Breed General Info-TWHBEA

istoria Tennessee Walking Horse

Tennessee Walking Horse este o rasa de cai de lumină fondată în Middle Tennessee, Tennessee Walking Horse este o compoziție de Narragansett și Pacer Canadian, Standardbred, Thoroughbred, Morgan, și American Saddlebred stoc.inițial crescut ca un cal utilitar, Tennessee Walking Horse este cel mai potrivit pentru o montură recreativă datorită călătoriei sale ușoare și ușoare și dispoziției sale blânde. Un temperament calm, docil, combinat cu mersul natural neted și ușor asigură popularitatea calului de mers din Tennessee ca cel mai mare spectacol, traseu și cal de plăcere din lume.

o rasă ușoară de cai fondată în Middle Tennessee, această rasă este o compoziție de stoc Standardbred, Thoroughbred, Morgan și American Saddlebred.Tennessee Walking cai, în general, variază de la 14.3 la 17 mâini și se cântărește 900 la 1200 de lire sterline. Calul modern de mers pe jos din Tennessee are un cap frumos, cu urechi mici, bine plasate. Calul are un umăr lung înclinat, un șold lung înclinat, un spate destul de scurt și o cuplare scurtă și puternică. Linia de jos este mai lungă decât linia de sus, permițând un pas lung.Tennessee Walking cai vin în toate culorile și o varietate de modele. Diverse opțiuni de culoare sunt sigur de a vă rugăm să orice entuziast cal.

Tennessee Walking Horse efectuează trei mersuri distincte: mersul cu piciorul plat, mersul pe jos și galoparea. Aceste trei sunt mersul pentru care Tennessee Walking Horse este renumit, plimbarea de alergare fiind un mers moștenit, natural, unic pentru această rasă. Mulți cai de mers pe jos din Tennessee sunt capabili să efectueze rack-ul, ritmul pas cu pas, fox-trot, un singur picior și alte variante ale celebrului mers pe jos. Deși nu este de dorit în inelul de spectacol, mersul menționat mai sus este neted, ușor, mersul pe traseu.

„cel mai mare spectacol din lume, traseu, și cal de agrement.”

deținerea unui cal de mers pe jos din Tennessee este accesibilă, cu o gamă de prețuri pentru buzunarul fiecărei persoane. Având în vedere cursa ușoară a rasei, compania, fiabilitatea acesteia, proprietarii de cai de mers pe jos din Tennessee constată că satisfacția pe care o primesc depășește cu mult prețul de proprietate.

* Click aici pentru mai multe informații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *