ce este livrarea mănușilor albe?

ce este livrarea mănușilor albe?

14 Mai 2019

 • Tweet
 • Email
 • Tweet
 • email

Ce este livrarea mănușii albe și cum este diferită de alte tipuri de servicii de livrare?

un serviciu de livrare tipic poate oferi livrare la bordură, în care un articol este descărcat pe sau lângă bordură la capătul drumului. Sunteți responsabil pentru mutarea elementului în casa ta. Acest serviciu nu include îndepărtarea materialelor de ambalare sau a oricărui ansamblu de articole.

serviciile de livrare a mănușilor albe oferă o experiență mai bună pentru clienți. Un furnizor tipic de servicii de mănuși albe va transporta elementul în casa ta. Aceasta include transportul articolului pe scări sau prin holuri strânse pentru a ajunge la destinația finală. Odată ce elementul este în interior, profesionistul de livrare îl va asambla și va îndepărta orice materiale de ambalare. Pentru aparate, livrarea mănușilor albe implică adesea instalarea, precum și îndepărtarea aparatelor vechi.

nu toate serviciile de mănuși albe sunt aceleași

mulți furnizori de servicii diferiți pretind că oferă servicii de mănuși albe, dar pot să nu meargă prea mult. Înainte de a aranja livrarea, întrebați departamentul de servicii pentru Clienți al companiei exact ce servicii vor fi furnizate și dacă există taxe suplimentare pentru aceste servicii. Unele întrebări pentru a pune includ:

 • sunt capabil de a selecta un timp care funcționează pentru programul meu, sau mi se atribuie un timp de livrare?
 • există o taxă suplimentară pentru livrările de seară sau de weekend?
 • profesioniștii de livrare vor aduce articolul în casa mea?
 • profesioniștii de livrare vor transporta articolul la etaj? (dacă este cazul)
 • ce măsuri vor lua profesioniștii de livrare pentru a-mi proteja pardoseala? (pentru articole grele)
 • profesionistul de livrare va asambla articolul?
 • profesionistul de livrare va curăța după sine și va îndepărta orice material de ambalare?
 • vor exista taxe sau taxe suplimentare pentru aceste servicii suplimentare?

costul serviciilor cu mănuși albe

deoarece serviciile cu mănuși albe implică timp și efort suplimentar în numele serviciului de livrare, acestea sunt adesea oferite la un preț premium în comparație cu serviciile tradiționale. De exemplu, o livrare curbside poate necesita doar un profesionist de livrare pentru a reduce elementul de pe o poarta de ridicare camion. Transportarea lui înăuntru necesită o echipă de doi oameni. Este tipic pentru serviciile de livrare a mănușilor albe să coste cu 115 până la 200 USD mai mult decât serviciile tipice și pot exista taxe suplimentare dacă este necesară asamblarea.

serviciu de mănuși albe cu GoShare

serviciile GoShare sunt mult mai accesibile decât un furnizor tipic de servicii de livrare a mănușilor albe. Și vi se oferă posibilitatea de a vă personaliza proiectul și de a realiza economii suplimentare, în funcție de nivelul de servicii de care aveți nevoie.

utilizați site-ul web sau aplicația GoShare pentru a introduce detaliile proiectului. Este nevoie de doar aproximativ un minut pentru a obține o estimare gratuită.

cu GoShare, setați întotdeauna ora de preluare. Alegeți un moment convenabil pentru dvs. Nu există costuri suplimentare pentru proiectele de weekend sau de seară. GoShare poate ridica articole de la orice comerciant cu amănuntul sau poate ajuta la livrări și mutări la reședințe private. GoShare funcționează chiar și cu comercianții cu amănuntul cash and carry.

când introduceți detaliile proiectului, puteți selecta unul sau doi profesioniști de livrare. Pentru articole grele, puteți economisi bani alegând să asistați Pro-ul de livrare la încărcare și descărcare. Sau, angaja doi profesioniști de livrare și să le permită să facă toate ridicarea grele.

serviciile de asamblare a mobilierului sunt disponibile pentru taxe rezonabile, fixe, în funcție de tipul și numărul de articole. Puteți solicita Pro noastre de livrare asambla elementul, sau alege să-l asambla-te și de a salva.

odată ce plasați comanda, GoShare o va trimite rețelei noastre de mii de profesioniști în livrare. Majoritatea comenzilor sunt preluate de un profesionist local de livrare în mai puțin de două minute. Acești profesioniști de livrare trec toate verificările de istoric și de conducere, inspecțiile vehiculelor și mențin evaluări ridicate ale clienților pe platforma GoShare.

puteți urmări starea proiectului dvs. și puteți plăti în aplicație. Este ușor și accesibil. În plus, toate proiectele de livrare sunt protejate de polițe extinse de asigurare de marfă și de răspundere civilă. Deci, aveți liniște sufletească că articolele dvs. sunt protejate în cazul rar al unui accident sau accident. Începeți cu livrarea personalizată a mănușilor albe vizitând GoShare.com sau prin descărcarea aplicației GoShare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *