cea mai bună aromă de proteine din zer Optimum nutrition

unt de arahide cu ciocolată

untul de arahide cu ciocolată de la Optimum Nutrition este o aromă care are pe bună dreptate o bază mare de fani. Este o aromă care se amestecă bine atât cu apă, cât și cu lapte și, în ciuda faptului că este o aromă cu o bază de ciocolată, nu este prea dulce. Versatilitatea este unul dintre motivele pentru care este popular cu oameni care sunt atât de încărcare sau de tăiere – are un gust la fel de bun cu apă sau lapte. Este un echilibru uniform între ciocolată și arahide, niciuna dintre ele dominând gustul general.

cel mai bun pentru: persoanele cărora le plac arahidele, dar nu doresc o aromă puternică.

Cinnamon

Optimum Nutrition a mers un pic stânga-câmp cu această aromă, pentru că nu este unul natural dulce, care este profilul tipic aroma pentru un shake de proteine din zer. În ceea ce privește gustul, este o aromă clară, dar nu prea puternică de scorțișoară și nu are un gust deosebit de puternic după gust. Nu pot spune că este un favorit al meu – nu pentru că nu mi-a plăcut, ci pentru că cred că există arome mai frumoase acolo. Dacă vă place scorțișoară, deși, da un du-te!

cel mai bun pentru: iubitorii de scorțișoară!

coc de scorțișoară

aceasta este la fel ca aroma de scorțișoară , dar cu un element de patiserie care stă la baza profilului general al gustului. Se amestecă bine atât cu laptele, cât și cu apa, dar cred că funcționează mai bine cu apa, deoarece laptele îl poate face prea dulce. Este mai bună decât cea de scorțișoară pură, dar din nou există arome mai bune acolo, în opinia mea.

cel mai bun pentru: Iubitorii de scorțișoară care doresc ceva puțin mai dulce!

cookie-uri și smântână

există puține arome care împart opinia cum ar fi cookie-urile Optimum Nutrition și aroma cremă. Unora le place, crezând că are gust de Oreo zdrobit și lapte. Alții îl urăsc, spunând că are un gust prea artificial și dulce. Personal cred că este un pic pe partea artificială și dulce, dar nu-l urăsc ca mulți oameni. Este încă o aromă decentă de proteine și cu siguranță aș bea-o, doar că nu aș vrea să cumpăr o cadă mare.

cel mai bun pentru: cei cu un dinte dulce.

Delicious Strawberry

Optimum Nutrition delicious strawberry, în general, nu este la fel de popular ca unele dintre celelalte arome de fructe pe care le fac, cu o mulțime de oameni care citează probleme de aglomerare și o lipsă generală de aromă reală de căpșuni ca motive pentru a nu-l cumpăra. Ca și în cazul multor pulberi de proteine, acesta funcționează cel mai bine cu laptele. Nu este o proteină cu gust rău, nu este la fel de bună ca unele dintre celelalte din gama lor. Este ca un milkshake bland într-adevăr.

cel mai bun pentru: cei care doresc un shake decent, nu copleșitor.

Extreme Milk Chocolate

rareori găsiți o pulbere de proteine la fel de populară ca aceasta! Se pare că a luat toate cele mai bune biți din gama ON și le-a combinat într-un singur produs. Din punct de vedere nutrițional, este sănătos. Acesta nu este singurul motiv pentru care cumpărați acest lucru-este practic o băutură de sănătate care are un gust de parcă ar trebui să fie cu adevărat nesănătoasă! Dacă amestecați acest lucru cu lapte, este milkshake de ciocolată – este neted, are gust de ciocolată, este dulce, dar nu prea dulce. Funcționează foarte bine și în apă. Este sincer, probabil, cel mai bun praf de proteine degustare l-am avut vreodată.

cel mai bun pentru: cei care iubesc ciocolata milkshake!

French Vanilla Cr aromă de la Optimum Nutrition este un alt triumf. Indiferent dacă utilizați lapte sau apă pentru a vă amesteca proteinele, aceasta este o băutură netedă care nu conține bulgări și bombe cu pulbere. În ceea ce privește aroma, este ca o înghețată de vanilie topită, nu la fel de dulce. Este o aromă destul de subtilă, atât de perfectă pentru cei care nu sunt în gusturi puternice și puternice. Este mai dulce decât ciocolata dublă bogată, dar nu la fel de dulce ca ciocolata extremă cu lapte, atât de perfectă pentru cei care doresc ceva la mijloc!

cel mai bun pentru: persoanele care doresc o proteină de vanilie fără dulceața suplimentară.

vezi si: cel mai bun supliment de antrenament pentru cresterea masei musculare – cele mai bune pantofi de deadlift

Rocky Road Flavour

aceasta este o aroma interesanta pentru ca ai crede ca ar fi dominata de o aroma de ciocolata grea, dar in schimb este de fapt destul de greu pe gustul marshmallow! Apropo, nu e un lucru rău, e doar o observație. Este destul de dulce (așa cum v-ați aștepta), dar nu prea dulce. Există o subtilă de aromă de cireșe, pe care câțiva oameni o iubesc. Cred că este o proteină frumoasă – una pe care aș fi perfect fericită să o comand din nou în viitor.

cel mai bun pentru: oamenii care doresc să încerce ceva diferit fără a merge prea departe de ciocolată!

aromă de înghețată de vanilie

aceasta este una dintre cele mai populare arome Optimum Nutrition din lot. Este ca o versiune mai bună a vaniliei standard și este mai interesantă decât ciocolata albă normală. Dacă sunteți în căutarea unei proteine care să echilibreze textura, aroma și să aibă cantitatea potrivită de dulceață, aceasta ar putea fi cea pentru dvs. În afara aromei extreme de ciocolată cu lapte, cred că aceasta poate fi preferata mea din gama de proteine on why.

cel mai bun pentru: persoanele care doresc un shake de degustare mare, fără a merge în jos traseul obișnuit de ciocolată.

aromă de zmeură de ciocolată albă

aroma de zmeură de ciocolată albă este una interesantă – are biți de zmeură, adăugând textura și aroma proteinei. Ar putea fi prea dulce și artificial, dar într-adevăr nu este. Având în vedere biți de zmeură și aroma subtilă de ciocolată albă, aș evalua acest lucru acolo cu unele dintre cele mai bune proteine de pe piață. Este unul dintre preferatele mele personale, pentru că reușește să combine arome de fructe și arome de ciocolată, pe care nu multe companii le gestionează bine!

cel mai bun pentru: persoanele care doresc proteine de ciocolată cu o diferență!

alegerea celei mai bune arome nutriționale optime pentru shake-urile proteice

cu o gamă atât de largă de arome de înaltă calitate, este greu să selectați doar una. Ceea ce aș spune este că, în ceea ce privește mixabilitatea, toate sunt minunate, astfel încât să alegeți pe baza preferințelor palatului și a obiectivelor fizice. Decideți dacă preferați proteinele pe bază de ciocolată sau cele pe bază de fructe pentru început. Apoi, uitați – vă dacă se amestecă cel mai bine cu apă sau lapte-dacă tăiați, poate doriți să mergeți cu o aromă care se amestecă cel mai bine cu apa pentru a menține caloriile în jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *