Cum de a măsura fără o măsură de bandă sau riglă

o măsură de bandă este un instrument vital în setul de instrumente, și mulți dintre noi s-ar simți pierdut fără ea. Dacă vă aflați fără o măsură de bandă, poate că ați pierdut-o, Ați uitat-o sau pur și simplu nu aveți una, atunci există încă speranță! Există câteva sfaturi și trucuri pentru măsurarea fără riglă sau bandă.

dacă nu aveți o măsură de bandă, atunci cheia este să găsiți ceva ce aveți, care este o dimensiune cunoscută. Dacă cunoașteți dimensiunea oricărui alt obiect, atunci aveți un conducător improvizat.

măsurători comune

utilizați aceste obiecte de zi cu zi pentru a măsura în locul unei rigle sau a unei benzi.

hârtie de imprimantă

o foaie de hârtie cu litere este exact 8,5″ x 11″ (215,9 mm x 279,4 mm), iar o foaie de hârtie legală este exact 8,5″ x 14″ (215,9 mm x 355,6 mm). Utilizați marginea scurtă sau marginea lungă, după cum este necesar.

rețineți că hârtia artizanală sau altă hârtie de dimensiuni non-standard nu vor avea dimensiunea standard a literelor și nu pot fi utilizate decât dacă aveți dimensiunile exacte ale hârtiei(indiciu: poate fi pe ambalaj).

bancnotă de dolari

o bancnotă de dolari măsoară 2,61

o bancnotă de dolari este de 2,61″ x 6,14″ (66,3 mm x 156 mm) și este ceva ce probabil aveți în buzunar. Rețineți că o factură de dolar este puțin peste 6″ lungi și nu exact 6″. De asemenea, puteți transforma cu ușurință o factură de dolar într-o riglă pentru a face măsurători mai scurte.

trimestru

un sfert este .955

Dacă sunteți scurt pe facturile, dar au unele modificări, uita-te pentru un sfert. Un sfert este .955 ” (24.26 mm) în diametru și este mare pentru măsurători mai scurte.

card de Credit

cardurile de Credit sunt 2.125

dacă nu aveți bani, dar aveți un card de credit, atunci considerați că și cardurile de credit au o dimensiune standard. Un card de credit măsoară 2.125″ x 3.370″ (53.98 mm x 85.6 mm).

imprimați o riglă

imprimați o riglă de hârtie pentru a efectua măsurători atunci când nu aveți o bandă sau o riglă't have a tape measure or ruler

dacă dețineți o imprimantă, atunci puteți imprima de fapt o riglă sau o bandă foarte precisă. A se vedea nostru tipărit 60″ bandă măsură sau nostru 12″/30cm conducător imprimabile.

telefonul dvs.

în timp ce fiecare telefon este diferit, este probabil că îl utilizați chiar acum, ceea ce înseamnă că puteți face o căutare rapidă pentru a obține dimensiunile dispozitivului dvs. specific. Rețineți că dimensiunile nu vor include carcasa, deci va trebui să o eliminați dacă aveți nevoie de o măsurare precisă.

există o aplicație pentru asta

credeți sau nu, puteți descărca de fapt o aplicație pentru a măsura elementele făcând o fotografie. Check out aplicația EasyMeasure.

dacă măsurați o cameră, consultați aplicația RoomScan, care vă poate măsura spațiul și poate crea un plan al casei dvs.

brațele și picioarele

dacă literalmente nu ai nimic cu tine, atunci cel puțin îți poți folosi corpul pentru a face niște măsurători apropiate. Persoana medie măsoară 15-18 „de la vârfurile degetelor până la coate, iar piciorul mediu este de 10-12”.

aceste Trucuri funcționează excelent atunci când sunteți într-un vârf, dar dacă planificați din timp, atunci luați în considerare ridicarea unei măsuri de bandă.

în calitate de asociat Amazon, putem câștiga comisioane din achizițiile eligibile de la Amazon. Afla mai multe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *