ce să vă așteptați de la sucul presats lichide de trei zile – curățare numai

rafturi nu mai publică. Mulțumesc tuturor celor care ne-au citit lucrările de-a lungul anilor. Arhivele vor rămâne disponibile aici; pentru povești noi, mergeți la Vox.com, unde personalul nostru acoperă cultura consumatorilor pentru bunuri de către Vox. Puteți vedea, de asemenea, ceea ce suntem de până la prin înscrierea aici.

după ce ne-am croit drumul spre corpuri mai curate și mai slabe, știam că vom avea cu siguranță o anumită realitate cu lichidele presate Juicery-doar cleanse, experimentul final în provocarea noastră de o lună. Deși ne place să sorbim verdeață pe reg, optăm pentru curățarea de trei zile 1 pentru a stârni curiozitatea celor neinițiați (și pentru a potoli conductele noastre încă în recuperare de la ultima curățare, o acțiune care se va dovedi inutilă).

curățarea poate fi comandată online cu livrare gratuită, dar preferăm să o ridicăm la magazinul nostru local de sucuri presate; pentru a profita din plin de beneficiile programului de trei zile, completăm cu apele de curățare recomandate (220 USD online; 39,50 USD pe zi în magazin). Cu o noapte înainte de a începe, trecem prin introducerea lui Pressed la curățare și ne dăm seama că ar fi trebuit să ne înțărcăm de pe cofeină și carbohidrați. Hopa. Dacă putem supraviețui, putem supraviețui orice. Toate sistemele merg!

prima zi

fiecare zi include șase băuturi de 16 uncii etichetate în secvența de consum, plus câte una din apele de clorofilă și aloe vera. Cleanse 1 este adaptat pentru prima dată sau ” sportivi sau persoane cu nevoi calorice mai mari sau preocupări legate de foame.”Cu alte cuvinte, este cea mai mare umplere a celor trei programe de curățare presate Juicery. Clorofila este menită să fie sorbită pe tot parcursul zilei alături de cele opt pahare de apă recomandate. Deja ne simțim vezicile zvâcnind nervos.

suntem destul de pompați că în fiecare zi începe cu migdale de vanilie (fave nostru!), un amestec foarte plin de migdale, curmale și fasole de vanilie cu un vârf de sare de mare. Acest „lapte” bogat în proteine, minerale și vitamine B este suficient de substanțial pentru a fi sorbit la micul dejun, oferind în același timp energia de dimineață atât de necesară. Yum!

aproximativ o oră și jumătate după micul dejun, scuturăm verdele 2, următorul suc în linie pentru ziua respectivă. Săpăm întreaga linie verde a lui Pressed, așa că doborârea asta este destul de ușoară. Ambalat cu tone de verdeață cu frunze (Kale! Spanac! Romaine!), are un strop de citrice și măr pentru storcătorii începători care au nevoie de puțină dulceață pentru a completa această băutură foarte vert.

în tot acest timp, bem amestecul de clorofilă și H2O—ul nostru. începe burtica noastră lentă și constantă—dar încă nu mormăie-mormăie.

aici vom merge. Nici măcar nu e amiază și murim de foame. Luăm a treia băutură, Roots 2, o băutură incredibil de carroty pe care ne imaginăm că ar fi ca o fisură pentru Bugs Bunny. Este mai dulce decât ne așteptăm, dar îl înghițim cu nerăbdare în speranța de a ne înăbuși burtica, care devine din ce în ce mai tare.

pe presat, morcovii, castravetele, patrunjelul și spanacul sunt „patru superstaruri vegetale oferă beta-caroten, antioxidanți, vitamine și minerale și un impuls imunitar.”Cu alte cuvinte, atât de bine pentru sănătatea ta!

puțin după 1pm, suntem pe băutură numărul patru, Citrus 2. Amestecul de ananas, măr, lămâie și mentă este perfecționarea perfectă de care avem nevoie pentru scăderea noastră de după-amiază. Număr pauză baie: patru.

ora trei, starea de spirit actuală: încercarea de a nu ceda unei poziții fetale. Când merge greu, presat recomandă gustări pe castravete sau felii de mere la putere prin foame. În schimb, luăm un pui de somn de putere (lucrul de la distanță are avantajele sale). Patruzeci și cinci de minute mai târziu (sau poate a fost o oră și jumătate), înghițim verdele 3, care este cam la fel ca băutura #2, dar cu o doză bună de ghimbir care deschide ochii.

până la a șasea și ultima băutură, suntem epuizați—din fericire, ajungem să încheiem ziua cu un alt favorit de umplere, migdala de ciocolată. Are gust ca un Yoo-hoo fără vinovăție, superalimentat, datorită cacao-ului brut și migdalelor.

ne amintim vag magazinul de sucuri presate sugerând că bem Aloe Vera H2O (un „demachiant ușor al colonului” care calmează tractul digestiv) cu cel puțin două ore înainte de culcare, dar îl uităm complet și îl coborâm chiar înainte de a lovi carul cu fân. Proastă idee. Ne ridicăm de câteva ori pentru pauzele de pipi înainte de a ne întoarce în cele din urmă pentru noapte.

ziua a doua

primele gânduri ale zilei: acel angajat PJ de ajutor nu a mințit când a spus că a doua zi va fi cea mai grea. Să spunem doar că vă recomandăm cu siguranță să începeți ziua cu un ceai de mișcare lină. Nivelurile de confort se îmbunătățesc odată ce sistemele sunt, bine, clare—cel puțin până imediat după ora prânzului, când vrem cu adevărat să ne umplem fețele cu orice umplut cu brânză.

suntem destul de mizerabili pentru restul zilei, ca să nu mai vorbim de incredibil de epuizați. Pressed sugerează „relaxarea rutinei obișnuite de antrenament”, așa că suntem ușurați că putem schimba sesiunea obișnuită de transpirație de o oră cu ” una sau două plimbări ușoare pe zi.”

ziua a treia

este ultima zi! Suntem încântați! Mai ales pentru că suntem la 24 de ore distanță de a ne arunca o petrecere cu pizza! La exact 11: 18, visăm cu ochii deschiși la sandvișuri în timp ce încercăm să trecem prin Roots 2, cea mai puțin preferată băutură a curățării. Lupta noastră ascendentă pentru a supraviețui zilei pare să lovească în jurul valorii de 3pm, așa că luăm sfatul lui Pressed și mâncăm pe un măr pentru ceva de mestecat.

suntem, de asemenea, destul de tentați să schimbăm băutura #4 cu migdala de ciocolată, dar ne bucurăm că o scoatem afară, deoarece face o recompensă destul de utilă pentru cină.

linia de Jos

Dacă sunteți un începător pentru curățarea sans-solidelor, programul Cleanse 1 al Pressed Juicery este calea de urmat. Este singurul lor pachet de curățare care include două „lapte” de nuci fericit cu proteine, care sunt esențiale pentru a vă simți plini la începutul și la sfârșitul zilei. Pentru produsele de curățare intermediare care trăiesc deja un stil de viață destul de sănătos, dar nu sunt destul de pregătite pentru un regim intens, Cleanse 2 este calea de urmat.

Pressed notează că curățările lor nu sunt diete de slăbit (deși am observat blugi ușor mai slabi); mai degrabă, acestea ar trebui folosite pentru a vă reseta și reechilibra corpul—iar punctele noastre pot atesta cu siguranță. Fiecare dintre cele trei curățări ale PJ sunt disponibile în opțiuni de una, trei și cinci zile; acum că am terminat trei zile, suntem înclinați să încercăm cea mai lungă versiune următoare după pregătirea corespunzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *