Ce să-i spui fostului tău pentru a o recupera: 4 Exemple

În acest post, voi oferi 4 Exemple diferite despre ce să-i spui fostului tău pentru a o recupera.

în primul rând, vreau să subliniez că aceste exemple trebuie spuse la un apel telefonic sau personal, nu prin text. Tot ceea ce va spune vreodată ex-vă prin text va fi întotdeauna mai puțin eficace decât dacă ar fi să-l spun la telefon sau în persoană.

dacă în prezent nu răspunde la apelurile dvs., trebuie să îi trimiteți un mesaj text pentru a o primi doar cu dvs. Singurul scop al unui text către un fost ar trebui să fie să o primești la un apel telefonic, astfel încât să poți aranja apoi să o întâlnești personal.

de ce? La telefon sau în persoană, ea va putea simți un sentiment reînnoit de respect și atracție pentru tine atunci când observă că ești încrezător și într-un loc puternic din punct de vedere emoțional.

la un apel telefonic sau în persoană, veți putea, de asemenea, să o faceți să râdă, să zâmbească și să se simtă bine atunci când vă vorbește, dar prin text – nu există nicio garanție că veți obține acea reacție.

textul este de obicei cea mai proastă metodă de a obține un ex înapoi, deoarece dacă ex-ul dvs. are în prezent o percepție negativă despre dvs., ea vă va citi mesajele text printr-un filtru al acelei percepții negative.

de exemplu: dacă o femeie s-a despărțit de un tip pentru că era nesigur, ea va privi textele sale ca provenind dintr-un loc de nesiguranță.

pe de altă parte, în cazul în care tipul a fost de a lua-o pe un apel telefonic sau vorbesc cu ea în persoană și el este o versiune nouă și îmbunătățită de sine, percepția ei de el va deveni mai pozitiv și Garda de protecție va merge în jos.

ce să-i spui fostei tale prietene, logodnicului sau soției pentru a o recupera

Iată 4 Exemple diferite de lucruri pe care un tip le poate spune fostei sale prietene, logodnicului sau soției pentru a începe procesul de a o recupera…

1. Dacă s-a despărțit de tine pentru că nu ai fost suficient de bărbat pentru ea (de exemplu, nesigur, nevoiaș, lipicios, nu prea are scop în viață etc.).

la un apel telefonic sau în persoană, ceea ce trebuie să – i spui este ceva de genul: „Hei uite-am vrut doar să subliniez că acum înțeleg de ce te-ai despărțit de mine și accept asta. Înțeleg că nu am fost suficient de bărbat pentru tine și mă uit înapoi la asta acum și râd de cât de prost am fost, dar mă simt și rău pentru ceea ce te-am pus să treci. Deci, vreau doar să profit de această ocazie să-mi cer scuze pentru asta. Nu mă aștept să ne împăcăm sau ceva de genul ăsta, dar am vrut doar să-ți pot oferi acele scuze și că înțeleg de ce ai simțit că este corect să te desparți de mine.”

după ce i-ai dat acest tip de scuze, următorul pas este întotdeauna să încerci să o faci să se întâlnească cu tine în persoană, unde o poți face apoi să simtă un sentiment reînnoit de respect și atracție pentru tine.

ce să spui când te întâlnești cu un ex

ce să spui când te întâlnești cu un ex

dacă nu știi cum să ceri întâlnirea sau nu ești sigur ce să spui sau cum să te comporti la întâlnire pentru a o face să fie de acord să dea relației o altă șansă, am oferi toate că sfatul în programul meu, pentru a primi ex-vă înapoi: Super sistem

2. Dacă s-a despărțit de tine pentru că ai înșelat.

înșelăciunea doare, mai ales atunci când persoana care a fost înșelată a fost pe deplin devotată și angajată în relație.

nu toate Spargerile de înșelăciune pot fi recuperate, dar pe baza celor 100 de cazuri pe care le-am tratat de-a lungul anilor (20% dintre cei care au înșelat despărțirile în care tipul și-a înșelat femeia), aproximativ 80% din aceste situații pot fi recuperate și femeia va fi de acord să dea relației o altă șansă.

deci, ceea ce trebuie să – i spui la un apel telefonic sau în persoană, este ceva de genul: „uite-depinde de tine dacă simți că m-ai putea ierta vreodată. Știu că suntem despărțiți acum și că probabil nu vrei să mă ierți sau să ai încredere în mine sau ceva de genul ăsta…nu-ți cer asta, dar ceea ce vreau să-ți spun este că ceea ce ți-am făcut a fost o greșeală prostească bazată pe imaturitatea mea. Înțeleg că te-ar fi rănit…probabil că nu-ți pasă prea mult acum, dar vreau doar să știi că cealaltă femeie (sau femei) nu a însemnat nimic pentru mine emoțional. A fost doar eu fiind o prostie și imatur și nu a fost încă crescut suficient pentru a gestiona o angajat, relație de adult. Nu mă aștept să vrei să mă întorc împreună cu mine, dar vreau doar să fie în măsură să știi că îmi pare rău pentru ceea ce am făcut.”

după aceea, trebuie să o faci să se întâlnească cu tine și să o faci să simtă un sentiment reînnoit de respect și atracție pentru tine la întâlnire.

Reatragerea ex-ta atunci când te întâlnești în sus

Reatragerea ex-ta atunci când te întâlnești în sus

Dacă doriți să știți exact cum să-i să se întâlnească cu tine și apoi reatragerea ei la întâlni, a verifica afară programul meu, pentru a primi Ex-ta înapoi: Super sistem

3. Dacă s-a despărțit de tine pentru că nu te-ai fi angajat.

în majoritatea cazurilor, acest lucru se întâmplă atunci când un tip intră într-o relație cu o femeie de care nu este pe deplin atras (de exemplu, ea l-a urmărit inițial, a crescut pe el în timp etc.).deși ar putea rămâne cu femeia timp de un an sau mulți ani, nu va simți niciodată că vrea să se angajeze pe deplin cu ea. Apoi, când ea trage ștecherul despărțindu-se de el, își dă seama că era mai mult decât suficient de bună pentru el și vrea să o recupereze, mai degrabă decât să înceapă de la zero cu o femeie nouă.

cu toate acestea, dacă el intră în contact cu ea, își cere scuze și cere o altă șansă, ea nu va fi întotdeauna dispusă să o dea, mai ales dacă are alți tipi interesați de ea.

de multe ori, atunci când am de a face cu ex spate cazuri în care un tip nu sa angajat la o femeie, ea ia dat mai multe șanse în trecut să se angajeze (de exemplu, muta împreună, se angajeze, începe o familie, etc), dar el nu sa schimbat cu adevărat.

deci, în astfel de cazuri, ceea ce trebuie să spună un tip pentru a o recupera este ceva de genul: „nu mă aștept să ne împăcăm deloc pentru că în mod clar am făcut un lucru greșit când eram într-o relație. Ești aproape sigur peste mine, urăsc curajul meu și nu vreau să văd place de mine din nou, dar vreau să fie în măsură să profite de această ocazie să-ți spun ceva ce meriți să auzi. Vreau să vă spun că înțeleg că nu eram matur în abordarea mea față de relație și atunci nu eram pe deplin pregătit pentru o relație adultă și mă comportam ca un tânăr prost. Desigur, acum am crescut și nu mai sunt așa, dar știu că din perspectiva ta este prea târziu…și accept asta, dar vreau doar să-ți spun că te iubesc și că dacă ai găsit vreodată un loc în inima ta pentru a oferi relației noastre o altă șansă, știi că ai o opțiune garantată în mine.”

de acolo, femeia se va simți ca și cum el într-adevăr sa schimbat și devine acum.

în astfel de cazuri, femeia nu va fi întotdeauna dispusă să se întâlnească imediat cu el și să se întoarcă împreună, dar există tactici specifice pe care un tip le poate folosi pentru a accelera procesul și a o face să se simtă ca și cum ar pierde cu adevărat dragostea vieții ei.

Dacă vrei să înveți cum să faci un ex să se simtă așa, îți recomand să urmărești programul meu, să-ți recuperezi fostul: Super System

4. Dacă s-a despărțit de tine și acum este cu un alt tip.

aceasta este, probabil, cea mai comună a ex înapoi situații am face cu, în cazul în care femeia este capabil să se deplaseze pe destul de repede după o pauză în sus sau ea a avut deja un tip de înlocuire gata pentru a merge în fundal.

în astfel de cazuri, femeia găsește de obicei un tip nou care îi oferă genul de experiență emoțională pe care nu o primea în relația ei anterioară.

de exemplu: dacă iubitul ei anterior (sau soțul) era nevoiaș, nesigur sau lipicios, atunci va fi atrasă de băieți care sunt mai încrezători emoțional și mai siguri decât el.

Un alt exemplu este atunci când o femeie a fost într-o relație cu un tip care nu s-ar angaja. În astfel de cazuri, ea va găsi de obicei un tip care nu numai că o face să se simtă atrasă și fericită, dar este mai mult decât dispusă să se angajeze cu ea.

Deci, în situațiile în care femeia a trecut mai departe, ceea ce trebuie să facă un tip este să-și îmbunătățească capacitatea de a-și face fostul să se simtă atras și respectuos față de el la telefon și în persoană.

când vorbește cu ea la telefon sau în persoană, trebuie să o facă să râdă, să zâmbească și să se simtă atras de încrederea și puterea emoțională și securitatea sa ca bărbat, mai degrabă decât să vorbească cu ea dintr-o stare emoțională scăzută sau să încerce să o suge prin a fi foarte drăguț și politicos.

ce poate spune un tip într-o situație ca aceasta este ceva de genul: „știu că știi că ai trecut mai departe și accept asta. Știu că nu ne împăcăm, dar vreau să profit de ocazie să-ți spun că acum înțeleg de ce ai simțit că e corect să te desparți de mine. A fost un mare apel de trezire pentru mine și vreau să-mi cer scuze pentru modul în care te-am făcut să te simți. Mi-aș fi dorit să fi putut rezolva lucrurile, dar, evident, nu am putut și ai trecut peste asta acum.”

de acolo, tipul trebuie să fie capabil să o facă să se întâlnească cu el în persoană, astfel încât să o poată face să simtă un sentiment reînnoit de respect și atracție pentru versiunea nouă și îmbunătățită a lui însuși.
înainte de întâlnire, el trebuie, de asemenea, să se asigure că folosește alte tehnici (pe care le dezvăluie doar vreodată în programul meu, pentru a primi Ex-ul înapoi: Super System) pentru a aduce în jos garda ei de protecție și de a face sa se simta mai dispus să se întâlnească cu el în persoană.

la întâlnire, el trebuie să o facă să se simtă ca și cum ar putea să se relaxeze și să-l respecte din nou. Odată ce se întâmplă acest lucru, ea își va lăsa garda și își va permite să se deschidă și să se simtă atrasă de el din nou, chiar dacă doar ușor pentru început.

când începe să se simtă atrasă de el din nou, sentimentele ei încep să se schimbe în mod natural și ea îl va privi într-o lumină mai pozitivă. De asemenea, îi va fi mult mai ușor să-l ierte și să înceapă să uite greșelile pe care le-a făcut în trecut, pentru că acum este în mod clar un om mult mai bun.

în astfel de cazuri, relațiile se pot reuni imediat, dar de obicei durează de la 2 săptămâni la 2 luni pentru a se reaprinde complet.

atâta timp cât își face fosta iubită (logodnicul sau soția) să simtă un sentiment puternic, reînnoit de respect și atracție pentru el, ea va începe în mod natural să-și schimbe perspectiva asupra lui și porțile către o relație reaprinsă vor începe să se deschidă.

de exemplu: Dacă l-a urât în timpul despărțirii și a fost oprită de modul în care s-a descurcat după aceea, va avea potențial o percepție negativă despre el.

cu toate acestea, dacă se întâlnește cu el și el este acum genul de tip pe care îl poate privi și respecta (adică este mai matur emoțional și sigur în sine ca bărbat) și este, de asemenea, capabil să o facă să se simtă atrasă, să râdă și să zâmbească în timpul interacțiunii, ea va începe să-și formeze o perspectivă mai pozitivă asupra lui și garda ei protectoare va începe să coboare.

schimbarea modului în care se simte fostul tău

schimbarea modului în care se simte fostul tău

există și alte tehnici pe care le poți folosi înainte de întâlnire pentru a-l face pe fostul tău să se simtă ca și cum ar pierde cu adevărat dragostea vieții sale, pe care o conturez în detaliu în programul meu, pentru a-ți recupera fostul: Super System

bine, sper că aceste 4 Exemple despre ce să-i spui fostei tale pentru a o recupera te-au ajutat să înțelegi abordarea pe care trebuie să o iei cu conversația inițială.

dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar, vă recomand să urmăriți sistemul meu pas cu pas pentru a obține o femeie înapoi și pentru a începe procesul interesant de a o recupera.

vrei înapoi repede?

urmăriți un videoclip secret de Dan Bacon unde dezvăluie cel mai rapid mod de a vă recupera fostul.

este disponibil doar aici. Introduceți e-mailul de mai jos pentru a viziona videoclipul gratuit chiar acum.

Da, vreau sfaturi gratuite prin e-mail de la Dan Bacon. Mă pot dezabona oricând cu un clic. Politica de confidențialitate.

aproape acolo! Vă rugăm să completați acest formular rapid pentru a avea acces instantaneu.

dan Bacon

pur și simplu introduceți adresa dvs. de e-mail și faceți clic pe butonul portocaliu pentru a obține acces gratuit, instant!

Da, vreau sfaturi gratuite prin e-mail de la Dan Bacon. Mă pot dezabona oricând cu un clic. Politica de confidențialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *