cel mai bun aparat de cafea Dual (combinație cu 2 căi)

de Evelyn J Stafford ~ actualizat la 17 martie 2021
ca asociat Amazon câștig din achiziții eligibile
filtru de cafea cu carafe termice
selectarea unui filtru de cafea cu carafe termice

aparatele de cafea duo aduc cele mai bune din ambele lumi experienței dvs. de cafea la domiciliu. Acestea sunt mașinile” do it all ” ale industriei cafelei, excelente pentru cei care trăiesc în gospodării alimentate cu cofeină. Indiferent dacă vă bucurați de o singură ceașcă K sau de cafea măcinată, aceste aparate de cafea 2 în 1 au ceva pentru toată lumea.

fiecare filtru de cafea cu 2 căi va veni capabil să facă o carafă completă de cafea sau o singură porție direct în cana sau cana de călătorie. Și, deși multe dintre caracteristici sunt similare, unele funcționează mai bine decât altele. Să verificăm cele mai bune șase aparate de cafea duale.

combinație filtru de cafea Ghidul cumpărătorului

când vine vorba de cumpararea cel mai bun filtru de cafea dual, doriți să vă asigurați că vine cu toate caracteristicile care se potrivesc tine si stilul tau de viata. Toate cele mai bune aparate de cafea duo vă vor servi o oală completă sau o singură ceașcă de servire, în timp ce unele vor fi compatibile cu K-cupe, iar altele vor avea un spumant integrat. Iată o scurtă listă de lucruri de care trebuie să aveți grijă atunci când faceți cumpărături pentru cel mai bun aparat de cafea dual.

Cupa K: Dacă vă place Single serve K Cup, păstăile folosite pentru a face cafea Keurig, atunci mașina dvs. trebuie să fie absolut capabilă să încorporeze K-cupe. Acest lucru elimină necesitatea de a împinge în mod constant terenurile în coșul de filtrare. Din fericire, numărul unu pe lista noastră este cel mai bun aparat de cafea dual.

zaț de cafea: fiecare aparat de cafea 2 în 1 Bun trebuie să permită utilizarea cafelei măcinate. Este un dat. Chiar dacă aparatul poate folosi cupe K, asigurați-vă că este compatibil cu zațul de cafea. Orice aparat de cafea duo de înaltă calitate va veni cu un filtru de cafea reutilizabil, permițându-vă să economisiți bani și să economisiți mediul prin faptul că nu utilizați filtre de hârtie.

Start Întârziat: acesta este unul mare. Dacă sunteți unul dintre acei oameni care vă prețuiesc timpul și nu doriți să vă încurcați dimineața făcând cafea, asigurați-vă că noul dvs. aparat de cafea duo are un început întârziat, cunoscut și sub numele de setare pre-programabilă. Acest lucru vă permite să vă treziți la mirosul proaspăt de cafea preparată.

Dimensiunea Cupei: Dimensiunea Cupei depinde de preferințele dvs. Toate aparatele de cafea cu 2 căi de pe lista noastră vă permit să faceți o carafă completă sau o singură cană de servire, dar unele carafe termice și carafe de sticlă sunt mai mari decât altele. Dacă îți alimentezi întreaga familie cu cafea dimineața, Urmărește o carafă mai mare, poate una care să poată ține 12 căni.

filtre: filtre sunt majorly importante cu orice filtru de cafea dublă brew. Nu aveți nevoie de o spumă de lapte, nu aveți nevoie de o carafă termică specială de 10 căni și nu aveți nevoie de o grămadă de caracteristici fanteziste. Dar ar trebui să aveți un filtru de ton auriu pe care aparatul dvs. de cafea îl poate reutiliza, permițându-vă să utilizați în mod repetat berea cu o singură servire, fără a pierde filtre de hârtie sau păstăi nereciclabile.

Prezentare generală

acestea sunt două dintre cele mai bune aparate de cafea duale pe care banii le pot cumpăra. Ele sunt chiar fabricate de aceeași companie. Acestea fiind spuse, aparatul de cafea cu 2 căi Hamilton se simte ca o versiune inferioară a aparatului de cafea FlexBrew. Primul pur și simplu nu se potrivește cu FlexBrew. Acestea fiind spuse, berarul cu 2 căi este o alegere bugetară excelentă.

Hamilton Beach 49976

★ Hamilton Beach ★

FlexBrew (Dual)

K-Cup sau Motive

Singur Servi

12-cupa Carafă

Fix Rezervor

Auto-Închidere

Timer Programabil

13.9″ H x 10.6″ W x 10.2″ D

1 An Garanție

Verificați prețul la Amazon

Hamilton Beach 49980a

în 2 Direcții (Dual)

motive numai

singur servi

carafă 12-Cupa

rezervor fix

auto-închidere

timer programabil

13.7″ H x 12.2″ w X 10.6″ D

1 an garanție

verificați prețul la Amazon

flexbrew permite utilizarea single servi k-cupe, critică dacă doriți să se bucure de celebrele cafele Keurig și ciocolată caldă într-un mod ușor fără sol. FlexBrew oferă, de asemenea, rezervoare de apă separate, unul pentru carafa completă și unul pentru servirea unică. Acest lucru menține viața mai organizată pentru tine.

chiar dacă berarul cu 2 căi are caracteristici inteligente, poate fi preparat fie într-o carafă, fie într-o singură cană și este complet programabil, pur și simplu îi lipsesc caracteristicile de lux care vin cu FlexBrew. Cu toate acestea, lipsa de caracteristici este compensată în preț. Totuși, pentru banii în plus, am trage cu siguranță pentru FlexBrew. Este de departe cel mai bun aparat de cafea dual de pe lista noastră.

Hamilton Beach 49976 Flexbrew Dual Cafetieră

câștigă alegerea anului 2021

Hamilton Beach 49976

suntem îndrăgostiți de aparatul de cafea flexbrew. Tipii ăștia chiar știu cum să facă o mașină. FlexBrew este o unitate ultra-compactă care poate găzdui o carafă uriașă de sticlă de 12 căni și o cană de călătorie completă de 7 inci. Acesta vă oferă cel mai bun din ambele lumi.

cu un rezervor de apă separat pentru partea principală a carafei și partea unică de servire, puteți fi pregătit cu ușurință pentru fiecare situație de cafea. Introduceți o ceașcă K pentru o singură porție, apoi preparați imediat 12 căni complete folosind cafeaua măcinată preferată. În plus, mașina vă permite să setați puterea preparatului!

FlexBrew este o mașină miraculoasă ideală pentru a avea grijă de toate nevoile dvs. de cafea, reducând aglomerația din bucătărie cauzată de două fabrici de bere separate. Compactează totul într-o singură unitate la modă care se potrivește fără efort sub dulapurile de bucătărie și este ușor de curățat. Nu există aproape nicio întreținere cu FlexBrew.

în plus, vă puteți aștepta să vă programați cafeaua de dimineață (sau după-amiaza / seara) cu câteva apăsări rapide ale unui buton. Ecranul LED vă va aminti exact la ce oră este setată cafeaua. Dacă uitați, nu există griji cu funcția de închidere automată. Indiferent de ce, nu puteți greși cu aparatul de cafea FlexBrew.

caracteristici

 • Brews o carafă completă & o singură ceașcă
 • utilizează ceașcă K sau cafea măcinată
 • programabil timer de 24 de ore
 • închidere automată de 2 ore
 • rezervoare de apă Separate pentru confort
 • selector special de rezistență la preparare

ne place

 • versatilitatea masivă pentru fabricarea berii
 • designul său unic + disponibilitatea unei unități albe
 • super ușor de curățat și de întreținut
 • suportul reglabil al Cupei vine la îndemână

nu ne place

 • trebuie să umpleți rezervor de fiecare dată pentru o singură ceașcă
 • poate preprograma doar partea carafă
 • carcasă din Plastic

vezi în acțiune

arată video

Verificați prețul la Amazon

Hamilton Beach 2-way filtru de cafea dual

Hamilton Beach 49980a

Hamilton Beach a creat încă o mașină de cafea fantastică. Lor 2-Way Brewer filtru de cafea vine cu toate caracteristicile de care aveți nevoie într-o bază dublă de cafea brewer. Nu numai că puteți face o oală completă de cafea în câteva minute, dar puteți prepara și o singură servire direct în cana sau cana de călătorie.

aparatul vine inclus cu caracteristici inteligente, cum ar fi brew strength control pentru a alege între cafea obișnuită sau cafea îndrăzneață, în timp ce placa de încălzire funcționează pentru a vă menține cafeaua la temperatura perfectă în timp ce scurgeți încet carafa.

programabilitatea de 24 de ore înseamnă că puteți seta aparatul înainte de culcare și să vă treziți la mirosul familiar al preparării cafelei, luând hassle-ul din ritualul dvs. de cafea de dimineață. Cu funcția de închidere automată, nu trebuie să vă faceți griji că uitați să opriți mașina. Se oprește singur!

în timp ce 2-Way Brewer poate să nu fie cea mai fantezistă mașină, cu siguranță va face treaba de a face o ceașcă de Java. Nu puteți folosi K-Cup, Dar cine are nevoie de ele! Această mașină funcționează foarte bine cu zaț de cafea, ceea ce face brand-ul preferat de cafea în cel mai scurt timp, la toate.

carafa este din sticlă cu mâner negru ergonomic, arătând frumos cu mașina plasată oriunde în bucătărie. Carafa deține 12 cești de cafea, ceea ce este suficient pentru a satisface pofta de dimineață a oricui. Aceasta este o mașină excelentă pentru întreaga familie.

caracteristici

 • Brews 12-Cupa carafă& 14oz cana
 • are brew selector puterea
 • 24 de ore programabile
 • închidere automată
 • carafă de sticlă de înaltă calitate
 • placă de încălzire

ne place

 • având posibilitatea de a alege între Normal/Bold
 • aparatul este simplu de curățat
 • caracteristici programabile funcționează bine
 • produce cafea yummy

nu ne place

 • opțiune de buget, de calitate mai mică decât altele
 • nici un filtru permanent
 • masina nu arata acest atractiv

vezi în acțiune

arată video

Verificați prețul la Amazon

Cuisinart SS-15bks cu două sensuri filtru de cafea

Cuisinart SS-15bksp1

Cuisinart cu două sensuri filtru de cafea este un alt unul dintre cele mai bune cafea dublă factorii de decizie de pe piață. Este un pic mai scump decât unele dintre celelalte aparate de cafea duale de pe listă, dar asta pentru că oferă un pic mai mult pentru joe-ul mediu.

veți obține două opțiuni pentru a face o ceașcă delicioasă de cafea. De asemenea, aveți două moduri diferite de a prepara acea ceașcă de cafea. Cuisinart filtru de cafea cu două sensuri vine cu o stație de unică servi pe dreapta, permițându-vă să alegeți între 6, 8, sau 10 uncii. În partea stângă a mașinii de cafea, aveți o oală plină de cafea prin picurare. Acesta este unul dintre cei mai buni producători de cafea duale, în primul rând pentru alegerile sale, calitatea construcției și atenția la detalii.

dar aici sunt două moduri diferite filtru de cafea dual brew poate servi cafea. Puteți utiliza fie motive preferate sau preferate K-cupe! Nu există limitări cu bere unică servi. Cumpărați cupele K cu aromele care vă plac sau cumpărați măcinările locale de cafea. Este atât de ușor!

în plus, acest minunat aparat de cafea dual de la Cuisinart vine cu un filtru de ton auriu reutilizabil, este fără BPA, mânerul este din oțel inoxidabil, există o opțiune de pornire a berii de 24 de ore, se curăță, oferă control asupra puterii de preparare și prepară în mod constant cești delicioase de cafea!

caracteristici

 • 12-Cupa carafă + singur servi
 • Mod de economisire a energiei
 • Cupa filtru reutilizabile
 • Mod de auto-curatare
 • complet programabil + Brew puterea de Control

ne place

 • multe dimensiuni diferite de servire
 • mâner robust din oțel inoxidabil
 • tava de scurgere detașabilă
 • pauză și servi caracteristică
 • filtru de aur

nu ne place

 • fără spumă de lapte
 • nu poate prepara cafea dublă simultan

Verificați prețul la Amazon

Hamilton Beach 2-Way Dual Cafetiera

Hamilton Beach 49933

Dacă sunteți de vânătoare pentru cele mai bune două sensuri factorii de decizie de cafea, tu cant du-te de acest 2-Way Dual Cafetiera . Acest aparat de cafea minunat poate prepara cafea cu o singură servire, vine cu o carafă termică care poate prepara cafea măcinată și face unele dintre cele mai bune degustări de cafea picurată acolo.

Dacă sunteți genul de persoană care iubește cafeaua cu o singură servire dimineața și care are nevoie doar ocazional să facă o carafă completă de 12 căni de cafea măcinată-sau invers, acesta este unul dintre cele mai bune aparate de cafea duale pe care le puteți cumpăra. Nu este compatibil cu păstăile K-Cup, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la distrugerea mediului cu prea mult gunoi aruncat.

în loc de păstăi K-Cup, această mașină de cafea dublă folosește un filtru reutilizabil pentru a vă prepara cafeaua, inclusiv un filtru mic pentru cafea cu o singură servire și un coș mai mare pentru o carafă completă de 12 căni. Acest lucru este mai bun pentru mediu – ca să nu mai vorbim, este mai ieftin decât unele dintre aparatele de cafea K-Cup pods dual, cum ar fi aparatul de cafea Keurig.

alte caracteristici includ un rezervor mare de apă, o carafă termică, închidere automată, un cronometru programabil pentru prepararea ușoară, funcții complet automate și unele dintre cele mai bune cafele duale pe care le veți gusta vreodată în viața voastră!

caracteristici

 • ceașcă programabilă de cafea
 • single-servi motive
 • complet automat
 • Brew puterea de Control
 • sistem puternic de apă caldă

ne place

 • cafea elegant Brewer
 • Timer programabil
 • singur servi și carafă
 • închidere automată inclus
 • carafă termică mare

nu ne place

 • nu folosește păstăi K-Cup
 • fără spumă de lapte

Verificați prețul la Amazon

Cuisinart coffee center dual Filtru de cafea

Cuisinart SS-15p1

Cuisinart nu se poate opri din a face mașini de cafea grozave. Cea mai nouă ediție a liniei lor de producători de cafea fabuloși și versatili este Centrul de cafea cu 12 cești, un aparat de cafea dublu care vă permite să preparați fie o oală întreagă de cafea într-o carafă, fie o singură ceașcă direct în cana preferată.

bonusurile de utilizare a Centrului de cafea sunt o multime. Veți obține un aparat de cafea tradițional bine conceput, plus un aparat de cafea cu o singură servire, plus un aparat compatibil pentru toate aromele și gusturile preferate de Keurig. Acesta vă oferă totul într-un design subțire, care se va potrivi perfect oriunde pe blatul de bucătărie.

ne plac mai ales opțiunile de culoare oferite de Cuisinart. Această mașină vine fie argintiu, alb sau negru, oricare dintre care arata fantastic într-o bucătărie modernă. În plus, mașina este fără BPA. Este sigur să bea din și prietenos cu mediul cu filtru de apă cărbune și Cupa filtru reutilizabile.

rezervoarele Separate de apă vă permit să umpleți doar partea laterală a mașinii pe care intenționați să o utilizați, ceea ce este destul de util. Rezervorul cu o singură servire poate fi îndepărtat, făcând curățarea mult mai ușoară. La fel și pentru tava de scurgere. Cu toate acestea, rezervorul mare pentru carafă nu poate fi îndepărtat. Totuși, unitatea este o briză de curățat.

caracteristici

 • carafă dură cu 12 pahare cu mâner din oțel
 • mod îndrăzneț pentru cafea tare
 • filtru de cafea cu ton auriu
 • filtru de apă cu cărbune
 • include o ceașcă de filtru reutilizabilă
 • compatibilă cu păstăi K-Cup
 • vine în Argint, Alb, negru
 • se poate folosi fie k cupe sau cafea măcinată
 • Cupa filtru reutilizabile este ecologic
 • mașină arată elegant și subțire în bucătărie

nu ne place

 • lent pentru a prepara
 • rezervoare sunt dificil de acces
 • doar unul dintre rezervoare poate fi eliminat

Verificați prețul la Amazon

Keurig K-Duo filtru de cafea Dual

Keurig K-duo

în cele din urmă, Keurig a proiectat mașina pe care am așteptat-o. Aparatul de cafea Keurig K-Duo face totul. Într-adevăr, face totul. Este posibil să nu fie la fel de fantezist ca Keurig K-Duo Plus, dar este încă uimitor. De la fabricarea unei carafe masive folosind cafea măcinată la o singură cană folosind una dintre celebrele lor K-cupe, această mașină are toate nevoile dvs. de cafea acoperite.

există un rezervor de apă de 60 de uncii care este împărțit între ambele părți ale mașinii, ceea ce face mai puțin de un hassle decât cu rezervoare de apă separate. Trebuie doar să umpleți și să curățați rezervorul. De fapt, Keurig a făcut tot posibilul pentru a simplifica mașina, făcându-vă viața mai ușoară.

panoul de control este simplu. Fiecare opțiune și setare se face cu o singură atingere a unuia dintre butoanele bine etichetate. De asemenea, aceasta este una dintre singurele mașini Keurig care vine echipat cu o opțiune de pre-programabile. Puteți alege când cafeaua dvs. este preparată cu 24 de ore înainte.

există mult mai mult cu această mașină mare. Ca un Keurig, face o cafea splendidă care îți va pune un zâmbet pe față chiar și în cea mai amețitoare dimineață. Este bine construit, bine conceput și se știe că durează mult mai mult decât alte aparate de cafea electrice. Cu toată seriozitatea, acesta este probabil unul dintre cele mai bune modele ale lui Keurig până în prezent.

caracteristici

 • foarte frumos 12-Cupa carafă de sticlă
 • rezervor de apă deține 60 uncii
 • permite puternic brew
 • 24 de ore automat brew
 • Brew o carafă între 6-12 cupe
 • pauză brew pentru ascuns o ceașcă

ne place

 • mașină Keurig care acceptă zaț de cafea
 • design general foarte impresionant
 • aroma de cafea este superioară
 • o adevărată mașină all-in-one

nu ne place

 • carafa nu este bine concepută
 • unele accesorii vândute separat
 • trebuie să utilizeze filtre de hârtie
 • nu la fel de avansate ca Keurig K-Duo Plus

Verificați prețul la Amazon

Ninja Hot& sistem de preparare la rece

ninja cp301

ninja este notoriu pentru proiectarea mașinilor de înaltă calitate care arată uimitor, fac cea mai bună cafea și costă un bănuț mai mult decât concurența. Sistemul de preparare la cald și la rece nu este diferit. Aceasta este una dintre cele mai bune mașini de cafea de pe lista noastră și vine cu un preț care reflectă măreția sa.

eticheta de preț este bine justificată. Sistemul preparat la cald și la rece face totul. Vorbim despre cafele calde și delicioase în șase dimensiuni diferite, alegerea dvs. de a prepara pungi de ceai sau frunze de ceai libere, tehnologie inteligentă integrată în mașină, un spumant pliabil care face spumă de lapte netedă pentru băuturi calde și reci și multe altele.

cel mai bun lucru despre acest sistem de cafea duo este că folosește un singur spațiu pentru carafă sau cană de cafea, spre deosebire de alte mașini care au compartimente duble inutile, unul pentru carafă și unul pentru cana de cafea. Acest lucru permite Ninja să fie foarte mic și să se încadreze în spații înguste.

spumantul pliabil este o caracteristică cheie, deoarece adaugă într-adevăr aroma cafelelor de specialitate, cum ar fi cappuccino sau latte. Puteți prepara chiar și cafele cu aromă de espresso cu o singură lovitură pentru a vă satura italianul interior. Nu este mult Ninja nu se poate face!

caracteristici

 • Brews șase dimensiuni diferite
 • vine cu cafea & coșuri de ceai
 • un spumant pliabil pentru lapte cald/rece
 • nu folosește păstăi risipitoare
 • face cafea de specialitate
 • cea mai compactă unitate de pe lista noastră

ne place

 • poate prepara ceai & cafea/fierbinte & rece
 • spumă face minuni cu lapte
 • mașină de spălat vase & ecologic atent
 • 2-în-1 Brewer mai mic decât restul

nu ne place

 • placa de încălzire nu este cea mai mare
 • filtru de cafea cu ochiuri este abia utilizabil
 • fără opțiuni de culoare

Verificați prețul la Amazon

Cuisinart programabil filtru de cafea Dual

Cuisinart CHW-12P1

Ultima pe lista noastră, Cuisinart 12-ceașcă filtru de cafea dual. Această unitate îngrijită vine ca un aparat de cafea complet cu 12 căni și un distribuitor de apă caldă. Acest lucru vă permite să faceți o oală completă de cafea în timp ce utilizați funcția de apă caldă pentru a face fulgi de ovăz, ceai sau chiar supă. Este extrem de util într-o gospodărie care are nevoie în mod constant de apă fiartă. Spune la revedere fierbătorului tău!chiar dacă acesta este un sistem dual de cafea și apă caldă, caracteristicile nu lipsesc. Veți obține o Funcție programabilă de 24 de ore pentru a seta ora la care va fi preparată cafeaua. Există o funcție de autocurățare, o închidere automată și chiar un control al temperaturii pentru placa de încălzire, menținându-l la scăzut, mediu sau fierbinte.

carafa de sticlă vine cu o scurgere fără picurare și o construcție puternică din sticlă, fără BPA. Puteți fie să faceți o carafă completă, fie să setați între 1 și 4 căni. Indiferent de ce, cafeaua distribuită va fi delicioasă.

Brew pause este o altă caracteristică excelentă Găsită în majoritatea mașinilor Cuisinart. Puteți întrerupe berea, umpleți cana, apoi continuați să preparați în carafă. Acest lucru este minunat pentru snobii nerăbdători de cafea dintre noi. De asemenea, componentele detașabile sunt ușor de scos și spălate manual.

aceasta este o mașină all-in-one foarte convenabilă la un preț și mai convenabil. Vă recomandăm Cuisinart în fiecare zi a săptămânii.

caracteristici

 • distribuitor de apă caldă
 • placă fierbinte personalizabilă
 • carafă de sticlă cu 12 pahare fără scurgere
 • rezervor de 54 uncii
 • găzduiește căni înalte de călătorie
 • funcția de auto-curățare este uimitoare

ne place

 • modul de auto-curățare este un economizor de viață
 • vine în roșu sau negru
 • distribuitor de apă caldă mare pentru cereale/fulgi de ovăz/ceai
 • totul convenabil într-o singură mașină

nu ne place

 • durabilitate
 • nu se poate folosi cu K-cupe
 • carafă de cafea dificil de curățat

Verificați prețul la Amazon

alegerea noastră

alegerea noastră numărul unu printre cei mai buni producători de cafea duo este, fără îndoială, aparatul de cafea Hamilton Beach FlexBrew. Acest copil are totul. O carafă de sticlă de 12 pahare de înaltă calitate, un cronometru programabil, pauză de preparare, închidere automată, rezervoare de apă separate, un afișaj LED curat, preparare rapidă și multe altele.

în plus, FlexBrew este compatibil cu K-cupe și zaț de cafea. Puteți macina fasolea preferată și puteți turna în grădină sau puteți introduce o ceașcă k ușor de utilizat. Alegerea este a ta. Cu FlexBrew, veți obține suficiente opțiuni pentru a satisface toată lumea din gospodăria dvs.

Întrebări frecvente

sunt mai bune aparatele de cafea duale scumpe?

oricât de trist ar fi să spunem, cu cât este mai scump aparatul dvs. de cafea dual brew, cu atât va funcționa mai bine, cu atât va dura mai mult și cu atât cafeaua dvs. va avea un gust mai bun. Nu este o surpriză faptul că recenzii filtru de cafea sunt aproape întotdeauna mai pozitiv mai mare până prețul merge.

trebuie să vezi: cel mai bun ninja Coffee Bar

acesta este pentru un motiv principal. Aparatele de cafea duale mai ieftine sunt adesea fabricate din plastic, nu vin cu o mulțime de suplimente și nu vă oferă atât de multe opțiuni. Când faceți upgrade la o mașină de cafea care costă un pic mai mult, veți observa imediat că mecanismele funcționează mai bine, cafeaua este livrată mai repede și cu mai multă consistență și veți avea aproape întotdeauna posibilitatea de a alege propriile dimensiuni și puncte forte și de a folosi orice fel de cafea preferați.

Cum curăț un aparat de cafea Dual?

curățarea aparatelor de cafea duale nu este atât de complicată pe cât ați putea crede. De fapt, curățarea unui aparat de cafea dual brew este practic aceeași cu curățarea unui aparat de cafea standard prin picurare. Singura diferență pe care trebuie să o observați în timpul curățării este că trebuie să detartrați fiecare parte a aparatului de cafea dual brew. Asta înseamnă că trebuie să curățați partea care servește singe și partea normală, altfel s-ar putea să aveți o ceașcă amară de cafea.

vestea bună este că majoritatea aparatelor de cafea duale vin de fapt cu un mod de autocurățare, permițându-vă să apăsați pur și simplu un buton pentru a decalcifica ambele părți ale mașinii. Acest lucru reduce dramatic timpul de curățare, ceea ce înseamnă că trebuie doar să spălați suprafețele exterioare cu o cârpă.

care este diferența dintre termică& carafă de sticlă?

dacă ați fost la cumpărături pentru aparate de cafea duale, probabil că ați întâlnit reclame atât pentru carafele termice, cât și pentru cele din sticlă și probabil că sunteți puțin confuz cu privire la care dintre ele este cea mai bună. Ei bine, adevărul este că nici unul nu este cu adevărat mai bun pentru aparatul dvs. de cafea. Totul depinde de preferințele tale personale. În general, sticla arată mai bine decât termică, motiv pentru care mulți oameni preferă sticla. Cu toate acestea, termicul se ridică de fapt puțin mai bine în timp.

lucrul cu o carafă de sticlă este că este ușor de rupt. De asemenea, nu menține cafeaua fierbinte atât timp. Majoritatea aparatelor de cafea bidirecționale sunt incluse fie cu o carafă termică de 10 căni, fie cu o carafă termică de 12 căni, carafele de sticlă fiind vândute în mașinile mai scumpe.

cum Desfund un aparat de cafea Dual Brew?

Unclogging un filtru de cafea dublu brew este una dintre cele mai frecvente întrebări acolo. Uneori, aparatul dvs. de cafea se va înfunda cu depozite brute și alte resturi și vă va opri întregul sistem să facă cafea. Desigur, în mod normal, se va întâmpla numai cu berea dvs. cu o singură servire sau cu partea dvs. standard de cafea cu picurare.

vestea bună este că saboții sunt ușor de reparat. Pur și simplu umpleți aparatul de cafea dual brew cu oțet. Vrei ca rezervorul de apă să fie cam pe jumătate umplut cu oțet, iar restul umplut cu apă. Apoi, puneți un filtru de hârtie în Coș. Porniți aparatul de cafea, aparatul va prepara amestecul de oțet și, indiferent de depozitele care vă înfundau berea, va fi scuipat în filtrul de hârtie!

ca o notă laterală, aceasta este o procedură foarte importantă de făcut ocazional, doar pentru a menține aparatul de cafea curat și să funcționeze fără probleme.

FEATURED PRODUCTS
Hamilton Beach 49976

Hamilton Beach FlexBrew Dual

 • K-Cup or Ground Coffee
 • Single Serve & Carafe (12 Cups)
 • Fixed Water Reservoir
Check Price
Hamilton Beach 49980A

Hamilton Beach 2-Way

 • Ground Coffee Numai
 • singur servi & carafă (12 cupe)
 • Rezervor de apă fix
Verificați prețul
 • Evelyn j Stafford
 • Evelyn J Stafford

  Evelyn este un pasionat de cafea și scriitor pentru wins Coffee Bar. Lucrările ei au apărut în scena Bean, bucătăria de acasă și alte publicații.

  Citeste mai multtwitteremail

 • recomandat pentru tine:
  coffee-shops-in-italy
  duo Cafetiere aduce cele mai bune din ambele lumi la experiența de cafea in-home. Aceste…

  aparat de cafea alimentat cu baterii
  Aparate de cafea Duo aduc cele mai bune din ambele lumi experienței dvs. de cafea la domiciliu. Aceste…

  persoană-Operare-o-sub-cabinet-filtru de cafea
  duo Cafetiere aduce cele mai bune din ambele lumi la experiența dumneavoastră de cafea in-home. Aceste…

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *