ce faci, SWAGS?!

în cronologia Pro Player: februarie post, am subliniat mai multe statistici de volei, și vom lucra de la cei de aici.

unele statistici să ia în considerare cu privire la scopul dumneavoastră în sport pro…
(dacă aveți link – uri către alte statistici sportive, vă rugăm să comentați mai jos și le voi include! Acest site are informații despre cele mai multe sporturi din SUA.)
Pentru sportul de volei feminin în 2016-2017 (se poate vedea, de asemenea, volei masculin la acest link), au existat peste 440.000 de fete care joacă în liceu. Au fost peste 21.000 de femei americane care au jucat în aproximativ 1.200 de echipe în primele patru niveluri de volei universitar. Aceste numere pot varia ușor de la an la an, dar, în general, vor susține că fiecare echipă are aproximativ 15-18 jucători și că aproximativ 5% dintre jucătorii de liceu din SUA vor continua să joace la universitate.dacă ne dăm seama chiar și doar 20% dintre acești jucători sunt absolvenți seniori, asta înseamnă că cel puțin 4.000 de jucători de volei din SUA nu vor mai avea echipele lor de colegiu pentru a juca după fiecare sezon. Am cunoscut mulți jucători profesioniști care au cariere care durează până la sfârșitul anilor treizeci, dar, de dragul mediilor și al matematicii mai ușoare, să spunem că toți acești jucători absolvenți anual ar putea concura fizic la un anumit nivel în străinătate de la vârste cuprinse între 23 și 33 de ani, timp de 10 ani.
asta pune terenul de volei din SUA al jucătoarelor apte de muncă undeva în jur de patruzeci de mii (40.000). Și totuși, cumva, nu ne-am dat seama cum să avem propriul nostru sistem de ligă?! De ce nu? Continuă să citești…!chiar mai incredibil este numărul de femei americane care joacă de fapt volei în străinătate. Acest număr nu este din cauza lipsei de locuri de muncă! Majoritatea jucătorilor care doresc cu adevărat să joace în străinătate găsesc modalitățile de a face acest lucru și liga în care se potrivesc cel mai bine.
(dacă nu mă credeți: sunt o 33 de ani, 5’9″ cu pantofi pe, fată albă care a avut două operații la genunchi, care a jucat volei NAIA cu zero Echipe sau premii personale. Așteptați – contează cel mai inspirat?! Dacă o pot face – din 2011! – Majoritatea o puteți face.)

în februarie 2019, SUA volei a stabilit un record pentru cele mai multe transferuri pe care le-a avut vreodată: 440.

aceasta a inclus atât femei (327) și bărbați (113). Aceste liste sunt foarte utile, deoarece puteți găsi jucători pe care îi cunoașteți și pe care să îi urmăriți pe rețelele de socializare, aflați despre numele și țările echipelor și observați ce locuri și niveluri iau ce tipuri de jucători.

nostru EliteVolley.com jucători în Franța. Fotografie prin amabilitatea lui William Szatkowski.

dacă sunteți deja o femeie volleyballer American în străinătate, puteți câștiga o mulțime de încredere și scop în faptul că fac parte din abia .08% de jucători apți de muncă de vârsta ta exactă încă obtinerea să se bucure de joc ca un jucător (și în .0007% dintre fetele cu care ai jucat și împotriva în liceu)!!!

* * * *

Deci, care sunt principalele 5 motive pentru care SUA nu are volei Pro? Pentru că la fel de mișto ca și viața în străinătate, majoritatea dintre noi ar fi crezut că este firesc să jucăm doar într-o ligă de acasă și să rămânem în state pentru totdeauna. De fapt, majoritatea jucătorilor profesioniști americani își încheie cariera în timp ce sunt încă sănătoși și puternici din punct de vedere fizic, deoarece ar prefera să se întoarcă acasă și să-și înceapă „viața reală”.”dacă ar exista o modalitate de a ne continua cariera în volei, menținându-ne în același timp viața normală în țara noastră de origine…oh, așteptați, aproape orice altă țară dezvoltată din lume are un sistem pe niveluri de niveluri de liga de volei feminin!
cum se face că SUA nu se pot prinde? Citiți mai jos!

1) Finanțe

sportul profesionist din America trebuie să facă o grămadă de bani pentru a fi considerat de succes. Volei feminin, probabil, nu va genera un fel de venituri care NFL, NBA, MLB, sau chiar WNBA poate. Ligile și echipele Pro din străinătate supraviețuiesc sponsorizărilor partenerilor de afaceri și finanțării orașului.
în SUA, este destul de greu să găsești volei la televizor doar din cauza drepturilor și costurilor TV, creând o piață și mai dificilă de pătruns. În plus, din punct de vedere financiar, distanțele de parcurs în America între echipe sunt cu adevărat scumpe, deoarece este până acum. Aceasta este deja o problemă pentru programele universitare și bugetele acestora.

2) Istorie

cineva poate comenta mai jos exact de câte ori SUA a încercat să înceapă o ligă de volei pro (cred că este de două ori…?). Au început-o cu doar patru echipe în locuri foarte îndepărtate și doar la nivel superior, de exemplu. Asta. Will. Niciodată. Munca. (Excepție: un miliardar moare și își lasă toți banii pentru finanțarea profesională a voleiului din SUA.)
motivul pentru care ligile pro de peste mări sunt funcționale și durabile se datorează faptului că sunt construite de jos în sus. Da, asta înseamnă crearea de ligi și echipe pentru jucătorii de agrement care nu știu cum să se rotească sau să facă o abordare de atac. Dar, de asemenea, înseamnă că o echipă bună din fiecare dintre aceste grupuri se ridică deasupra și poate trece la nivelul următor. Acest lucru continuă până când se construiește o adevărată ligă profesională și există cele mai bune dintre cele mai bune dintre cele mai bune echipe care se joacă reciproc în diviziile de top.

realitatea este că țări precum Franța și Germania (ambele având ligi decent puternice din Divizia 1) au cel puțin nouă (9) divizii!!! Aceasta este o bază uriașă și stabilă pentru Liga pro care urmează să fie construită.

3) costurile jucătorului

clubul de tineret volei este un sistem de mare succes și de afaceri în Statele Unite, cu atât mai mult acum decât a fost atunci când am fost crescut în California. Cu toate acestea, clubul de tineret volei costă un jucător oriunde de la 500 la peste 6.000 de dolari pentru sezonul de șase până la șapte luni. Cu cât plătiți mai puțin, cu atât este mai probabil să aveți un antrenor voluntar, cu atât veți obține mai puține echipamente și veți merge la mai puține turnee.
știi cât costă licențele jucătorilor în Europa? Dacă este aproape de $150 pentru întreaga zece luni de practici și șapte luni de meciuri, atunci este una dintre cele mai abrupte. Pentru diviziile de top, licențele sunt plătite de club, nu de jucător, precum și orice taxe de transfer internațional.deci ,un jucător de volei local neprofesionist care joacă în orice echipă din Divizia A doua (care are aproximativ jumătate din echipă plătită într-o anumită formă) până la divizia nouă, cheltuiește maximum 150 USD plus costurile de benzină pentru a juca volei într-o echipă organizată, club și Ligă, cu un antrenor adevărat, pentru un an întreg. Cum îl păstrează atât de ieftin? Programele sportive sunt finanțate de orașe și guverne – pentru că sportul este important! Dar acest lucru contribuie, de asemenea, la promovarea unui mediu în care oricine poate alege să joace, în loc să elimine jucătorii din cauza costurilor sau a greutăților (cum ar fi să trăiești peste 5.000 de mile de casa ta atunci când joci în străinătate).
chiar dacă sistemul cluburilor de volei pentru tineri din SUA a decis să-și extindă programele pentru a include Echipe de adulți de diferite niveluri, fără îndoială că ar dori să perceapă un preț similar pentru ceea ce plătesc adolescenții. Un fost jucător american D1 nu va dori să plătească 4.000 de dolari pe an după ce a petrecut patru ani într-o plimbare completă și poate chiar câteva sezoane plătite integral în străinătate!

4) Management

încercarea de a obține orice moment de gimnastică în SUA este un coșmar, chiar și pentru antrenorii care au propriile săli de sport la propriile școli în propriile programe! Încercarea de a asigura timpul de gimnastică pentru echipele de adulți înseamnă să te uiți doar la momente după terminarea muncii, dar și în jurul programelor de tineret deja predominante. Miezul nopții sună bine? În afară de vremuri, știm, de asemenea, că timpul de gimnastică costă bani, iar acest lucru s-ar adăuga la costul probabil prea mare pentru jucătorii adulți dintr-un club.

celălalt glitch de management încearcă să găsească antrenori și manageri și bani pentru a le plăti pentru munca lor. Majoritatea președinților și managerilor de cluburi din Europa o fac pentru distracție. În timpul liber. În plus față de locul lor de muncă regulat! Acest lucru este într-adevăr o nebunie pentru mine pentru că tatăl meu a fost un director sportiv și că este absolut un loc de muncă cu normă întreagă. Cu toate acestea, faptul că oamenii responsabili nu iau salarii uriașe din buget ajută cu siguranță la menținerea costurilor în jos.
De asemenea, ar fi greu să găsești antrenori suficient de buni care sunt dispuși să-și lase echipele actuale într-un sistem funcțional de tineret sau colegiu pentru a lucra la un astfel de proiect.

5) așteptările sociale

în SUA, nu s-a dovedit niciodată ușor sau simplu să ai echilibru în sportul masculin și feminin. Au trebuit să creeze o lege reală, Titlul IX, doar pentru a ajuta la gestionarea disparității dintre finanțare și corectitudine.Europa nu are legi care să facă sportul egal pentru băieți și fete. Pur și simplu își iubesc hobby-urile, așa că își iubesc sportul și îi susțin! Există o bază uriașă de jucători reali care susțin toate sporturile atât pe partea bărbaților, cât și pe cea a femeilor, pe lângă membrii familiei și prietenii și comunitățile locale.
Europa nu este perfectă, în niciun caz, deoarece știm cu toții că fotbalul masculin domină televiziunile și bazele fanilor. Dar imaginați-vă confuzia mea Americană când profesoara mea de franceză de +70 de ani îmi spunea despre cum a crescut jucând volei. Este cu cel puțin zece ani mai în vârstă decât propria mea mamă care era la facultate la apariția titlului IX, iar mama mea a avut zero oportunități de a juca sporturi organizate până când antrenorul de baschet al colegiului a recrutat-o pentru noua echipă de baschet feminin, deoarece era suficient de înaltă și rapidă. În timp ce profesorul meu de franceză credea că toată lumea a început să joace volei în același timp în istorie și, probabil, cu siguranță în SUA, unde a fost inventat voleiul!
pe tema sportului masculin vs. feminin ,de ce nu ar exista o ligă de volei masculin în SUA? Acest lucru este destul de ușor de răspuns, deoarece voleiul masculin este un sport atât de mic în America, pe lângă faptul că sporturile profesionale masculine sunt destul de inundate cu atât de multe ligi populare deja. Volei profesionist feminin are o piață în America, deoarece nu există concurenți și nici măcar nu putem acuza volei profesionist în străinătate ca concurent atunci când ia doar aproximativ trei sute de jucători în fiecare sezon!

* * * * *

vă las cu câteva statistici pentru a vă înfășura capul.
În primul rând, puteți ști că Franța și Germania volei ambele au aceleași, dacă nu uneori mai multe, echipe de volei masculin și feminin. Sportul este extrem de popular!
în sezonul 2018-2019…Franța a înscris 166 de echipe masculine și 165 de echipe feminine doar în primele patru divizii.Sursa ligilor Franceze de volei Germania a înscris 164 de echipe masculine și 166 de echipe feminine doar în primele patru divizii.vă puteți da în condiții de siguranță o medie scăzută de zece jucători pe echipă, și le-ați luat cel puțin 1.600 de bărbați și 1.600 de femei care joacă un nivel decent competitiv de volei în fiecare țară. Există cel puțin încă cinci divizii, și uneori chiar șase sau șapte, în funcție de regiune!
vezi piramida germană a nivelurilor aici.
acest număr este scăzut în comparație cu cele 21.000 de jucătoare de volei colegiale feminine din orice sezon dat și în SUA.în mod clar, aceste țări — Franța cu 67 de milioane de oameni și cam de mărimea Texasului, și Germania cu aproape 83 de milioane de oameni și cam de mărimea Montanei — și-au dat seama. Au fost difuzate ligi de volei pentru bărbați și femei pentru aproximativ o sută de ani deja.cum Statele Unite ale Americii, cu peste 327 de milioane de oameni-și cel puțin 40.000 de jucătoare de volei cu vârste cuprinse între 23 și 33 de ani-nu pot găsi o modalitate de a susține o ligă de volei care domină lumea, este uluitor și tragic. Chiar și crearea a zece ligi diferite de stat sau regionale cu opt până la zece echipe fiecare ar fi o realizare masivă și ar începe să deschidă calea către o adevărată divizie de top. Acest lucru ar crea în continuare doar optzeci până la o sută de echipe, făcând spații pentru abia 1.000 de jucători, sau 2,5% din comunitatea noastră de volei feminin de bază!
dacă aș crede că viitorul meu implică întoarcerea în SUA, aș face tot ce pot pentru a conduce acest proiect. Dar, din moment ce scopul nostru este de a rămâne în Europa pentru restul vieții noastre, pot oferi cel puțin aceste statistici incredibile și motive în speranța că altcineva poate conecta comunitatea de volei din SUA care există deja într-un mod de a crea ceea ce ar putea fi de fapt cea mai bună ligă de volei din întreaga lume.
În curând…Pro jucător cronologie eBook!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *