Cum să aplicați corect pulberea de față

sunt un fan al pielii înrourate, mai ales că pielea mea a devenit mai uscată odată cu vârsta. Din păcate, dragostea mea pentru aspectul roșu ia o întorsătură de îndată ce văd cum se traduce aspectul în imagini.

în aproape fiecare fotografie în care nu mi-am prăfuit fața cu pulbere, mă întâlnesc ca o mizerie strălucitoare. Nu este amuzant cum funcționează fotografiile? Dar, cu puțin ajutor dintr-o lovitură a prafului Magic mai cunoscut sub numele de pudră de față, cu toții ne vom lua rămas bun de la a arăta ca și cum am stat afară într-o zi fierbinte de vară.

înainte de a vă epuiza și de a cumpăra o pulbere nouă, trebuie să știți câteva lucruri despre aplicarea corectă a pulberii. Aplicația este cheia unui aspect de frumusețe roșu, nu uleios. Cele mai bune pulberi nu sunt evidente și nu vor arăta ca și cum tocmai ți-ai pudrat fața. O pulbere pură, translucidă, care nu se va așeza în linii fine, va face ca aceasta să devină realitate.

aici împărtășim șase sfaturi simple pentru a vă ajuta să găsiți pulberea ideală pentru tipul dvs. de piele în timp ce partajați aplicația go-to pentru a vă face o pulbere Pro.

cum să alegeți pulberea perfectă

magazinele universale precum Sephora și Nordstrom facilitează lucrul cu asociații pentru a găsi cele mai bune produse de înfrumusețare pentru tonul pielii și tipul de piele. Dacă preferați produse care nu conțin cruzime sau aveți nevoie de o opțiune care să absoarbă ulei suplimentar, anunțați-vă guru-ul de frumusețe.

la testarea pulberii, potrivirea potrivită va dispărea pe piele. Rețineți că toată pulberea translucidă nu va funcționa pe fiecare ton al pielii. Pulberile precum Hourglass ‘ Veil translucid Setting Powder pot funcționa pe o varietate de tonuri de piele. Dar dacă aveți un ten mai întunecat, Laura Mercier face o pulbere translucidă de înaltă calitate, în adâncime medie, care stabilește machiajul și reduce uleiul și strălucirea.

amintiți-vă că ceea ce funcționează pentru cel mai bun prieten sau un scriitor de frumusețe pe care îl căutați pentru sfaturi de frumusețe poate să nu funcționeze pentru dvs. Cel mai bine este să încercați mai multe pulberi pentru a găsi cea mai bună potrivire.

ar trebui să vă răsfețe sau de a salva pe pulbere?

Splurging pe produse este o alegere personală, dar suntem în noroc aceste zile, deoarece există multe produse de frumusete care stivă până împotriva tradiționale magazin machiaj. Favoritele fanilor, cum ar fi Maybelline ‘s Fit Me Loose Finishing Powder și Black Opal’ s True Color soft Velvet Finishing Powder, au o gamă de nuanțe incluzive și păstrează pielea în căutarea cea mai bună pe tot parcursul zilei.

aplicați cu o perie mare și pufoasă

aruncați perna care vine cu pulberea dvs. și folosiți în schimb o perie de machiaj pufoasă, cum ar fi peria de pulbere completă EcoTools. Sau dacă preferați o perie care poate fi multi-sarcină, peria NARS Yachiyo Kabuki poate aplica fard de obraz, pulbere și bronzer cu un finisaj impecabil.

cumpărați aspectul

aplicarea corectă este cheia

cel mai bine este să aplicați pulbere după celelalte produse de înfrumusețare, cum ar fi corectorul și Fondul de ten. Funcționează pentru a seta machiajul. Pentru a aplica, înmuiați peria în pulbere și bateți-o pe partea laterală a recipientului pentru a îndepărta orice exces. De asemenea, puteți sufla pe perie.

s-ar putea să credeți că trebuie să aplicați pulbere pe întreaga față, dar acest lucru nu este necesar. În schimb, apăsați peria în piele sub ochi și apoi într—o linie de la frunte, pe puntea nasului până la bărbie-precum și orice alte zone care sunt de obicei uleioase pe tot parcursul zilei.

prăfuirea unui pic de pulbere sub ochi înainte de a aplica fardul de ochi împiedică căderea fardului de ochi să vă distrugă machiajul. După ce aplicați umbra, pur și simplu îndepărtați pulberea cu un țesut.

fii atent cu Supra-aplicare

s-ar putea să fii tentat să-ți aduci pudra împreună cu tine pentru a-ți reîmprospăta machiajul pe tot parcursul zilei, dar ai grijă să nu supraîncărcați pulberea. În schimb, aduceți hârtii blotting care sunt menite să absoarbă uleiuri fără să vă încurce machiajul. În acest fel, nu veți exagera pulberea, ceea ce poate duce la machiajul dvs. cakey.

BosciaClear Ten Sugativă Lenjerie de pat 10 dolari

Magazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *