cum să-ți faci un tratament Facial acasă care să rivalizeze cu orice tratament Spa

– Getty Images

Getty Images

de Melanie Simon

7 martie 2018 10:41 sunt

provin dintr-o linie lungă de femei pasionate de îngrijirea pielii. Unele dintre secretele mele preferate de frumusețe încercate și adevărate au fost transmise de generații, cum ar fi utilizarea unei măști de maioneză pentru a-mi face părul strălucitor sau spălarea scalpului cu bere pentru o senzație curată.

am descoperit că câteva obiceiuri zilnice de bază contribuie într-adevăr la strălucirea pielii, inclusiv să rămâi hidratat, să dormi suficient și să mănânci o dietă echilibrată.

sunt mândru să împărtășesc ceea ce mi-au oferit aceste femei minunate, adăugând în același timp câteva sfaturi pe care le-am învățat ca estetician. Lucrul pe care îl jur sunt tratamente faciale obișnuite — și nu trebuie să vizitați un spa pentru a obține unul eficient.

tratamentele la domiciliu pot fi la fel de benefice și costă semnificativ mai puțin.Iată rutina mea preferată în cinci pași.

Pasul 1: curata

elimina usor Orice este pe pielea ta. Nu folosiți apă caldă și nu frecați. Spălați-vă pielea ca și cum ați amenda china.

Pasul 2: Scrub

într-un castron, amestecați bine o uncie de oțet (în mod ideal oțet de cidru de mere, preferatul meu este Bragg) cu trei linguri de bicarbonat de sodiu.

utilizați acest amestec ca un exfoliant blând. Începeți în cercuri lente, lustruite, de la D-ul dvs. până la gât, obținând mai mult din vas, după cum este necesar. Deplasați-vă până la vârful capului, dar evitați zona soclului ochilor. Din nou, fii blând!

lăsați amestecul să stea pe față timp de 1 până la 2 minute, apoi îndepărtați-l complet cu apă la temperatura camerei.

mătușa mea, care are 60 de ani, și amândoi am văzut rezultate uimitoare cu această combinație. Folosirea capselor de bucătărie pentru tratamente faciale nu este doar pentru Adolescenți! De asemenea, puteți utiliza combinația pe întregul corp.

Sfat: Păstrați oțetul în frigider.

Pasul 3: Ton

folosiți alun de vrăjitoare sau tonerul preferat pe un tampon de bumbac (tifon dacă îl aveți) și apăsați pe toată pielea tratată.

Pasul 4: masca

Se amestecă două linguri de iaurt simplu (ideal iaurt grecesc, dar orice variație simplă va funcționa) cu o linguriță de miere (ideal crudă și locală, dar toate funcționează).

aplică masca de iaurt pe tot D-ul tău, pe gât și pe față, în aceeași ordine sau model în care ai aplicat scrubul. Lăsați să acționeze aproximativ 20 de minute sau până când masca este uscată la atingere.

sfârșitul meu preferat la meu acasă faciale este un duș. Iau cu mine un bol cu apă la temperatura camerei și un prosop și îndepărtez ușor masca. Umiditatea, aburul și apa vor ajuta la îndepărtarea măștii. Dacă un duș nu este în planul dvs. sau pur și simplu nu este suficient timp, îndepărtați-vă masca peste o chiuvetă cu apă la temperatura camerei.

Pasul 5: rutina dvs. obișnuită de îngrijire a pielii

poate fi doar o cremă hidratantă sau puteți avea trei pași. Indiferent ce alegeți, asigurați-vă că utilizați o cantitate decentă din fiecare produs, masându-le pe piele și luând aproximativ 30 până la 60 de secunde între fiecare pas.

contactați-ne la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *