Cum să începeți afacerea cu creșterea puiului: Profit și Plan pentru începători

doriți să începeți afacerea cu creșterea puiului? Există multe avantaje de a începe o afacere de creștere a puiului.

creșterea puiului este profitabilă, necesită mai puțină forță de muncă și puteți obține profit într-o perioadă scurtă de timp.

sistemul de producție la scară mică sau fermele mici de pui câștigă popularitate treptat.

dacă sunteți dispus să începeți afaceri de creștere a puiului, atunci nu veți deveni doar un fermier de pui, ci și un om de afaceri (în funcție de piețele pe care doriți să le vizați și de ce parte a industriei puiului doriți să atingeți).

există de fapt două sectoare principale în industria puiului: straturile (puii crescuți și crescuți pentru ouă) și puii de carne (puii crescuți și crescuți pentru carne).

cu toate acestea, trebuie să luați decizii manageriale și financiare responsabile, indiferent de sectorul pe care îl alegeți pentru a face afacerea dvs. de creștere a puiului mai profitabilă.

cuprins

cum să începeți afacerea cu creșterea puiului

aici descriem mai multe despre începerea afacerii. Dacă vă plac puii și doriți să începeți o afacere de creștere a puiului, citiți cu atenție următorii pași.

faceți un Plan de afaceri

În primul rând, faceți un plan de afaceri și faceți totul în conformitate cu planul.

realizarea unui plan de afaceri adecvat este unul dintre cele mai importante lucruri de elaborat ca parte a operațiunii dvs.

planul de afaceri ar trebui să aibă obiectivele pe care doriți să le atingeți și modul în care intenționați să ajungeți acolo.

strictul necesar

terenul, capitalul și echipamentele sunt strictul necesar pentru a începe afacerea cu creșterea puiului și nu puteți începe sau întreține o fermă de pui fără acestea.

terenul este obligatoriu pentru a avea clădirile și pentru a cultiva culturi pentru hrănirea puilor.

iar clădirea este o necesitate pentru păstrarea găinilor dvs., fie convenționale, fie libere. Iar echipamentele și utilajele sunt necesare pentru menținerea fermei în funcțiune.

alegeți sectorul dvs.

decideți ce doriți să produceți din ferma dvs. de pui. Pui sau păsări de curte agricultura este o industrie largă și există practic două tipuri de agricultura. Aceste tipuri sunt straturi și pui de carne.

straturile sunt pui care sunt crescuți pentru producerea ouălor, iar puii de carne sunt crescuți în principal pentru carne.

De asemenea, puteți începe afacerea cu creșterea puilor pentru incubarea ouălor și creșterea puilor.

mulți fermieri de pui fac această afacere în mai multe sectoare, cum ar fi carnea, ouăle, puii, atât carnea, cât și ouăle sau o combinație a tuturor acestora.

Decide cum vrei să crești

ia o decizie cum să-ți crești cel mai bine puii. Fermierii de pui își cresc, în general, păsările în două moduri principale, convenționale și libere.

în sistem liber, puii au voie să aibă doar despre rula de fermă să se comporte cât mai natural posibil.

dar puii sunt limitați la hambare care sunt zone controlate de temperatură și fotoimperioadă în sistemele convenționale.

cumpărarea puilor

cumpărarea puilor nou-născuți este cel mai ieftin mod de a începe afacerea cu creșterea puilor.

între 4 și 10 păsări vor fi bune pentru a începe o mică fermă de pui și puteți adăuga păsări suplimentare pe măsură ce cererea crește.

dar ar trebui să începeți cu un număr minim, mai ales dacă sunteți începător.

îngrijirea puilor

ar trebui să aveți întotdeauna grijă de păsările dvs. pentru a obține o producție maximă.

furnizați întotdeauna păsărilor dvs. hrană nutritivă adecvată și furnizați-le suficientă apă potabilă. Păstrați întotdeauna casa curată și contactați un veterinar dacă observați vreun semn de boală.

Marketing

fă-te cunoscut potențialilor consumatori și clienți. Puteți să vă faceți publicitate și produsele dvs. pur și simplu anunțând alte persoane că aveți carne sau ouă de vânzare.

de multe ori de vânzare de cuvânt-de-gura este mult mai ieftin și mai ușor, dar în același timp Cele mai populare mijloace de publicitate.

de asemenea, puteți utiliza Site-urile dvs. locale clasificate online pentru comercializarea produselor dvs.

acestea sunt pașii obișnuiți pentru a privi o afacere de creștere a puiului. Dacă doriți să începeți o afacere de creștere a puiului, urmați acești pași foarte atent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *