cum Jay-Z și Diddy și-au folosit faima pentru a face milioane din ‘struguri ieftini’

Zack O ‘ Malley Greenburg, autorul 3 Regi: Diddy, Dr.Dre, Jay-Z și creșterea de miliarde de dolari a Hip-Hop discută despre modul în care mogulii hip-hop Jay-Z și Diddy și-au valorificat faima pentru a crea mărci de milioane de dolari. Urmează o transcriere a videoclipului.

Zack O ‘ Malley Greenburg: doar arată cum poți să-ți valorifici faima dincolo de muzică.

în urmă cu aproximativ un deceniu, economistul l-a intervievat pe directorul Companiei care produce șampanie Cristal, una dintre cele mai scumpe șampanii din lume favorizate de țarii ruși de-a lungul istoriei, a fost întrebat, Ce părere avea despre toți acești rapperi care beau șampanie Cristal și a spus practic: „ei bine, nu putem interzice „oamenilor să o cumpere.”Nu este chiar o aprobare de apel a unei noi baze de clienți. El a crezut că rapperii nu au citit The Economist, dar s-a înșelat. Jay-Z a auzit despre comentariile sale, l-a scos din clubul său 40/40 și, mai important, a început să emită acest tip de directivă fanilor săi, să nu-l bea nici.

publicitate

și în loc de rap despre Cristal, El a pus banii lui în cazul în care este gura a fost, el a ajuns să investească în, și în cele din urmă preluarea francez de brand șampanie numit Armand de Brignac, aka Ace Of Spades. Vedeți acest lucru în videoclipurile sale, sticlele de aur, el cântă despre el tot timpul, iar acesta a devenit acum unul dintre cele mai valoroase active ale sale din întregul său portofoliu.Diddy nu are propria șampanie, dar are ceva la fel sau poate chiar mai valoros, care este afacerea sa cu Vodka Ciroc a lui Diageo. A început cu ei la sfârșitul anilor 2000 și, în acel moment, Ciroc era doar un brand de vodcă mijlociu, fiind împușcat de foști jucători NFL fără nume. Ei au decis să ia o șansă pe Diddy, și ei nu au avut într-adevăr nimic de pierdut, pentru că Ciroc nu a fost de a face foarte bine. Era vorba despre cea de-a cincizecea vodcă clasată din lume și așa a apărut Diddy și și-a aplicat panașul tipic de marketing și șocul și uimirea sa de vânzări, aceasta a fost în perioada în care Barack Obama candida la președinție. El a început să se numească Ciroc Obama, oferind că plasarea de produse gratuite, în doar câțiva ani, Ciroc a fost numărul doi în categoria premium vodka, la doar Grey Goose faci aproximativ două milioane de cazuri pe an. există o legătură fascinantă între Diddy și Jay-Z în lumea spiritelor. Între ei doi, vreau să spun crezi, știi aceeași descriere de locuri de muncă, hip hop mogul, doi tipi foarte diferite, două abordări foarte diferite. Dar născuți la o lună distanță, în același oraș, amândoi numiți Shawn și amândoi folosesc același strugure ieftin ca baza a două dintre cele mai importante produse ale lor, acesta este strugurele Trebbiano, care este considerat de oficialii vinului ca fiind, știți un fel de, un strugure nimic, este un material de umplutură, este vin de masă.

publicitate
div Jay-Z are un coniac numit d ‘ Usse, care este un joint-venture cu Bacardi. Desigur, dacă faceți coniac, nu contează cu adevărat, deoarece sunt struguri pe care trebuie să îi includeți pentru a fi numiți oficial coniac. În ceea ce privește Vodka Ciroc a lui Diddy, folosirea strugurilor este destul de neortodoxă, vodca este de obicei făcută din cartofi sau cereale sau ceva de genul acesta. Deci, asta a fost un fel de prima sa filozofie cu Ciroc este de a se concentra pe senzualitatea strugurilor. Diddy: o uncie și jumătate de vodcă Ciroc, o poți face doar cu Vodka Ciroc, alte vodka nu funcționează.Greenburg: un lucru care devine un fel de pierdut în toate promovarea Ciroc și astfel, este că Trebbiano este de fapt un strugure foarte ieftin și nu un lucru super-fantezie.

publicitate

la sfârșitul zilei, Jay-Z și Diddy sunt atât de oameni de afaceri excelente, savvy. Desigur, nu vor primi cel mai scump strugure, deoarece pentru a face bine la un produs, trebuie să aveți un cost redus și trebuie să aveți un preț ridicat. Ei au înțeles că mai bine decât oricine și succesul pe care le-am avut cu Ciroc și D ‘ Usse merge cu siguranță pentru a dovedi că, de asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *