Barurile portocalii

barurile portocalii sunt desertul perfect pentru oricine iubește portocalele! Ambalate cu aromă și serios dulci, aceste bare sunt tratamentul perfect de vară! Nu ratați barele mele de lămâie și barele de căpșuni pentru mai multe deserturi minunate de vreme caldă!

rețetă de bare portocalii

Ce este o bară portocalie? Ele sunt încărcate cu adevărat portocaliu și sunt dulce, perfecțiune unt. Sucul proaspăt de portocale asociat cu coaja de portocală creează o aromă minunată care este amplificată doar de crusta bogată de unt. Barele portocalii sunt exact ca barele de lămâie, dar nu ca tartă sau acide.

cum se fac bare portocalii

să începem cu crusta. Ingredientele sunt simple:

 • unt
 • cofetari zahăr
 • făină

tăiați untul rece în cuburi. Într-un castron mare se adaugă zahărul și făina și apoi mai bine. Folosind mâinile (metoda mea preferată, puteți folosi și un tăietor de patiserie sau un robot de bucătărie) rupeți untul până când fiecare bucată este acoperită cu amestecul de făină și zahăr și nu mai mare decât dimensiunea unui mazăre. Am făcut această crustă cu unt la temperatura camerei și, în timp ce era mai rapid (untul este mult mai ușor de încorporat), face destul de multă mizerie!

se ia amestecul și se toarnă într-o tigaie 9 13 care este căptușită cu hârtie pergament. De asemenea, puteți utiliza spray antiaderent sau strat cu unt & făină.

apăsați-l plat cu mâna și apoi folosiți o ceașcă de bucătărie pentru a-l apăsa cu adevărat în jos, obținând cât mai mult un strat posibil.

coaceți timp de 15 minute sau până când marginile abia încep să se rumenească, ca în imaginea de mai sus.

cum se face umplutura

în timp ce crusta se coace, pregătiți umplutura. Veți avea nevoie de:

 • ouă
 • zahăr granulat
 • făină
 • suc proaspăt de portocale

portocalele mele erau destul de mari, așa că am folosit doar una, dar veți avea nevoie de aproximativ 2/3 cană de suc de portocale proaspăt stors.

adăugați ouă într-un castron mare și amestecați. La aceasta se adaugă zahărul, făina, sucul de portocale și coaja de portocală. Bateți bine până când ingredientele sunt complet încorporate și nu rămân bulgări.

când crusta se coace, scoateți-o cu grijă din cuptor și apoi turnați umplutura peste crusta fierbinte. Puneți-l înapoi în cuptor timp de 20 de minute.

când se face coacerea, scoateți din cuptor și lăsați barele să se răcească la temperatura camerei. Apoi la frigider timp de 2 ore înainte de servire.

Sfaturi pentru bare portocalii perfecte

ingredientele la temperatura camerei sunt esențiale! Vă învăț cum să încălziți rapid untul și ouăle aici.căptușirea tăvii cu pergament este opțională, dar ajută la îndepărtarea ușoară.

vrei să obții cât mai mult suc din portocală? Luați portocala și rotiți-o pe tejghea aproximativ, apăsând tare. Acest lucru va ajuta la slăbirea sucurilor înainte de extracție. Un alt sfat am auzit a fost să-l pop în cuptorul cu microunde timp de 10-15 secunde și apoi suc.

puteți face bare portocalii fără gluten?

faceți aceste bare fără Gluten pur și simplu folosind o făină fără Gluten interschimbabilă. Am folosit Namaste perfect Flour Blend și a funcționat frumos.

cum se păstrează barele portocalii

în timp ce aceste bare pot fi păstrate la temperatura camerei timp de câteva ore, acestea trebuie refrigerate dacă nu puteți termina tigaia în aceeași zi în care o faceți. Dacă știți că le veți depozita, încercați să tăiați doar bucățile de care aveți nevoie, nu tăiați întreaga tigaie în bare. (Sugestie: acest lucru înseamnă, de asemenea, tăieturi clare frumoase atunci când le serviți la rece!) De obicei așez o bucată de folie de plastic direct deasupra barelor și apoi acoper cu folie. Barele portocalii pot fi păstrate câteva zile la frigider.

dacă înghețați barele portocalii, îmi place să le tai în porții de dimensiuni individuale și apoi să înfășor fiecare bară cu folie de plastic. Data și stiva îngrijit în congelator. Pentru a dezgheța, fie așezați barele în frigider cu o noapte înainte de Utilizare, fie lăsați pe tejghea să ajungă la temperatura camerei.

vrei mai multe rețete de desert uimitoare?

unt de arahide Oreo Desert

afine lamaie cer Desert

Brownie unt de arahide Desert

Piggy Pie Desert

5 din 6 voturi

bare portocalii
timp de preparare
10 minute

timp de preparare
40 de minute

chill
2 ore
Timp total
50 de minute

aceste bare portocalii sunt ambalate cu aromă de portocale și serios dulce!

curs:desert
bucatarie:American
cuvinte cheie:bare portocalii
portii: 12
calorii: 238 kcal
autor: Amanda Rettke

ingrediente
crustă
 • 1cup(2 bastoane sau 226g) unt,rece
 • 1cup(126g) cofetari zahăr
 • 2cups(252g) făină universală
umplere
 • 4ouă mari,la temperatura camerei
 • 1 1/2 căni(300g) zahăr granulat
 • 1/4 cană(32g) făină universală
 • 2/3 cană(160 ml) suc de portocale proaspăt stors
 • 2 lingurițeorange zest(până la 1 lingură, dar zestul poate fi puternic,așa că începeți cu mai puțin)
 • cofetari zahăr, pentru praf

instrucțiuni
crustă
 1. Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F.

 2. într-un castron mediu, amestecați untul, făina și zahărul cubulete cu un tăietor de patiserie, un robot de bucătărie sau cu mâinile. Apăsați în partea de jos a unei tigaie de 9×13 inch căptușită cu hârtie pergament.

 3. coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când marginile abia încep să se rumenească.

umplere
 1. într-un castron mare, sparge ouă și le amesteca.

 2. la ouă, adăugați zahăr, făină, suc de portocale și coajă de portocală. Bateți bine, până când nu rămân aglomerări. Se toarnă peste crusta coaptă după ce se face coacerea.

 3. odată ce umplutura a fost adăugată, coaceți încă 20 de minute. (Nu acoperiți.)

 4. scoateți din cuptor și lăsați barele să se răcească la temperatura camerei. Se pune la frigider timp de 2 ore, apoi se pulverizează cu zahăr cofetari înainte de servire.

 5. tăiați în pătrate și serviți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *