Blog

cum înțelepciunea dinte îndepărtarea afecta ortodontic de îngrijire?

scopul aparatelor dentare și al altor forme de tratament ortodontic la școala de ortodonție din Georgia este de a corecta malocluzia, cunoscută și sub numele de dinți strâmbi sau aglomerați sau „mușcături rele.”Practica ortodontică din trecut a dictat ca dinții de înțelepciune să fie îndepărtați, în special în cazurile de aglomerare.

molarii de minte sunt ultimii dinți care vin și sunt cunoscuți oficial ca al treilea molar. Dinții erup de obicei sau rup suprafața pielii la tinerii cu vârste cuprinse între 13 și 20 de ani.

uneori, dinții de înțelepciune sunt afectați. Asta înseamnă că nu pot sparge țesutul gingival. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când gura sau maxilarul sunt prea mici pentru a se potrivi dinților. Dinții de înțelepciune afectați se pot infecta, iar unii stomatologi și ortodonți ar putea dori să-i îndepărteze ca profilaxie pentru a preveni posibila infecție viitoare.

justificare pentru îndepărtarea dinților de înțelepciune

medicii noștri vă vor spune că, în unele cazuri, dinții de înțelepciune încearcă să vină în mod greșit, fie înclinându-se în maxilar, fie lateral. Dacă gura este prea mică pentru a găzdui acești dinți suplimentari, ei devin inevitabil afectați. Umflarea sau infecția clapei gingiei deasupra unui dinte de înțelepciune afectat poate provoca durere. Cel mai mare pericol este pericoronita, o infecție potențial periculoasă care poate apărea în zona gingiei din jurul unui dinte de înțelepciune afectat sau în jurul unui dinte de înțelepciune care a erupt.ortodontiștii își bazează decizia de a îndepărta dinții de înțelepciune pe circumstanțele individuale ale fiecărui pacient. Pentru a afla mai multe despre impactul pe care dinții de înțelepciune îl au asupra tratamentului ortodontic sau pentru a programa o vizită la medicii noștri, vă rugăm să ne sunați la biroul nostru convenabil din Atlanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *