ce anume ar trebui să studieze pentru examenul de CPA?

în timp ce procesul de a deveni un contabil public certificat (CPA) are un angajament serios de timp și energie, mulți oameni consideră că este o cale către o carieră plină de satisfacții unice. Candidații trebuie să demonstreze că au educația necesară și apoi să se pregătească pentru patru examene separate. Pentru a avea șansa de a trece testele, studenții sunt cel mai bine serviți cu un Master of Accountancy de la o instituție care le va oferi toate informațiile și experiența de care au nevoie pentru a fi un contabil sau manager la nivel înalt pentru aproape orice fel de organizație. Acest ghid arată elevilor cum să devină un CPA, cu o discuție detaliată a cerințelor de examen CPA și componente.

pașii necesari pentru îndeplinirea cerințelor CPA

există mulți pași pentru cronologie pentru îndeplinirea cerințelor CPA, iar examenul în sine este doar o parte. În primul rând, elevii trebuie să completeze educația minimă pentru a susține examenul inițial. Rata de trecere pentru examenul CPA este un scor de 75 și candidații ar putea avea nevoie să stea fiecare secțiune de mai multe ori.

dacă cerințele educaționale sunt deja îndeplinite, elevii vor găsi aplicațiile lor trec prin relativ repede. Aceștia ar trebui să aplice pentru secțiunile de examen numai atunci când se așteaptă să susțină testul în termen de șase luni de la aplicare. Odată ce cererile sunt aprobate, elevii pot începe să se pregătească pentru fiecare examen individual prin cercetarea teme abordate temeinic, cu utilizarea instrumentelor de studiu și examen de revizuire. Examenele sunt finalizate, cu retestarea după cum este necesar.în timp ce candidații se pregătească pentru examene, acestea ar trebui să continue să lucreze, sau de studiu în învățământul superior ca un mijloc de a finaliza calificările certificat CPA. Cu un examen CPA complet finalizat și eligibilitatea pentru certificat, candidații se aplică Consiliului de contabilitate al statului lor pentru a deveni un contabil public certificat.

eligibilitatea și educația

eligibilitatea de a participa la examenul CPA Uniform se bazează pe premisele individuale ale unui stat. Multe state cer ca toți candidații posedă un minim de 150 ore semestru de educație înainte de a putea primi un certificat de CPA. Aceasta se bazează pe presupunerea că cunoașterea tuturor subiectelor solicitate de Consiliul de contabilitate al unui stat depășește prea mult nivelul de cunoștințe al bacalaureatului. Candidații găsesc adesea că educația suplimentară a unui master sau a unui grad superior face o mare diferență.

multe state obligă candidații să aibă 24 de ore semestriale de învățământ superior sau absolvent de contabilitate pentru a participa la examen. Certificatul cere 48 de ore semestru de contabilitate și educație legate de afaceri, din care doar șase pot fi numărate de la stagii sau experiență de viață. Majoritatea statelor au nevoie, de asemenea, de candidați pentru a avea un an de experiență de muncă ca contabil, deși stagiile plătite contează de obicei pentru această cerință.

ce să studieze pentru examenul de CPA

odată ce candidații au îndeplinit cerințele de bază de examen de educație CPA, ei trebuie să se pregătească pentru examenul real. Ar trebui să înceapă prin cercetarea conceptelor pe care se așteaptă să le cunoască. La urma urmei, Contabilitatea este un concept care se schimbă în mod constant.Institutul American de CPAs, organul de conducere al examenului CPA, constată că orice modificare a legii federale sau eliberarea de noi declarații contabile vor deveni aplicabile în cadrul examenului de șase luni de la informațiile sunt disponibile. Aceasta înseamnă că studenții trebuie să rămână educați cu privire la normele financiare actuale și standardele contabile, deoarece este foarte probabil ca aceștia să fie testați pe aceasta.

AICPA recunoaște, de asemenea, că mulți dintre cei care trec examenul CPA vor fi obligați să îndeplinească standardele internaționale de raportare financiară (IFRS). Este posibil să fie nevoie să cunoască standardele pentru a lucra într-o companie internațională, o companie americană care deține afaceri în străinătate sau pentru a audita entități cu aranjamente similare. Ca atare, studenții ar trebui să studieze atât principiile contabile general acceptate (GAAP), cât și IFRS pentru fiecare secțiune de examen.

instrumente de studiu pentru examenul de CPA

cei mai mulți candidați beneficiază de utilizarea instrumentelor de studiu pentru a le ajuta să îndeplinească cerințele de examen CPA. Tipul pe care îl va alege un student depinde în mare măsură de baza de cunoștințe a persoanei și de stilurile de învățare; iar utilizarea mai multor persoane este foarte recomandată.

există mai multe cărți pe piață cu capitole de revizuire și examene de probă pe care candidații le pot folosi pentru practică. Cu toate acestea, având în vedere modificările frecvente ale standardelor contabile și ale legislației fiscale, studenții ar trebui să se asigure că accesează doar conținut nou actualizat. Chiar și un curs de studiu din anul precedent poate avea o dezinformare semnificativă.

candidații au acces la cursuri online, serii de prelegeri video, cărți și chiar cursuri pentru a-i ajuta să studieze și să practice pentru examen. În cele din urmă, experiența este, de asemenea, un instrument bun de pregătire, deoarece marea majoritate a celor care participă la examene vor eșua cel puțin unul, așa că ar trebui să folosească acea experiență pentru a-și susține cunoștințele pentru runda următoare.

secțiuni examen

examenul CPA este format din patru părți separate, suma care au un maxim de 14 ore pentru testare. Auditul și atestarea, Contabilitatea Financiară și raportarea sunt de până la patru ore fiecare. Celelalte două, reglementarea și mediul de afaceri și conceptele, pot dura până la trei ore fiecare.secțiunile examenului sunt de obicei luate separat și conțin cinci sau șase zone de conținut. Acestea sunt concepute pentru a reprezenta un test pentru cunoștințe, precum și capacitatea de a înregistra cu exactitate informații și de a comunica cu clienții ipotetici. Majoritatea jurisdicțiilor se așteaptă ca candidații să treacă toate cele patru secțiuni în termen de 18 luni de la primul examen promovat.auditare și Atestare (AUD): această secțiune de examen acoperă capacitatea unui contabil de a audita o situație financiară. Candidatul trebuie să demonstreze că poate planifica aranjamentul, să examineze controalele interne, să obțină și să documenteze toate informațiile, să revizuiască cu exactitate angajamentul și documentația și să se pregătească să comunice rezultatele cu un client.

 • mediul de afaceri și concepte (BEC): examenul BEC testează abilitatea unui candidat de a aplica concepte generale de afaceri la scenarii specifice. Este nevoie de o mulțime de cunoștințe largi pe diferite teme, inclusiv concepte economice generale, management financiar, cea mai bună modalitate de utilizare a tehnologiei informaționale în standardele contabile, structura afacerii, precum și planificarea strategică și măsurarea exactă a tuturor controalelor.
 • Contabilitate financiară și raportare (FAR): această secțiune cuprinde toate standardele tipice pe care cineva care caută un master în contabilitate trebuie să le cunoască. Candidații trebuie să demonstreze că înțeleg conceptele și standardele situațiilor financiare, elementele tipice incluse într-o situație financiară, toate tipurile de tranzacții și evenimente, modul în care entitățile guvernamentale ar trebui să raporteze finanțele, plus contabilitatea instituțiilor neguvernamentale și a organizațiilor nonprofit.Regulamentul (REG): REG acoperă toate aspectele legate de reglementarea guvernamentală și organizațională a acțiunilor și înregistrărilor unei întreprinderi sau ale unei alte entități. Mai exact, candidații ar trebui să se aștepte ca această secțiune de examen să le testeze pe cunoștințele lor de etică în afaceri, drept, proceduri fiscale federale și impozitare pentru proprietăți, întreprinderi sau persoane fizice.
 • ca regulă generală, aceste secțiuni de examen pot fi luate în orice ordine. Unii studenți preferă să ia mai întâi ceea ce este perceput ca secțiunile mai grele sau mai lungi. Testul BEC, ca o evaluare mai generală a cunoștințelor unui potențial contabil despre afaceri și finanțe corporative, are cea mai mare rată generală de trecere.

  format de testare CPA

  fiecare dintre examenele este împărțit în mai multe bucăți pentru candidați pentru a finaliza. Piesele, numite „testlet-uri”, prezintă o combinație de întrebări cu răspunsuri multiple sau simulări bazate pe teste.

  • toate cele patru examene au trei testlet-uri cu întrebări cu răspunsuri multiple
  • AUD și au o secțiune cu șapte simulări diferite
  • REG are o secțiune cu șase simulări
  • BEC oferă o simulare cu trei sarcini bazate pe comunicare

  deși întrebările cu răspunsuri multiple sunt toate extrase din aceeași bancă de întrebări furnizate de conturul specificațiilor de conținut, acestea sunt livrate în ordine aleatorie pe tot parcursul testlet-ului pentru a minimiza incidența înșelăciunii. Candidații trebuie să-și amintească faptul că întrebările demonstrează adesea situații destul de subiective. În acest caz, aceștia ar trebui să selecteze răspunsul cel mai corect pentru situația financiară unică, dintr-o selecție de răspunsuri disponibile care pot fi toate corecte din punct de vedere tehnic.

  retestare și certificare

  nu este neobișnuit ca candidații să nu transmită prima sau chiar a doua încercare. Rata scăzută de promovare de 45-55% înseamnă că elevii ar trebui să se aștepte să susțină examenul de mai multe ori, folosind rezultatele examenului anterior ca instrument eficient de studiu. În rapoartele pentru examenele anterioare, candidații pot vedea unde s-au descurcat bine și la ce domenii trebuie să lucreze înainte de a retesta.

  dacă elevii nu trec un anumit examen, ei pot relua examenul de îndată ce trimestrul următor. Ei nu trebuie să treacă un examen înainte de a aplica pentru a lua o altă secțiune de examen. Cei care stau la fiecare examen ar trebui să țină cont și de termenele limită. Majoritatea statelor solicită ca toate examenele să fie promovate în termen de 18 luni, altfel primul examen promovat trebuie reluat. În plus, unele state prezintă un termen limită între trecerea examenului CPA și solicitarea unui certificat CPA. Ca atare, studenții ar trebui să aibă toate documentele gata să aplice pentru certificare la scurt timp după ce trec examenul final.

  Master of Accountancy programul de la Universitatea din Scranton nu numai că vă va pregăti cu cunoștințe de contabilitate, acesta vă poate ajuta să se pregătească pentru examenul de CPA. Cu utilizarea tehnologiei de pregătire a examenelor, cum ar fi Wiley CPAexcel XV, programul a fost conceput pentru a pregăti studenții pentru succes. Pentru mai multe informații despre programul Master of Accountancy vizitați site-ul nostru web sau aplicați online astăzi.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *