Cierra Ramirez

MusicEdit

muzica a condus—o pe Ramirez să-și facă debutul în televiziune-când avea 10 ani, a interpretat o melodie „Apollo Kids Star Of Tomorrow” segment de Showtime la Apollo. Ramirez este semnat cu Empire și Tribeca Music Group. A cântat ca act de deschidere pentru o serie de acte muzicale, inclusiv pământ, vânt & foc, Chicago și Ruben Studdard.

pe 20 iunie 2016, Ramirez a lansat primul ei EP, discret. Single – urile ei au urmat ulterior primul ei EP: „Faded” Feat. Baeza în 2017.

în 2018, Ramirez a lansat primul single „Bad Boys” de pe albumul ei de debut, Over your Head, care a fost lansat pe 28 februarie 2020. Single-urile care au urmat „Bad Boys” au fost; „Liquid Courage (Love Me Better)”, „Broke Us” Feat. Trevor Jackson în 2019 și „peste cap” în 2020.au fost lansate Videoclipuri muzicale pentru single-urile „Faded”, „Bad Boys”, „Liquid Courage” și „Broke Us”. „Curajul lichid (Iubește-mă mai bine)” , „ne-a rupt” și „BBU” au fost regizate de Maria Skobeleva.

ActingEdit

În 2007, Ramirez a jucat un rol recurent în serialul Disney Channel The Suite Life of Zack& Cody, ca Jasmine, o tânără camper cu probleme de gestionare a furiei. Ramirez a interpretat personajul recurent Kathy în Viața secretă a adolescentului American, introdus în episodul 100 ca student în anul întâi însărcinat.

Ramirez a jucat rolul titular în lungmetrajul din 2012 fata in progres, pentru care a câștigat un premiul ALMA pentru rolul secundar al actriței de film preferate.

începând din 2013, Ramirez a jucat-o pe Mariana Foster în familia ABC (redenumit canalul „Freeform”) seria Fosters. Personajul ei este un student drept-un student care, împreună cu geamănul ei fratern, a fost adoptat de un cuplu de lesbiene într-o familie mixtă multi-etnică. Spectacolul a avut premiera pe 3 iunie 2013, iar în ianuarie 2017, Freeform a anunțat că a fost reînnoit pentru al cincilea sezon. Cu toate acestea, potrivit Entertainment Weekly, seria va fi anulată după o serie limitată de trei nopți pe 6 iunie 2018. Urmează un spin off, good Trouble în premieră pe 9 ianuarie 2019, cu Ramirez și Maia Mitchell.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *