cele mai bune recenzii pentru saltele naturale și organice

revizuite medical de Dr.Gregory Minnis, DPT
Dr. Gregory Minnis este un kinetoterapeut cu interes în terapia manuală ortopedică. A absolvit Universitatea din St. Augustine din Florida cu o diplomă de Doctor în terapie fizică. Experiența sa de lucru include terapia fizică ortopedică, medicina sportivă, reabilitarea neurologică, evaluarea avansată și tratamentul leziunilor de alergare și tratamentul avansat al complexului pelvin, coloanei vertebrale și extremităților. Îi place să petreacă timp în aer liber cu bicicleta, schi și surfing.

văzând că somnul este un lucru atât de natural, mulți oameni caută saltele ecologice accesibile. Găsirea celei mai bune saltele sănătoase sau a unei saltele vegane poate necesita ceva mai multă muncă decât găsirea unui lucru confortabil, așa că am adunat saltelele organice și naturale de top de pe piață pentru a facilita compararea celor mai bune saltele ecologice și ecologice. Aceste opt saltele online sunt notabile pentru caracteristicile lor ecologice, bine făcute. Companiile de saltele furnizează în mod responsabil materiale și angajează eforturi ecologice.

cum am ales saltelele naturale de top

pentru a pune la punct această listă, am mers la toate paturile pe care le-am testat în trecut și le-am sortat pe cele care sunt deosebit de ecologice și axate pe sănătate. De acolo, le-am ales pe cele pe care le considerăm cele mai bine cotate. Deoarece toată lumea are preferințe diferite, vom trece peste lucruri precum cea mai bună saltea verde online și cea mai bună saltea organică pentru traverse laterale, astfel încât să vă fie mai ușor să determinați ce saltea vă va plăcea cel mai mult.

6 Cele mai bune saltele organice din 2021

 • cea mai bună saltea din spumă cu memorie naturală – Brentwood Home Oceano
 • cea mai confortabilă saltea organică – pernă de saltea verde Avocado
 • cea mai bună saltea naturală bugetară – Awara
 • cea mai bună saltea naturală – salteaua mea verde Natural Escape
 • cea mai bună saltea organică – Plushbeds Botanical Bliss
 • li>

onest saltea naturala de revizuire video

Brentwood Oceano – cel mai bun spuma de memorie saltea

Brentwood Oceano saltea este un pat hibrid eco-friendly, care va găzdui toate tipurile de traverse, deși ne place cel mai bine pentru traverse laterale.

salteaua are o grosime enormă de 14,5″ și este realizată cu bobine înfășurate individual în partea de jos, spumă Airlux și microcoils în mijloc și spumă cu memorie gel deasupra. Construcția și materialele oferă atât o reducere a presiunii, cât și un sprijin amplu.

Oceano are, de asemenea, un capac moale, nedemontabil, realizat din fibre Tencel pe bază de plante și lână din Noua Zeelandă. Acest pat nu este ieftin, dar plătiți pentru materiale de înaltă calitate, netoxice.

salteaua Brentwood Oceano este extrem de confortabilă

Din punct de vedere tehnic, nu este o saltea complet naturală sau organică, dar nu este o opțiune proastă dacă nu vă deranjează să aveți o pat bazat. Materialele utilizate în Brentwood Oceano sunt certificate CertiPUR-US, deci aceasta este o saltea din spumă de memorie netoxică.

de ce am ales aceasta ca una dintre cele mai bune saltele naturale —aceasta este o saltea incredibilă pentru traversele laterale. Dacă vă place o senzație de pluș și pernă, probabil că vă va plăcea această saltea cu spumă de memorie. Credem că este una dintre cele mai confortabile saltele online.

 • Transport Gratuit & returnează
 • 365 nopți Perioada de probă
 • 25 de ani garanție
 • Made in Statele Unite ale Americii

avocado saltea verde – cel mai confortabil

avocado este o saltea hibrid realizate cu materiale organice și naturale. Este construit cu bobine de oțel reciclate, învelite în țesături și latex organic certificat 100% GOLS pentru a fi cea mai bună saltea pentru sănătatea ta.

pentru o pernă suplimentară, puteți achiziționa un topper suplimentar pentru a adăuga încă doi centimetri din acea spumă de latex, ceea ce vă oferă o senzație mai moale și o grosime suplimentară pentru oricine este mai greu. Este o saltea mai scumpă, dar este realizată din materiale naturale premium și are o estetică foarte frumoasă, pământească.

Avocado este o opțiune excelentă pentru traverse spate, stomac și combo

capacul este realizat din bumbac organic moale și lână importată din India. Miroase grozav, aproape ca un sac de pânză sau o piață a fermierilor.

De ce Avocado este una dintre cele mai bune saltele verzi online — Avocado este un pat mai ferm, care va fi deosebit de bun pentru traversele din spate și stomac. De asemenea, este disponibil într – o opțiune vegană pentru oricine dorește un pat fără straturile reci

 • Transport Gratuit & returnează
 • 365 nopți Perioada de probă
 • 25 ani garanție
 • made in USA

Awara sleep-cel mai bun buget saltea naturala

Awara este una dintre saltelele noastre preferate din latex, având în vedere că este de susținere, durabil, confortabil și bine făcut. Are o mulțime de certificări care arată că este o saltea ecologică și este susținută de o garanție „pentru totdeauna”. Ai chiar și o fereastră de încercare de 365 de noapte.

este un pat cu aspect bun, cu o mulțime de materiale naturale și organice

Dacă sunteți un dormitor lateral strict, Awara nu ar fi prima noastră recomandare, dar credem că este minunat pentru stomac și traverse spate. Dacă sunteți greu, Awara este frumos, deoarece este 13″ gros cu 9″ bobine de buzunar.

De ce Awara este una dintre cele mai bune saltele naturale — Awara este o saltea organică accesibilă. Atâta timp cât știi că primești un pat mai ferm, cu o mulțime de sărituri, ar trebui să fii mulțumit de Awara—nu este un pat standard de spumă online.

 • Transport Gratuit & returnează
 • 365 nopți Perioada de probă
 • garanție pentru totdeauna

salteaua mea verde – cea mai bună saltea naturală

salteaua naturală de evacuare din MyGreenMattress.com este un pat ecologic care încorporează latex natural, bumbac organic 100% și lână din Noua Zeelandă. Este hipoalergenic și antimicrobian, ceea ce îl face o opțiune bună pentru persoanele care suferă de alergii și pentru orice alte persoane sensibile. Ne place că nu are un miros copleșitor de saltea nouă și că oferă un suport amplu, având în vedere că are bobine și spumă de latex.

este greu să găsești lucruri negative de spus despre salteaua naturală de evacuare

unul dintre lucrurile noastre preferate despre salteaua naturală de evacuare este că este accesibilă, mai ales atunci când o comparați cu alte saltele naturale și saltele organice. Pentru a vă face o idee despre prețuri, natural Escape se vinde cu aproximativ 1.300 USD înainte de orice reduceri pentru queen size.

De ce natural Escape este o saltea sănătoasă excelentă — având în vedere punctul de preț și designul centrat pe sănătate al acestei saltele, credem că acest lucru ar face o saltea fantastică pentru copii. Nu este complet organic, dar credem că este confortabil și durabil pentru oricine caută o opțiune bună de sănătate.

 • Transport Gratuit & returnează
 • 100 de nopți Perioada de probă
 • 25 de ani garanție
 • Made in SUA

plushbeds – cea mai bună saltea organică

plushbeds este una dintre cele mai ecologice și organice Saltele pe care le puteți obține online. Materialele din interior sunt Latex Dunlop organic certificat, bumbac organic și lână organică din Noua Zeelandă.

salteaua de 10″ queen size PlushBeds Botanical Bliss

vi se oferă posibilitatea de a alege între o construcție de 9″, 10″ sau 12″ și două niveluri de fermitate: mediu-firmă. Puteți personaliza fermitatea și mai mult prin rearanjarea straturilor din interior, deoarece fiecare placă de latex are un nivel de fermitate diferit.

De ce am ales PlushBeds —această saltea este una dintre cele mai bune saltele organice pentru traverse laterale, traverse spate și stomac și traverse combinate datorită versatilității sale. Aceasta este o opțiune confortabilă pentru aproape oricine dorește o saltea ecologică.

 • Transport Gratuit & returnează
 • 100 de nopți Perioada de probă
 • 25 de ani garanție
 • Made in Statele Unite ale Americii

zenhaven – cel mai bun saltea pentru sănătate

zenhaven este o saltea spumă flippable, care are părți moi și ferme, deși le-am evalua ca mediu-ferm și ferm, respectiv. Este fabricat de Saatva, care este un brand recunoscut pentru practicile sale ecologice și utilizarea materialelor de calitate.

patul este bouncy și receptiv și doarme mai rece decât omologii săi de spumă de memorie sau poli spumă. Latexul natural face ca această saltea să fie antimicrobiană și hipoalergenică. În plus, capacul din bumbac organic este moale și are un miros frumos, pământesc.

deoarece aceasta este o saltea cu două fețe, puteți selecta preferința dvs. de fermitate pentru fiecare parte. Nu am văzut multe mărci care oferă acest nivel de flexibilitate, iar această caracteristică vă poate ajuta salteaua să dureze mai mult, variind uzura pe ea.

Două opțiuni pentru a obține dreptul cu Zenhaven

De ce Zenhaven este o opțiune de top-evaluat — Zenhaven este ușor scump pentru domeniul saltea on-line, dar este destul de accesibil prin standardele tipice de pat din spumă de latex.

 • Transport Gratuit & returnează
 • 180 de nopți Perioada de probă
 • 20 de ani garanție
 • Made in Statele Unite ale Americii

cel mai bun on-line de stabilire a prețurilor saltea verde

puteți găsi o saltea organice accesibile sau să plătească pentru o opțiune mai luxos. Oricum, verificați site-urile web pentru a vedea dacă există vânzări sau reduceri pe care le puteți obține pentru a economisi mai mulți bani.

de ce ai încredere în noi

ia un fel de somn ai visat doar cu ajutorul echipei noastre de experți saltea. Testăm personal peste 150 dintre cele mai bune soluții de somn de la peste 60 de mărci de top de pe site, astfel încât să puteți fi siguri că primiți recenzii imparțiale, comparații corecte și recomandări personalizate.

Review team

 • McKenzie Dillon

  Combo Sleeper

 • Owen Poole

  Side Sleeper

 • JD Christison

  Combo Sleeper

 • Jack Reynoso

  Combo Sleeper

Benefits Of Natural And Organic Mattresses

Here are a few reasons why you might doriți să luați în considerare o saltea organică sau naturală:

 • hipoalergenic —o saltea naturală, dacă este făcută din materiale naturale și organice, poate ajuta la reducerea reacțiilor alergice.
 • antimicrobian-saltelele naturale și organice au adesea proprietăți antimicrobiene, făcându-le o opțiune bună pentru sănătatea ta. Asta înseamnă că materialele împiedică creșterea microorganismelor, cum ar fi mucegaiul, mucegaiul și bacteriile.
 • dormit fără dăunători-materialele utilizate în saltelele naturale pot ajuta, de asemenea, la prevenirea acarienilor de praf. Dacă astmul sau eczema se aprind, există șansa să se datoreze acarienilor. Obținerea unui pat natural poate fi un pas mare către o saltea fără acarieni.
 • fără gazare-cu un pat natural (și adesea cu paturi non-naturale, dar totuși ecologice), nu trebuie să vă ocupați de gazare sau de eliberarea de gaze și alte substanțe chimice găsite în saltelele tradiționale de pat în cutie.

paturile care sunt comercializate pe calitățile lor naturale și organice sunt atractive, deoarece companiile care se concentrează pe materiale naturale se concentrează și pe metode de fabricație ecologice.

certificări pentru saltele ecologice și de sănătate

când cumpărați o saltea ecologică care este bună pentru sănătatea dvs., veți vedea o mulțime de tactici publicitare. Există o mulțime de cuvinte cheie și fraze care sunt aruncate în industrie, astfel încât utilizarea unei organizații cu certificări puternice vă poate ajuta să reduceți publicitatea și să ajungeți la ceea ce vă interesează. Aceste certificări sunt ștampile de materiale netoxice și ecologice:

 • CertiPUR-US: Căutați această certificare pe materiale din spumă petrochimică sau spumă poli și memorie, pentru a vedea dacă spuma este sănătoasă pentru dvs. și pentru mediu. Potrivit site-ului CertiPUR-US, o spumă certificată este fabricată fără epuizatoare de ozon, pbdes, TDCPP sau TCEP („Tris”) ignifuge, mercur, plumb, formaldehidă, ftalați reglementați de Comisia pentru Siguranța Produselor de consum. Salteaua trebuie, de asemenea, să aibă emisii scăzute de COV (compus organic volatil) pentru calitatea aerului interior (mai puțin de 0,5 părți pe milion).
 • GREENGUARD Gold: Această certificare de sănătate asigură că produsul este potrivit pentru locuri cum ar fi facilități de asistență medicală și în școli. Înseamnă că produsul are o expunere scăzută la COV și este fabricat din materiale cu emisii reduse. Acest lucru face ca patul să fie sigur pentru copii, vârstnici și alte persoane sensibile. Multe dintre saltelele organice despre care am publicat recenzii au această certificare, dar nu este exclusivă pentru ele.
 • GOLS (Global Organic Latex Standard): acesta garantează că produsul conține cel puțin 95% materii prime organice certificate în latexul în sine, nu întreaga saltea. Cu alte cuvinte, ajută la conferirea patului titlul de saltea organică, dar nu face întregul pat organic. Există cerințe pentru materialele de umplutură, de asemenea, pentru a se asigura că acestea sunt sigure și au emisii reduse, precum și. O certificare GOLS înseamnă, de asemenea, că producătorii respectă liniile directoare ecologice în producția lor.
 • GOTS( Global Organic Textile Standard): GOTS este similar cu GOLS, dar se referă la textile în loc de spume. Pentru o saltea organică, asta înseamnă materialul de acoperire și, de obicei, stratul ignifug. O certificare GOTS înseamnă că țesătura este alcătuită în primul rând din fibre organice certificate și că—la fel ca GOLS—producătorii sunt o grămadă conștientă de mediu.

puteți obține lowdown pe procesele lor de testare, specificul cerințelor lor și detaliile organizațiilor lor pe site-urile lor.

materiale naturale pentru saltele

la fel cum există certificări de sănătate de căutat atunci când faceți cumpărături pentru o saltea naturală, există și materiale specifice care sunt adesea folosite în paturi ecologice:

 • CertiPUR-US foam. Saltelele Bed-in-a-box sunt fie paturi din spumă, fie paturi hibride (care includ spumă și bobine). O saltea ecologică realizată cu aceste tipuri de spume ar trebui să fie CertiPUR-US certified. Uneori, companiile arunca în jurul valorii de cuvinte naturale și organice, dar se va referi doar la capacul saltelei, spre deosebire de materialele interne, deoarece penoplasme și spume de memorie nu sunt naturale.
 • GOLS certificate. Dacă un pat întreg, nu doar capacul, este promovat ca fiind natural și/sau organic, straturile de spumă sunt probabil latex, care ar trebui să fie certificate GOLS. Latexul este un agent natural de respingere a insectelor și este antimicrobian, astfel încât un strat de latex va descuraja acarienii de praf și, de asemenea, va ajuta la prevenirea creșterii mucegaiului și a mucegaiului. De asemenea, face pentru un pat frumos spongios-moale senzație și respiră bine.

Uită-te atât la Materialul saltelei, cât și la Materialul capacului. Huse ecologice sunt realizate fie cu 100% lână organică din Noua Zeelandă, 100% bumbac organic sau o combinație a celor două. Lâna din Noua Zeelandă este, de asemenea, frecvent utilizată ca parte a unui strat ignifug, astfel încât să puteți avea o saltea fără retardant de spumă din substanțe chimice potențial dăunătoare. Lana este o opțiune mai naturală.

Pro și contra saltelelor organice

Pro

 • produse durabile din punct de vedere ecologic — dacă vă pasă să ajutați pământul, alegerea acestor materiale vă poate ajuta să trăiți o viață mai ecologică.
 • produse mai sănătoase, naturale — saltelele pot fi uneori fabricate din materiale care nu sunt la fel de bune pentru sănătatea ta. Saltelele naturale sunt mai susceptibile de a fi fabricate din produse mai sănătoase.
 • materiale hipoalergenice și antimicrobiene — multe saltele organice ajută la menținerea alergiilor și dăunătorilor, cum ar fi acarienii de praf.
 • opțiuni pentru saltele vegane — dacă sunteți vegan sau preferați produsele vegane, saltelele naturale sunt locul unde le puteți găsi.

contra

 • alergii —subiectul alergiilor și astmului la saltelele din latex este ceva care uneori apare în legătură cu saltelele.
 • preț-datorită tuturor certificărilor adăugate etc., paturile naturale și organice pot fi mai scumpe decât alte opțiuni.
 • Marketing-Marketingul poate fi greu de navigat, deoarece multe companii aruncă cuvinte precum naturale fără certificări adecvate. Va trebui să faceți cercetări pentru a afla mai multe.

cum să eliminați o saltea naturală

potrivit Consiliului de reciclare a saltelelor (MRC), mai mult de 50.000 de saltele pe zi sunt aruncate în SUA și multe dintre acestea ajung în depozitele de deșeuri. Dacă sunteți interesat de materiale durabile, organice, probabil că sunteți angajat să refaceți sau să reciclați saltelele vechi. Iată câteva opțiuni:

 • reciclați —comercianții cu amănuntul de saltele, hotelurile și spitalele pot lăsa saltelele direct la instalațiile de reciclare. MRC a fost fondată de industria de lenjerie de pat și reciclează aproximativ 1,5 milioane de saltele în fiecare an și parteneri cu companii precum Bye Bye Mattress pentru a oferi programe de reciclare a saltelelor.
 • Doneaza. De asemenea, puteți opta pentru a dona salteaua folosită ușor. Dacă salteaua dvs. este deteriorată sau a avut bug-uri de pat în trecut, este probabil nesalvabilă pentru organizațiile de caritate. Habitat for Humanity, Armata Salvării și bunăvoința sunt toate organizații populare bazate pe donații.

dacă nu puteți găsi o modalitate de a recicla sau de a dona salteaua, este de obicei considerată un „articol voluminos” și ridicată în municipalitatea dvs. bi-săptămânal sau lunar. Există tendința de a fi drop-off locații dacă sunteți în măsură să lansare elementul-te. Vizitați site-ul Departamentului de gunoi și canalizare al comunității dvs. pentru mai multe informații.

copiii au nevoie de un pat Organic?

există puține saltele complet organice acolo, mai ales dacă sunteți pe un buget limitat. Majoritatea saltelelor organice de acolo au unele materiale organice, chiar dacă întregul pat nu este organic. De exemplu, puteți avea o saltea din latex natural cu un capac din bumbac organic. Aceasta este încă o saltea ecologică și sănătoasă, chiar dacă nu este complet organică. Pentru copii mici, nu suntem convinși că aveți nevoie de o saltea complet organică.

dacă nu doriți să mergeți complet organic, dar doriți o opțiune de pat mai sănătoasă, luați în considerare căutarea saltelei fără ignifug, saltele fără fibră de sticlă sau saltele cu cel puțin unele materiale organice sau ecologice care sunt mai sănătoase.

alergii la spuma de Latex

potrivit Fundației pentru astm și alergii din America, mai puțin de 1% dintre persoanele din Statele Unite sunt alergice la latex. Deci, da, este adevărat că ați putea fi alergic la latex și ar trebui să vă adresați medicului dumneavoastră dacă aveți reacții adverse din cauza unui pat din latex, dar este posibil să fiți complet bine.

chiar dacă faceți parte din acel grup nefericit, puteți totuși să vă uitați la saltelele realizate cu materiale din latex care au fost certificate GOLS, deoarece o mulțime de latex certificat 100% natural a trecut printr-un proces de clătire care elimină proteinele naturale din latex (sunt solubile în apă), făcându-l hipoalergenic.

de asemenea, rețineți că pielea dvs. nu va fi în contact direct cu latexul—există cel puțin o acoperire între dvs. și spumă.

Best Eco-Friendly Mattresses Summary

Mattress Highlight Firmness Rating
Brentwood Home Oceano Best Natural Memory Foam Mattress
Avocado Green Mattress Pillow Top Most Comfortable Organic Mattress
Awara Best Budget Natural Mattress
My Green Mattress Natural Escape Best Natural Mattress
PlushBeds Fericire botanică cea mai bună saltea organică medie sau medie
Zenhaven cea mai bună saltea pentru sănătate medie sau fermă

întrebări frecvente

ce este o saltea naturală?

o saltea naturala este una cu materiale naturale. De cele mai multe ori, acestea vor include bumbac, tencel, spumă de latex etc.

ce este o saltea organică?

o saltea organică este una cu materiale organice certificate, cum ar fi bumbacul organic și spuma de latex organic.

Ce certificări ar trebui să caut?

doriți să vă asigurați că patul dvs. are certificarea CertiPUR-US dacă folosește poliuretan sau spumă cu memorie. Poate că cea mai bună certificare pentru a vedea, totuși, este GREENGUARD Gold de către mediul UL. S-ar putea să vedeți, de asemenea, GOLS pentru latex organic și GOTS pentru bumbac organic.

sunt paturi naturale / organice confortabile?

Heck da! Există o mulțime de paturi cu adevărat confortabile care folosesc materiale naturale ecologice. Le puteți găsi în tot felul de niveluri de fermitate, precum și.

cât va costa un pat natural / organic?

sunt mai scumpe, deoarece tind să includă materiale de calitate superioară. În medie, o saltea naturală/organică costă aproximativ 1.500 USD pentru dimensiunea reginei. Asta înainte de reduceri.

care este cea mai sănătoasă saltea?

verificați postarea noastră de mai sus pentru mai multe informații despre materiale și certificări de sănătate.

saltelele organice merită banii?

ca în orice, dacă o saltea naturală sau organică merită banii este subiectivă. Sunt mai scumpe, deoarece tind să includă materiale de calitate superioară și oferă liniștea sufletească de a fi de obicei hipoalergenice și anti-dăunători, ca să nu mai vorbim de mai durabile pentru mediu. Trebuie să decizi dacă asta merită pentru tine.

Cum aleg o saltea organică?

puteți începe prin a citi lista noastră de mai sus din această postare pentru a vedea câteva dintre recomandările noastre pentru cele mai bune saltele organice de acolo chiar acum. Prețul, materialele, pe ce parte dormiți și alergiile joacă un rol important în a decide cum să alegeți o saltea organică sau naturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *