cât timp rămâne un Accident în dosarul tău?

Posted on Nov 10, 2015

cât-timp-un Accident rămâne pe înregistrarea dvs.

dacă tocmai ați fost într-un accident de mașină sau bilet pentru o încălcare a traficului, este posibil să fi auzit informații contradictorii cu privire la cât timp accidentul sau biletul va rămâne în evidența dvs. și cum vă va afecta prima de asigurare.

răspunsul scurt este că accidentul sau biletul va rămâne în evidența dvs. timp de trei ani, dar pedepsele exacte pe care le primiți pentru încălcarea traficului depind de mai mulți factori, printre care:

  • compania dvs. de asigurări
  • cât timp ați fost cu furnizorul dvs.
  • unde locuiți
  • câți ani aveți
  • gravitatea accidentului sau încălcării
  • costul daunelor

să detaliem ce tipuri de accidente și încălcări ale traficului fac și nu vă afectează primele de asigurare și pentru cât timp.

primul Accident Minor sau bilet

doar pentru că intri într-un accident de mașină sau primești un bilet nu înseamnă automat că dosarul tău este afectat. Dacă conduceți cu autocolante de asigurare expirate, viteza 10 mph peste limita, sau de a lua într-un minor fender bender sau alt accident nu-la-vina, este puțin probabil polița de asigurare va merge în sus, mai ales dacă aveți o istorie de a salva de conducere. Multe companii de asigurări vă răsplătesc cu iertarea accidentelor pentru a preveni o creștere a primei după un singur incident, mai ales dacă ați susținut o politică cu acel furnizor de câțiva ani și ați stabilit un record de conducere curat.

accidente minore ulterioare sau bilete

odată ce primiți mai multe încălcări sau vă implicați în mai multe accidente, atunci vă puteți aștepta ca dosarul dvs. de conducere să fie afectat. Totuși, gradul în care te afectează nu este stabilit în piatră. De exemplu, un infractor de viteză repetată în vârstă de 17 ani se poate aștepta ca primele de asigurare să crească mai mult decât un șofer stabilit în vârstă de 60 de ani, care a menținut un record curat timp de mulți ani.

accidente din culpă

chiar dacă sunteți vinovat pentru un accident minor, primele dvs. încă nu sunt garantate să crească. De fapt, mulți furnizori iartă un accident din culpă într-o perioadă de șase ani. Este atunci când ajunge într-un al doilea sau al treilea accident la vina în acest interval de timp pe care le-ar putea experimenta o creștere substanțială în prima de asigurare.

amintiți-vă, chiar dacă sunteți într-un accident cu o singură mașină, furnizorul dvs. de asigurări vă consideră vinovat. De exemplu, dacă vă conduceți mașina într-un copac și revendicați acoperirea coliziunii, incidentul va fi înregistrat ca un accident din culpă, chiar dacă nimeni altcineva nu a fost implicat.

când și pentru cât timp cresc ratele?

dacă aveți un accident sau primiți un bilet pentru o încălcare a traficului și compania dvs. de asigurări decide să vă mărească rata, veți afla când va veni timpul să vă reînnoiți polița. Rata ar putea merge oriunde de la 3 la 50 la sută în funcție de factori, cum ar fi vina, severitatea și costul daunelor. De asemenea, veți pierde orice reducere de conducere în siguranță pentru care v-ați calificat înainte de accident, ceea ce vă crește și mai mult prima.în ceea ce privește durata de timp rata de politică rămâne crescut, care depinde de Stat, Compania de asigurări și dacă veți obține într-un alt accident. De multe ori, ratele crescute durează trei ani și scad treptat în acel interval de timp. Atâta timp cât evitați un alt accident, creșterea ratei – și pătarea înregistrării dvs. de conducere – ar trebui să dispară complet la trei ani după incident.

vă rugăm să rețineți, sfaturile de aici sunt prezentate într-un domeniu larg și nu iau în considerare situația dvs. individuală. Pentru sfaturi personalizate despre polițele de asigurare auto și înregistrarea de conducere, vă rugăm să consultați un profesionist. Răspunsurile exacte pe care le primiți ar putea diferi de informațiile furnizate aici.

> dacă ați găsit acest post de ajutor, vă rugăm să vă abonați la newsletter-ul nostru pentru sfaturi similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *