Cele mai bune 23 de țări pentru rucsac

In zilele noastre, de călătorie în întreaga lume este mai ușor de atins decât oricând. Zborurile internaționale sunt mai ieftine, țările care anterior nu puteau fi vizitate sunt deschise turiștilor. Este mai ușor ca niciodată pentru a vedea lumea, și mulți aleg să rucsac din țară în țară. Acest stil de călătorie permite excursioniștilor să vadă cultura reală a diferitelor țări și, în cea mai mare parte, la un buget ușor. Locuri ca America de Sud și Asia de Sud-Est atrage hoardele de backpackers, deoarece acestea oferă opțiuni ultra-ieftine pentru călătorie în diverse cultural și natural frumoase țări.

pentru chiar mai puțin de 10 dolari pe zi, puteți călători în jurul unei țări noi care se confruntă cu bucătării autentice, culturi noi uimitoare, Vedeți fenomene naturale și chiar minunile lumii. Urcați pe cei mai înalți munți din lume sau faceți scufundări în apele tropicale, toate acestea sunt la îndemână pentru un backpacker cu ambiție. Dacă vă planificați prima călătorie cu rucsacul, citiți articolul nostru despre cele mai bune pentru începători. Unele țări sunt mai ușor de călătorit decât altele, deci este mai bine să începeți cu o zonă mai aclimatizată turiștilor.

un lac din Albania.

plajele din Albania sunt încă în mare parte neatinse de turism.

Albania

în cazul în care călătoresc Italia apeleaza la tine, dar eticheta de preț este prea solid, ia în considerare Albania ca o destinație. Aici backpackers vor găsi climate mediteraneene, vederi și cultură fără prețuri din Europa de vest. Țara este căptușită cu plaje frumoase, care nu sunt ambalate cu turisti. Puteți lua cu ușurință un avion sau o plimbare cu trenul din alte orașe principale din Europa, unde bucătăria locală este și mai ieftină.

Spania

Spania este o destinație excelentă backpacker Europene. Clima mediteraneană însorită înseamnă excursii pot avea loc pe tot parcursul anului, cu obiective turistice pentru a vedea în toată țara. Barcelona deține atracții pline de viață ale orașului, cu mâncăruri delicioase spaniole la fiecare colț de stradă. Tapas și cocktail-uri pe frumoasele plaje spaniole sunt un mod relaxant de a petrece câteva zile de excursie backpacking, să ia o baie sau încercați navigarea în apele calde albastre mediteraneene.

Ungaria

această țară închisă în centrul Europei are o cultură distinct unic, ceea ce face un loc uimitor pentru un backpacker pentru a explora. Ungaria este plină de orașe mici și sate în peisajul rural pitoresc, în timp ce capitala Budapesta este un centru al călătoriilor din Europa de Est. Băile termale și peșterile subterane atrag vizitatori din toate părțile, așa că vă recomandăm să vizitați Ungaria, poate înainte de a vă deplasa în Europa de Est.

Croația

Croația a devenit o destinație mult mai populară în ultimii ani, parțial datorită succesului uriaș al Game Of Thrones, filmat în mare parte în orașul Dubrovnik. Fanii spectacolului trebuie să viziteze și să vadă arhitectura unică, care este atât de distinctivă și frumoasă, indiferent dacă vă place spectacolul sau nu. Plaje de nisip superbe face semn backpackers la tabără pentru câteva zile, și viața de noapte din Split și Zagreb atrage mulți care caută un moment bun pe un buget.

Dubrovnik, Croația.

vedeți „Kings Landing” în călătoria dvs. în Croația.

Estonia

Estonia este destinația perfectă pentru backpacker pentru cei care doresc să vadă Scandinavia, dar nu au buget pentru ea. În loc să vizitați Suedia sau Danemarca, încercați să mergeți în Estonia, unde există o întreagă gamă de culturi într-un singur loc.

orașele vechi din orașe sunt ciudate și europene, iar bucătăria locală excelentă este oferită la același preț ca un burger. Vedeți influențele rusești, Baltice și europene în această țară mică, dar interesantă. Călătoria este un mod interesant de a vă petrece timpul, dar în țările mai puțin vizitate, cum ar fi Estonia, se poate simți puțin singur. Citiți aici despre backpacking cu o chitară și cum vă poate ajuta să vă faceți prieteni în locuri noi.

Madeira, Portugalia.Madeira, Portugalia este acasa, la unele dintre cele mai bune vederi la mare din Europa.

Portugalia

Portugalia este cunoscută pentru vremea sa uimitoare și stilul de viață relaxat, a fost întotdeauna o destinație populară de backpacking. În Lisabona, mesele ieftine pot fi obținute la restaurantele locale, pentru mai puțin de 10 USD pe timp. Plimbari cu trenul în jurul țării sunt un mod ieftin de a călători, cu cazare fiind ușor mai scumpe decât Europa de est, de exemplu. Navigarea este populară pe coastă și există o viață de noapte excelentă în orașe pentru petrecăreți. Indiferent de tipul de călătorie pe care îl planificați, Portugalia are ceva pentru a se potrivi fiecărui backpacker.

Asia

Thailanda

în ultimele decenii, Thailanda a evoluat de la o destinație relativ necunoscută și neînvățată la un hotspot turistic. Litoralul țării este plin de stațiuni all-inclusive, dar Thailanda este, de asemenea, o destinație foarte populară pentru backpacking.

dacă vă puteți rupe-te departe de plaje frumoase, Thailanda de Nord și interioare oferă încă vreme tropicale, obiective turistice uluitoare, și împrejurimile exotice pe o fracțiune din buget. Toate din Asia de Sud-Est poate fi backpacked cu ușurință, și Thailanda este doar una dintre mai multe destinații uimitoare puteți lovit pe o excursie. Thailanda este umplut cu oportunități de a lua în cultură bogată și minuna la peisajul natural. Thai Street food este o altă atracție uriașă, cu delicioase Pad autentic Thai făcut proaspăt pentru $1. Zborul în Bangkok va fi cea mai mare cheltuială, dar după ce ați văzut orașul, puteți rucsacul restul țării pentru câțiva dolari pe zi.

India

pentru backpacker aventuros nu se tem să-l dur un pic, India este una dintre cele mai bune țări pentru a vizita. Dacă sunteți în stare să barter, apoi călătoresc India va fi o briza. Hostel Paturi și mese restaurant pot fi găsite pentru doar câțiva dolari, în timp ce gura-adăpare alimente stradă va costa doar cenți. Bucurați-vă de cultura bogată și plină de culoare a Indiei, în timp ce vă bucurați de bucătăria locală minunată și bucurați-vă de acest paradis pentru backpackers.

Vietnam

o altă destinație excelentă în backpacker-friendly Asia de Sud-Est, Vietnam este un loc minunat de a călători. Obiectivele turistice și activitățile de care se pot bucura vizitatorii țării sunt adesea ieftine sau gratuite, iar cazarea este la fel de ieftină. Mulți backpackeri aleg să vadă țara dintr-o motocicletă, dar autobuzele sunt o altă opțiune ieftină.

în Hanoi, vânzătorii ambulanți și restaurantele ieftine oferă o gamă largă de mâncăruri delicioase, iar în afara marilor orașe, peisaje frumoase așteaptă să fie minunate. Economisiți bani în Vietnam, în timp ce vedeți una dintre cele mai bune țări de rucsac de aproape.

Nepal

Nepal este destinația finală pentru excursionist grave / backpacker. Unele dintre cele mai înalte vârfuri din lume sunt situate în Nepal, împreună cu mii de kilometri de trasee de backpacking și drumeții. Excursioniștii vin în fața Himalaya în fiecare an, unde există o mulțime de călătorii pentru iubitorii de aer liber. Peisajul oferă priveliști montane și spații deschise vaste, iar traseele sunt umplute cu și mai multe atracții.

de-a lungul trek dvs., veți trece cabane, temple, și case unde puteți găsi cazare, locuri să se bucure de bucătăria locală autentică, site-uri populare și mai mult. În Kathmandu, și mai multe atracții ale orașului pline de viață și mâncare de stradă așteaptă când ați terminat de văzut toată frumusețea naturală pe care Nepalul o are de oferit.

lacurile Gokyo, Khumjung, Nepal.

urca cel mai faimos și cel mai înalt munte din lume, sau cel puțin să-l vezi.

Cambodgia

Cambodgia este un alt loc ieftin pentru rucsac, o țară plină de caracter și farmec. Cazarea este disponibilă în cea mai ieftină pensiune din lume pentru doar 1 USD pe noapte, iar sărbătorile uriașe sunt disponibile de la vânzătorii de alimente stradale chiar și pentru cele mai strânse bugete. Locațiile exotice și plajele frumoase fac din Cambodgia una dintre cele mai bune țări pentru rucsac și una dintre cele mai ieftine țări.

Phillippines

Phillippines deține o multitudine de minuni naturale, obiective turistice fenomenale care atrag mulți excursioniști și turiști. Nu este la fel de popular ca alte destinații din Asia de Sud-Est, dar este la fel de ieftin. Atracțiile uluitoare care pot fi văzute în întreaga țară fac ca turismul să crească încet, dar mâncarea delicioasă de stradă și cazarea ieftină înseamnă că aceasta este încă o destinație de backpacker de vis.

Indonezia

Bali poate fi un pic mai scumpe și turistice, cu mulți turiști și călătorii pentru prima dată făcându-l destinația lor. Orașul este încă minunat de văzut, dar în afara insulelor îndepărtate oferă o experiență mult mai bună. Mâncarea și cazarea Ultra-ieftine pot fi găsite pe aproape orice paradis insular Indonezian, fără a concura cu mulțimea turistică. Aventura așteaptă pentru backpackers în Indonezia, în cazul în care plajele frumoase sunt un ban de o duzină.

un steag național în Bali.

cine nu vrea să viziteze un paradis insular tropical?

Turcia

Turcia, unde Occidentul întâlnește estul, este o destinație de călătorie diversă și fascinantă. Cazarea este ieftină, iar bucătăria turcească oferă mese delicioase sănătoase pentru schimbarea buzunarului. Street food este întotdeauna o alegere excelentă, verificați una dintre numeroasele piețe din Istanbul pentru unele chilipiruri. Doar ai grija pentru hoți de buzunare! Atâta timp cât backpackers sunt inteligente despre modul în care călătoresc, atunci toate aceste destinații sunt sigure.

Sri Lanka

Sri Lanka este una dintre cele mai bune țări de vizitat în Asia, deoarece există atât de multe experiențe într-o țară mică. Mergeți în jurul plantațiilor de ceai, faceți plimbări pitorești cu trenul și vedeți temple și elefanți. Este un loc ieftin pentru a obține în jurul valorii de, și mâncarea de stradă este de a muri pentru. Obțineți o cameră privată într-o pensiune pentru mai puțin de 5 USD și vedeți unele dintre cele mai renumite situri arheologice din lume.

Backpackers se bazează foarte mult pe echipamentul lor, rucsaci mai presus de toate. În țările asiatice precum Sri Lanka, găsirea unor înlocuitori pentru echipamentele deteriorate poate fi o durere de cap, imaginați-vă că sunteți prinși cu un rucsac rupt într-o țară în care nu vorbesc engleza. Preveniți această problemă transportând un kit bun de reparare a rucsacului, astfel încât să fiți pregătiți pentru orice ar putea arunca călătoriile dvs. asupra dvs.

Laos

Laos este o altă destinație backpacker fantastic în Asia. Călătorește în regiune pe o motocicletă, este una dintre cele mai ieftine țări în care să te deplasezi și să stai. Mâncarea și împrejurimile naturale sunt minunate de experimentat, precum și natura primitoare a localnicilor. Țara superbă din Laos este un paradis pentru excursioniști, există călătorii uimitoare prin peisaje frumoase peste tot.

peisaj Laos.

Laos deține unele obiective turistice cu adevărat fenomenal!

Africa

Maroc

Maroc este cunoscut ca fiind una dintre cele mai ușoare țări pentru excursioniști pentru a vizita în Africa. Mâncarea și băuturile proaspete sunt aproape ridicol de ieftine, iar cazarea este la fel de accesibilă. Peisajul deșert uimitor în Maroc este extrem de plăcută, și de ce nu furnizează călătoria cu o excursie în deșertul Sahara. Călătoriile și tururile pot fi rezervate fără a rupe banca, așa că vedeți această minune a lumii în vizita dvs. în Maroc.

America Centrală și de Sud

Guatemala

ruinele și vulcanii Maya sunt doar două dintre numeroasele atracții minunate din Guatemala, unde atracțiile de văzut și lucrurile de făcut sunt nesfârșite. Este ușor să călătorești cu un buget în această parte a Americii Centrale, unde mâncarea este delicioasă și cazarea este ieftină. Site-uri antice Maya face aceasta una dintre cele mai populare destinații backpacking din lume, unde puteți tabără pe plaje frumoase sau du-te trekking prin jungle tropicale.

Nicaragua

Nicaragua este cunoscut pentru terenul său dramatic de lacuri pitorești, vulcani intimidanți și plaje frumoase. Vecina Costa Rica este un favorit turistic de lungă durată, dar din această cauză, prețurile încep să crească. Nicaragua oferă o experiență la fel de fantastică din America Centrală, fără prețuri mai mari. Această țară superbă are multe de oferit, este cu siguranță o destinație a listei de găleată. Mâncați la restaurantele locale și bucurați-vă de mâncăruri delicioase pentru doar câțiva dolari și bucurați-vă de frumusețea acestei regiuni la un buget ușor.

Columbia

Columbia are un trecut stâncos și o reputație tulbure, dar acest lucru nu o împiedică să fie una dintre cele mai bune țări din lume pentru rucsac. Țara este mai sigură decât majoritatea Americii vede, și backpacker inteligent poate folosi acest lucru în avantajul lor. Bucurați-vă de țara uimitoare din Columbia, fără a lupta cu turiștii sau de a plăti prețuri ridicate. Este ușor să călătorești cu un buget, poți dormi într-un hamac pe o insulă din Caraibe pentru 3 dolari pe noapte. Dacă asta nu te convinge să vizitezi acest paradis, nu știm ce o va face.

Bolivia

Bolivia este una dintre cele mai ieftine țări în care să călătorești în America de Sud. Atracțiile includ alpinism și explorarea părților sălbatice ale țării. În orașe, mâncarea stradală și viața de noapte sunt excelente, iar cea mai nebună atracție turistică din La Paz oferă excursioniștilor șansa de a da mâna cu un criminal.

Oceania

Noua Zeelandă

Noua Zeelandă este de fapt una dintre cele mai bune țări pentru rucsac într-un grup. O modalitate populară de a economisi bani în timp ce călătoriți în Noua Zeelandă este să cumpărați și să vindeți un campervan și să călătoriți cu stil! Există o mulțime de opțiuni ieftine pentru campinguri pe ambele insule frumoase, unde atracțiile și atracțiile de renume mondial pot fi văzute peste tot. Călătorii bugetari ar trebui să cumpere produse locale pentru a economisi bani în Noua Zeelandă, cu alimente pe marginea drumului reprezintă o opțiune populară.

Queenstown Hill, Queenstown, Noua Zeelandă.

Noua Zeelandă este o altă destinație în care priveliștile uluitoare sunt un lucru zilnic.

Australia

Australia este o țară plină de aventură, este una dintre cele mai bune țări din lume pentru rucsac. Mulți aleg Australia pentru prima dată călătorind, pentru un singur lucru, este ușor pentru vorbitorii de engleză. Fauna sălbatică este minunată, iar orașele sunt moderne și vibrante, este cu siguranță una dintre cele mai bune țări din lume pentru rucsac. Cu toate acestea, nu este la fel de ieftin ca și călătoria în Asia sau America de Sud, așa că călătoria în Australia cu un buget ar putea prezenta o provocare.

verdictul Final:

există sute de destinații din întreaga lume, care ar face destinații backpacking uimitoare. Cu toate acestea, am adunat cele mai bune, pentru a vă inspira următoarea călătorie internațională. Cele mai ieftine țări sunt în America Centrală și Asia de Sud-Est, aceste țări au fost populare cu backpackers de ani de zile.

călătoria cu un buget este realizabilă dacă începeți doar cu un plan, cu atât de multe țări care oferă experiențe uimitoare la prețuri incredibile. În Vietnam, Thailanda și Cambodgia, mâncarea delicioasă de stradă și produsele naturale fac ca excursioniștii să înnebunească și există o mulțime de călătorii pitorești pentru excursioniști. Puteți vizita ruinele Maya sau puteți vedea vulcani activi, fiecare experiență nouă este o poveste minunată pentru a vă face prietenii geloși înapoi acasă.dacă sunteți backpacking pe un buget mai mare, Noua Zeelandă și Australia trebuie să fie destinații de top. Aceste țări sunt atât de backpacker-friendly, și există atât de mult pentru a vedea și de a face în această parte a lumii. Urca munți sau lounge pe plaje de nisip, călătoria poate fi orice doriți. Acestea sunt cu adevărat două dintre cele mai bune țări pentru rucsac din lume, Experiența vă puteți bucura în Australia și Noua Zeelandă este de neegalat.

Europa oferă din nou o experiență diferită de backpacking, deoarece pentru americani cultura europeană a fost întotdeauna un subiect de interes. Backpacking-ul în jurul Europei poate fi flexibil din punct de vedere bugetar, cu cele mai populare case de Vest în unele dintre cele mai mari orașe de pe continent. Dacă Parisul și Barcelona sunt prea scumpe, Balcanii dețin călătorii europene bogate în cultură și extrem de ieftine. Albania și Croația oferă vreme superba si plaje de nisip pe un buget backpacker, la fel de bun ca statiuni din Grecia.

toate aceste țări dețin posibilități nelimitate pentru backpackers, cu atât de mult pentru a vedea și de a explora, care călătoresc în lume este un adevărat efort de-a lungul vieții. Cele mai bune țări pentru rucsac din lume sunt ușor la îndemâna dvs., faceți doar un plan și plecați pentru a vă bucura de călătoria dvs.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *