cât de mult ar trebui să cântărească un copil de 7 ani?

v-ați îngrijorat vreodată că copilul dvs. de 7 ani poate fi obez? Aceasta este o preocupare tot mai mare în rândul părinților în aceste zile. Știu că atunci când băieții mei au fost în creștere acest lucru a fost o mare îndoială Hubby a avut. Cel mai în vârstă a fost întotdeauna mult mai mare decât colegii săi până la urmă. Doar că celălalt fiu al nostru a fost întotdeauna mult mai mic decât prietenii lui.

vă rugăm să scuzați mizeria noastră. Am mutat postări vechi de la LJSkool.com pentru noul nostru site aici. Vă rugăm să ne anunțați dacă aveți nevoie de ceva sau de gândurile dvs. cu privire la actualizare, în comentarii. Mulțumesc!

ce estegreutatea medie a unui copil de 7 ani?

am întotdeaunanoi când Logan trecea printr-o creștere. Burta lui ar ieși la pantaloni de dimensiuni următoare cu mult înainte de a avea nevoie de cămăși noi. Hubby a fost întotdeauna îngrijoratbăiatul era obez. Ca mama lui, am știut că, pe baza experienței cu rata lui pastgrowth să fie pacient. Băiatul a fost întotdeauna în percentila 95!

cum rămâne cu copiii” normali ” în creștere? Această diagramă de mai jos arată vârsta în luni în jos. Găsiți greutatea copilului dvs. în rânduri. Apoi du-te la partea de sus pentru a găsi percentila lui.

pediatrii măsoară un copil cu vârste cuprinse între 0 și 20 de ani în luni. (Uneori se comportă ca niște bebeluși până la acea vârstă târzie!) Deci, să facem matematica – 7 x 12 = 84. Un copil de 7 ani trăiește de 84 de luni de ziua lui.

Oh! De asemenea, există o diagramă pentru băieți și o diagramă pentru fete. Băieții cresc în moduri foarte contrastante decât fetele la urma urmei. Am inclus rândul de mai sus și de mai jos.

tabelul de date greutate pentru Băieți vârstele 6 – 7 – 8 ani. Aceasta arată vârsta în luni și greutatea în kilograme.

cum știi dacă greutatea copilului tău este normală?

există mai multe de știut despre greutatea unui copil la orice vârstă. Indicele de masă corporală indică raportul dintre grăsime și greutate într-un corp. Categoriile sunt: subponderali, greutate normală, supraponderali și obezi.

nu există nicio modalitate de a ști dacă greutatea provine din mușchi sau grăsime. Medicii îl folosesc în continuare, deoarece oferă cel mai precis mod pe care îl știm acum pentru a determina adevărata sănătate a unui organism. IMC adult folosește doar înălțimea și greutatea.

puteți calcula IMC utilizândacest calculator la îndemână de la CDC.

IMC-ul unui copil ia în considerare și vârsta și sexul. Iată un calculator dandy la îndemână pentru a determina rapid IMC copilului dumneavoastră.

ce se întâmplă aici? Calculul IMC al copilului este

Formula: greutate (lb) / 2 x 703
Calculați IMC împărțind greutatea în lire sterline (lbs) la înălțime în inci (în) pătrat și înmulțind cu un factor de conversie de 703.

exemplu: Greutate = 150 lbs, Înălțime = 5’5″ (65″)
calcul: x 703 = 24.96

Dacă doriți să vedeți ce IMC percentila copilul dumneavoastră este la CDC oferă un imprimabil gratuit aici.

băieți: https://www.cdc.gov/growthcharts/data/set1clinical/cj41l023.pdf
fete: https://www.cdc.gov/growthcharts/data/set1clinical/cj41l024.pdf

Oh! Apropo, pentru a traduce kilograme în kilograme, împărțiți valoarea masei cu 2.205. Ce să știu? Iată un calculator pentru asta!

nu știam că va trebui să folosești matematica pentru asta, nu-i așa?

un IMC ridicat sau scăzut înseamnă că copilul meu de 7 ani este bolnav?

acum, înainte de a vă speria peste rezultatele copilului dumneavoastră vă rugăm să păstrați în minte, testul IMC nu este este un test de diagnostic. Efectuarea unei verificări rapide a IMC asupra copilului dvs. și obținerea unui rezultat supraponderal sau subponderal nu îl diagnostichează cu o boală. deși este adevărat că o cantitate mare de grăsime corporală poate duce la boli legate de greutate și alte probleme de sănătate. A fi subponderal ridică, de asemenea, probleme de sănătate și preocupări pentru o boală.

gândiți-vă la acest lucru doar ca la un instrument de cercetare. Crede-mă, am avut un copil mare și un copil care a fost mereu sfrijit. Astăzi sunt amândoi la fel. Îi hrănesc! Factura mea mare de la băcănie poate atesta asta.

ele cresc doar la viteze foarte diferite.

da, exact același tată. Logan ia după partea bărbățel a familiei. Jordan e de partea mea. Genele nu sunt distractive?

ce faci dacă IMC-ul copilului tău îl plasează în categoria obeză?

toate mamele știu că există o epidemie de obezitate în aceste zile. CDC a spus că obezitatea afectează peste 13 milioane de copii din Statele Unite.

cu toate acestea, greutatea excesivă poate duce la disforia corpului. Studiile au arătat că părinții care vorbesc negativ despre greutatea copilului lor pot face mai mult rău decât bine. Pot să vă spun absolut că, pentru toate intențiile noastre bune, de Hubby și vorbesc despre cât de mult, sau cât de puțin, băieții noștri au fost mananca doar le-a determinat să se gândească la a manca mult mai mult decât au nevoie pentru a crescut.

vă rugăm să nu puneți această povară pe umerii propriului copil. Nu pot să-l asigur pe Logan că este sănătos, chiar dacă are 22 de ani. Nimic din ce pot spune sau face nu-l va face pe Jordan să mănânce mai mult decât puținul pe care îl face acum.

mi-aș fi dorit să fiu un model mai bun pentru băieții mei. M-aș fi asigurat să mănânc micul dejun în loc să beau două căni de cafea și să-l numesc bun. Ar fi fost mult mai multe salate de prânz, de asemenea. Nu trebuie să serviți pâine la fiecare masă. Și vă rugăm să mutați cântarul din baie în dulapul tău! Hubby a trebuit să se cântărească în fiecare dimineață și apoi să strige numărul. Apoi îi făcea pe băieți să facă la fel. El a vrut ca ei să fie sănătoși și conștienți.

ceea ce s-a întâmplat este că ei erau conștienți. Doar că nu genul bun de conștient. Hei, nu am fost sfinți prin nici un mijloc! Am făcut mult mai mult drept părinte. Doar că societatea ne-a paranoic despre greutate. Cunoaștem implicațiile asupra sănătății.

pur și simplu nu-ți aduce copiii în jos din cauza preocupărilor tale. Te rog.

apropo, asigurați-vă că consultați articolul nostru despre ce să vă hrăniți copiii la micul dejun! Există chiar și un imprimabil gratuit pentru frigider. These breakfast ideas are especially great for kids with ADHD.

Ezoicreport this ad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *