cine este cel mai bogat jucător de golf din lume?

Rory McIlroy sună off pe aspectul mental de golf, cum se simte să se joace cu Tiger Woods și modul în care golf a evoluat de-a lungul anilor.

pentru jucătorii de golf profesioniști de top din lume, succesul pe fairway oferă o cale către parteneriate cu sponsori corporativi blue-chip care ar putea valora sute de milioane de dolari pe parcursul unei cariere.

ca cel mai de succes jucător al epocii sale, Tiger Woods are o aderență fermă pe lista de bani din toate timpurile PGA Tour. Până în prezent, superstarul în vârstă de 44 de ani a câștigat peste 120 de milioane de dolari în premii în timpul carierei sale, depășind Mickelson, cel mai apropiat concurent al său, cu aproape 30 de milioane de dolari.

câștigurile lui Woods reprezintă o fracțiune din câștigurile sale totale. Este considerat cel mai bogat jucător de golf și unul dintre cei mai bogați sportivi din toate timpurile.

care este valoarea netă a lui TIGER WOODS?

Tiger Woods tees off pe gaura 10 în timpul a doua rundă a turneului de golf Invitational Genesis La Riviera Country Club, vineri, februarie. 14, 2020, în zona Pacific Palisades din Los Angeles. (AP Photo/Ryan Kang)

câștigător al unui turneu major de 14 ori, Woods a câștigat mai mult de 1,4 miliarde de dolari doar de la sponsori corporativi în timpul carierei sale, potrivit Forbes. În 2016, s-a clasat pe locul al doilea pe lista Forbes a celor mai bine plătiți jucători din toate timpurile, urmându-l doar pe colegul Nike pitchman Michael Jordan.

care este valoarea netă a lui PEYTON MANNING?legendarul Arnold Palmer, care a murit în 2016, a fost cel mai apropiat concurent al lui Woods în ceea ce privește câștigurile pe și în afara cursului. În timp ce a câștigat mai puțin de 4 milioane de dolari în premii ca jucător de golf profesionist, Palmer a devenit un ambasador de marcă căutat și om de afaceri de succes.

AUGUSTA, GA – aprilie 09: Arnold Palmer lovește un buncăr în timpul concursului Par 3 la turneul Masters 2008 la Augusta National Golf Club pe 9 aprilie 2008 în Augusta, Georgia. (Fotografie de Andy Lyons / Getty Images pentru Golfweek)

când a fost ajustat pentru inflație, Palmer a câștigat aproximativ 1,35 miliarde de dolari din diferitele sale fluxuri de venituri, potrivit Forbes. În afară de ofertele sale de sponsorizare, Palmer a proiectat terenuri de golf și și-a împrumutat numele mai multor afaceri, inclusiv golf apparel și AriZona Beverage ‘ s limonadă-băutură de ceai cu gheață.

GET FOX BUSINESS on the GO făcând clic aici

alți câștigători de top din lumea golfului includ Jack „Ursul de aur” Nicklaus, care a câștigat un $1 ajustat la inflație.15 miliarde începând cu 2016 și Mickelson, care a câștigat peste 700 de milioane de dolari de la sponsori, pe lângă câștigurile sale de 91 de dolari în carieră.

CLICK aici pentru mai multe acoperire sport pe FOXBUSINESS.COM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *