Chrishell Stause și fostul soț Justin Hartley: o privire mai atentă la nunta, relația și divorțul lor

Chrishell Stause a făcut valuri ca noul agent imobiliar plin de farmec care sa alăturat distribuției Sunset de Vânzare Netflix, dar fanii vor recunoaște, de asemenea, actrita americana pe Dancing with the Stars. Ea și-a practicat rotirile înainte de debutul ei de luni seara, când va dansa la Pink ‘ s Raise your Glass, o melodie pe care o consideră „un imn pentru oricine s-a simțit vreodată ca un inadaptat”.

Mai mult: Chrishell Stause arată incredibil în bikini în vacanță cu prietenele

în timp ce vedeta mereu pozitivă este cunoscută pentru personalitatea ei însorită, Chrishell a avut un trecut deosebit de dur de 12 luni, ceea ce a implicat divorțul de actorul american Justin Hartley la sfârșitul anului 2019 și pierderea mamei sale din cauza cancerului pulmonar în această vară. Tatăl ei a murit și el de cancer în aprilie 2019. Să aruncăm o privire la povestea de dragoste a lui Chrishell și Justin …

WATCH: Chrishell Stause face o mireasă frumoasă în zilele ei de săpun

Chrishell Stause și Justin Hartley încep să se întâlnească

Chrishell, 39 de ani, și Justin, 43 de ani, și-au confirmat oficial romantismul în ianuarie 2014. S-au întâlnit când Chrishell a lucrat cu fosta soție a lui Justin Lindsay Hartley pe platourile de filmare All My Children și a început să se întâlnească doi ani mai târziu. Justin și Lindsay, care împărtășesc Fiica Isabella, în vârstă de 16 ani, s-au despărțit în 2012.

Mai mult: Faceți un tur în interiorul Selling Sunset Star Jason Oppenheim ‘ s mansion

Chrishell Stause și nunta de basm a lui Justin Hartley

Chrishell și Justin și-au anunțat logodna în iulie 2016 și au continuat să se căsătorească în octombrie 2017. Cuplul a legat nodul la Malibu ‘ s Calamigos Ranch pe 28 octombrie 2017, Chrishell arătând absolut uimitor într-o rochie Monique Lhuillier. În timpul ceremoniei în aer liber, care a fost acoperită de revista People, mireasa și-a făcut intrarea în XO-ul lui Beyonce și a mers pe culoarul acoperit cu petale, oprindu-se să-i dea fiicei lui Justin Isabella o îmbrățișare.

Chrishell la rochia de mireasă potrivită

Mai mult: 9 mirese celebre care au zguduit rochii de mireasă scurte

mirele și mirele au făcut schimb de jurăminte scrise de mână sub un baldachin de copaci, în fața celor 75 de invitați, inclusiv a familiei TV a mirelui. Petrecerea de nuntă a luat apoi masa în aer liber pe o masă de pui fript și coaste prime, înainte de primul dans al lui Justin și Chrishell la contururi’ mă iubești.

„nu le fac mai bune decât Justin și nu aș putea fi mai încântată să fiu Oficial Doamna Hartley!”Chrishell le-a spus oamenilor la acea vreme, adăugând: „nunta a depășit orice mi-aș fi putut imagina vreodată.”

un prim-plan al rochiei ei frumoase

Chrishell Stause și Justin Hartley au copii?

cuplul nu are copii împreună, deși Chrishell a devenit mama vitregă a fiicei Adolescente a lui Justin Isabella când s-au căsătorit. Isabella a acționat ca o fată de flori și purtător de inel la nunta tatălui ei, cu un prieten al cuplului spunând oamenilor: „Întreaga nuntă a fost într-adevăr centrată în jurul modului în care Bella și Chrishell sunt cele două femei din viața lui Justin. spuneau Chrishell a fost ultima piesă de puzzle pentru familia lor să fie completă. A fost minunat să văd cum cei trei sunt o unitate atât de strânsă.”

Chrishell părea să sugereze că era pregătită pentru copii în sezonul doi al Selling Sunset, când vorbea cu co-starul ei și mama a doi Maya Vander. Despre decizia ei de a-și întemeia o familie, ea a spus: „sunt întrebată în fiecare zi. Mă simt ca și cum ar fi ceva privat, așa că voi spune: ‘Oh, nu știm încă. Dar vor spune, Ei bine, câți ani ai? Nu trebuie să faci ceva doar pentru că oamenii îți spun că asta trebuie să faci. Asigurați-vă că este potrivit pentru dvs. și, în acest moment, nu am decis încă ce este potrivit pentru noi.”

ea a adăugat apoi: „m-am putut vedea în totalitate scufundându-mă în acea viață și făcând asta.”

Chrishell spune că a fost oarbă de soțul ei

decizia lui Justin Hartley de a divorța de Chrishell Stause „a ieșit din senin”

la prima lor aniversare de nuntă în 2018, Justin a adus un omagiu soției sale, scriind pe Instagram: „Cea mai bună zi, cei mai buni prieteni și familie, cea mai bună soție! Prima aniversare fericită pentru @chrishellhartley!! Să facem 300 de milioane mai mult!”

Mai mult: celebrele exes de Vânzare Sunset cast

cu toate acestea, până în anul următor, cuplul a fost de asteptare se închide. Potrivit lui Chrishell, decizia lui Justin de a depune cererea de divorț a ieșit din senin – și printr-un text. Actrita a fost „oarba” si distrasa, scene din care au jucat pe vanzarea apusului de soare.

Chrishell vorbește despre divorțul ei la vânzarea Sunset

Justin a depus divorțul în noiembrie 2019 citând „diferențe ireconciliabile”, deși a enumerat data separării lor ca iulie. Chrishell, cu toate acestea, a citat data separării lor ca noiembrie, când Justin a depus. Ei au participat la o mulțime de evenimente publice împreună din iulie până în noiembrie, sugerând că căsătoria lor nu a fost pe stânci.documentele arată ,de asemenea, că actrița caută sprijin conjugal și îi cere soțului ei înstrăinat să plătească onorariile avocatului ei, lucru pe care Justin îl susține.

Chrishell Stause se adresează divorțului ei la vânzarea Sunset

Chrishell spune că a fost oarbă de divorț și a abordat șocul împărțit în sezonul trei al Selling Sunset. „Când mă gândesc la căsătorie, cred că lucrezi la lucruri cu oamenii. Nu sunt perfecte, nimeni nu este. Lucrezi la asta. Vorbești despre asta”, a spus ea. „Nu te duci să cauți iarbă mai verde. Uneori trebuie să udi iarba pe care o ai și asta este căsătoria.”

Mai mult: când Netflix lansează vânzarea Sunset sezonul patru?

cuplul imaginat o lună înainte de Justin a depus pentru divorț

în timp ce vorbea cu prietenul ei și Co-star Mary în camera ei de hotel, după ce sa mutat din casa ei marital, un Chrishell lacrimi a explicat că Justin texted ei spunând că a fost depunerea de divorț. „Ne-am certat în acea dimineață la telefon… nu am discutat lucrurile, și înainte de a avea ocazia să ne dăm seama de ceva, a depus dosarul.

„am aflat pentru că mi-a trimis un mesaj că am fost depuși. Patruzeci și cinci de minute mai târziu, lumea știa.”Ea a adăugat:” Am vorbit cu el imediat după aceea pentru că am crezut că trebuie să fie o glumă, dar acesta a fost sfârșitul comunicării. Ce spui după asta?

vedeta nu a împărtășit niciodată motivul divorțului ei, deși a recunoscut că a vândut Sunset că ascensiunea bruscă a lui Justin la faimă l-a „schimbat”. La câteva zile după despărțirea lor, Chrishell a împărtășit o postare criptică pe Instagram, scriind: „este greu să vezi cum oamenii se schimbă chiar în fața ta. Dar este și mai greu să-ți amintești cine erau.”

cu cine se întâlnește Justin Hartley?

actorul se întâlnește în prezent cu fostul său co-star tânăr și neliniștit, Sofia Pernas. Chrishell a jucat, de asemenea, pe săpun, iar cele două doamne au fost prietenoase pe rețelele de socializare, comentând adesea postările celuilalt.

Justin se întâlnește cu fosta sa co-star Sofia Pernas

într-un post de Ziua Îndrăgostiților Justin a scris pentru Chrishell, Sofia a răspuns: „Da!!! De asemenea, Chrishell i-a urat Sofiei o zi de naștere fericită, răspunzând la una dintre fotografiile ei: „ești cea mai drăguță absolută!!!! Ziua de naștere fericităyyyyyyyyyyyy!!!!”perechea pare să fi început să se întâlnească la începutul anului 2020, la scurt timp după ce Justin a cerut divorțul. În timp ce păsările de dragoste încă nu au împărtășit imagini între ele pe Instagram, Sofia a încărcat o poveste despre ceea ce părea a fi mâna iubitului ei înfășurată în jurul unui trabuc și a unei băuturi.

asigurați-vă că nu pierdeți niciodată o poveste! Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru pentru a obține toate celebritățile, știrile regale și stilul de viață livrate direct în căsuța de e-mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *