Cincinnati Nature Mobile-Site-ul mobil

Rowe Woods

Cincinnati Nature Center salută toată lumea la site-ul nostru Rowe Woods, inclusiv membrii și nonmembers. În prezent, suntem deschiși, cu câteva protocoale și reguli noi, începând cu luna iunie.

pentru a vă optimiza experiența și siguranța, toți vizitatorii trebuie să se înregistreze online pentru un anumit bilet temporizat înainte de a veni. Faceți clic aici pentru a afla mai multe și înregistrați-vă pentru a vizita.

deoarece este deschis doar membrilor, Long Branch Farm& trasee nu are nevoie de înregistrare înainte de a vizita.

Click aici pentru a deveni membru.

4949 Tealtown Road, Milford, OH 45150

admitere zilnică

membri:
membrii sunt întotdeauna liberi!

nu ești membru? Vino să ne verifici pentru o zi! Puteți utiliza taxa zilnică de admitere pentru costul unui membru în termen de 14 zile de la vizita dvs. Prețul total al vizitei dvs. poate fi aplicat (până la prețul de membru). Trebuie să remiteți chitanța de admitere pentru răscumpărare și se poate aplica o singură chitanță. Nu poate fi răscumpărat online. Click aici pentru informații de membru.

NONMEMBERS:
9.00 dolari adulți
6.00 dolari seniori 65 + / militar activ
4 dolari.00 copii 4-12
copii gratuite 3 și sub
$2.00 câini

ratele de grup
ratele de grup sunt disponibile. Grupurile de 12 sau mai mulți oaspeți plătitori trebuie să se preînregistreze pentru a primi tariful de grup. Click aici pentru mai multe informații despre aducerea unui grup la centrul naturii.

fotografi profesioniști
Centrul Nature oferă un fundal frumos pentru petreceri de nuntă, fotografii senior sau portrete de familie. Nu avem nevoie de un permis sau percepe o taxă pentru aceste tipuri de sedinte foto. Cu toate acestea, dvs. și clienții dvs. trebuie să plătiți zilnic admiterea. Pentru a achiziționa o zi de admitere în avans pentru clienții dvs., contactați Anne Robinson la (513) 831-1711 ext. 151 sau [email protected] sau mai bine-Alăturați-vă organizației noastre și primiți beneficiile naturii pe tot parcursul anului! Oferim niveluri de membri cu privilegii de oaspeți care pot fi extinse clienților dvs. Click aici pentru informații de membru.

ore:

motive: 8 am—6 pm
Centrul de vizitatori Rowe: 9 am-5 pm
magazinul naturii: 10 am-5 pm

vă rugăm să rețineți că măștile trebuie purtate în interiorul clădirilor noastre.

caracteristici:

  • trasee montane (16 mile): Rowe Woods-harta Trail (PDF)
  • Rowe Woods – descrieri Trail (PDF)
  • Rowe Visitor Center
  • natura Magazin
  • natura PlayScape: PlayScape FAQ lui (PDF)
  • oportunități de auto-ghidate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *