea ce ați vedea pe o lumânare, este forma unei picături de lacrimă.

cum să desenezi-flăcări-lumânare

cum să desenezi-flăcări-lumânare

dar astăzi vom face flăcările noastre mai complexe și puțin mai crescătoare decât o flacără de lumânare.

încă te-ai putea gândi la forma flăcării tale ca fiind o picătură de lacrimă, dar vom adăuga și câteva curbe suplimentare. Și apoi vom repeta acest proces cu unele variații pentru a face desenele noastre de flacără.

Flame-Drawing-Single

Flame-Drawing-Single

Flame-Drawing

începeți cu forma de bază a flăcării. Puteți desena o picătură de lacrimă pentru a vă ajuta să începeți dacă aveți nevoie.

desenați două forme curbate. Unul mai lung și unul mai scurt. Ambele ar trebui să fie înguste și îndreptate în partea de sus. Și rotunjite și mai largi în partea de jos.

cum se desenează-flăcări-1

cum se desenează-flăcări-1

desenați același tip de linii lângă acea flacără, dar aduceți-o puțin mai jos pe hârtie. Doriți să păstrați același tip de linii cu flăcările dvs., dar puteți varia modul în care curba flăcărilor.

repetați acest proces a treia oară, făcând din nou flacăra dvs. puțin mai mică decât cea de lângă ea.

faceți același lucru în stânga flăcării originale, ținând cont că nu este nevoie de simetrie.

adăugați în unele bucăți mici de flacără sărind. Acestea pot fi plasate la întâmplare și nu au o formă specială.

How-To-Draw-Flames-5

How-To-Draw-Flames-5

How To Color Flames

există multe opțiuni atunci când vine vorba de colorarea flăcărilor. Cele două cele mai populare sunt markere sau creioane colorate.

pentru această lecție vă voi arăta cum să utilizați markerii Bic pentru a vă colora desenele cu flacără. Puteți citi de ce prefer să le folosesc în recenzia mea de marker.

începeți prin urmărirea liniilor creionului cu un marker sau stilou negru. Acest pas este opțional și depinde de stilul dvs. artistic.

Flame-Drawing-Outline

Flame-Drawing-Outline

apoi, completați întreaga flacără cu galben. Opțional, puteți completa numai zonele inferioare. Dar preferința mea este să completez totul pentru a facilita amestecarea culorilor.

folosind portocaliu, culoare în partea de sus a fiecărei părți a flăcării. Puteți lăsa mai mult galben dacă preferați. Fă ce ți se pare bine.

folosiți roșu pentru a adăuga culoare în jurul marginilor desenului flăcării. Din nou, puteți face ajustări la cât de mult roșu adăugați.

în timp ce lucrați, reveniți cu culorile mai deschise pentru a ajuta la îmbinarea markerilor. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor în acest sens, accesați ghidul nostru de amestecare a marcatorilor.

există multe modalități de a încorpora flăcări în opera de artă. Iată un alt desen pe care l-am făcut pentru unul dintre elevii mei, unde au fost adăugate flăcări în partea de jos a literelor.

sper că ați găsit acest tutorial de artă util. Joacă – te cu modul în care îți atragi flăcările și adaugă culoare acestora. Descoperirea se face prin experimentare.

Ghid de desen gratuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *